- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Çok güzel benim boy 1.60 cm kilom 70 küsür
canim benim tarti gunu pazartesi ben katilamam yarisiniza arada takip ederim ama
Benim 68idi zayifladim gecn aylarda :)
ben yarından itibaren başlıycam paylaşım yapmaya hadi bakalım kolay gele
Bekliyoruz canım bu arada ben bazen akşamları bzen gündüz girebilirim nöbetli çalışıyorum...
olur ablacım sen konu sahibesisin istediğin zaman girersinbu arada ben kendimi tanıd-tayım 18 yaşındayım lise son öğrencisiyim düzenli olarak spor yapıyorum diyetle 2 kilo verdim 21 cm inceldim ama sonra bıraktım şu anki kilom bu sabah itibariyle 61.3 hedef kilom ise 55 belli bir diyetim yok sadece az ve kilo yapmayan şeyler yemeye çalışıyorum
Bende öyle yapıyorum bu yöntemle geçen yıl 81 den 63 e düşmüştüm ama koruyamadım malesef...Topiği bırakmak yok zayıflayacağız gözüm üstünüzde....
aman yapış yakama yazmasam sor bana nerdesin falan diye bırakmaya çok müsait oluyorum çünkü
Tamam o zaman bıktım abla düş yakamdan demek yok
iyi akşamlar arkadaşlar ,
benide aranıza alırsanız bende azimle yol almak istiyorum ...
05/05/14 tarihinden itibaren azimli bir şekilde 15 kg.vermek istiyorum , bu son olsun istiyorum artık...
ben 28 yasındayım , 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ,
şuan 72 kg 1.55 boyundayım
Sabah cornfleksle basliyorumnkizlar ara ogunleri unutmayin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlaaarrr merhabaaa😊😊
Ben gecen yıl 3 aya yakın sürede 7 kg verdim ve toplam 83 cm inceldim.Boyum 1.71 kilom 55.Yaptığım ilk şey spora yazılmak oldu.Kadınlara özel spor salonları var ya 30 dk diye oraya yazıldım.Fiyatı da uygundu.Oradaki spor hocasının tariflerini uyguladım hepimizin evinde olan şeyler.lahana kürünü mutlaka uygulayın inanılmaz işe yarıyor.tüm ödeminiz gidiyor bir de bakıyorsunuz sanki 5 kg vermişsiniz gibi duruyorsunuz.Diet programı da çoookkk kolay hiç aç kalmıyorsunuz.İsteyen olursa veririm buradan ben yaptım oldu😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?