Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

İnan buna buraya uğramak insanı çok motive ediyor bekliyoruz...

Merhaba arkadaşlar günün özeti :Sabah kahvaltı edemedim iş nedeniyle ara niyetine bir elma yedim...Öğle patatesli etyemeğinin sadece katı kısmı yağlı ve sulu ona kısmını attım yarım porsiyondu,3 kaşık bulgur pilavı ve cacık...2 bardak form çayı içtim 2 küp şeker kullandım ...Şimdi ise yarım avuç kuru üzüm yedim kanımda demirim düşük çıkmıştı dr besin takviyesi dedi o nedenle...Akşamda 1 tane biber dolması ve bol salata yemeyi düşünüyorum...Pek su içemedim ama gün içinde 3 lt ye tamamlicam İnşAllah...İşten eve gelirken 1 km yürüdüm iştede bol tempoluydum...Vaktim olursada plates topumu şişirip üzerinde yuvarlanacağım...

Ben şuana kadar en büyük hatamı birden yemeği kesmemde buluyorum bir anda patlama yaşayıp deli gibi yiyordum
Ama şuan misafirim vardı kendime yağsız kısır ayırdım kuru pasta getirmişti 2 tane yedim ve akşama zaten canım bişi istemicek isterse salatalık yanınada bi çay bardağı süt mis gibi tok tutuyor:) resmen günlük kalorim 1000 e düştü kendiliğinden
Bi gofret yiceğime oturup 2 dilim ekmek arasına peynir kor yerim diyorum tok eder bari
Hiç mi çikolata yemicem? Yerim ama ona görede öğünlerden kısarım

:)

Kesinlikle katılıyorum bende aynısını uygulamaya çalışıyorum sadece dikkat etme...

Bende katilabilirmiyim araniza birilerinin beni motive etmesine cok ihtiyacim var gercekten. Bir turlu baslayamadim su diyete malesef. Boyum 1, 70 kilom da 72. Sanirim en fazla benim kilom okuduguma gore.

1Porsiyon (orta) Yumurta (Yağda Kızartılmış)90 kcal

1Su bardağı (200 ml lik) Süt (Yarım Yağlı)92 kcal

Salatalık domates 10

Zeytin 20

1Dilim (ince) Ekmek58 kcal

1Dilim (ince) Kek91 kcal

Toplam kalori: 331 kcal

Saat 16:00

1Kase (orta/normal) Mercimek Çorbası (Hazır Ürün)130 kcal

1Porsiyon (küçük) Patlıcan Musakka127 kcal

1Porsiyon (küçük) Pilav (Pirinç/Sade) 161 kcal

1Su bardağı (200 ml lik) Ayran72 kcal

1Dilim (ince) Ekmek58 kcal

2 minik parça çikolata 70

Toplam 970 kalori
Temizlik yaptım ne kadar su içtim bilmiyorum

Canım verirsen iyi olur bir arkadaşımızın işine yarar...

Sabah kahvaltısı:evdeki sebzelerin hangilerini seviyorsanız doğrayın az zeytinyağında kavurun içine baharatta koyabilirsiniz az tuz ekleyin 1 yumurta sarısı kırın 1,5 dilim kepek ekmeğiyle ve 1 bardak yarım yağlı sütle afiyetle yiyin.
Öğlen:2dilim kepek ekmeğinin arasına beyaz peynir koyun ve yağsız olarak tost yapın.
İkindi:1 çorba kâsesi yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın zencefil tozu toz kırmızı biber eğer isterseniz cornn flakes te ekleyebilirsiniz.
Akşam:Evde ne pişiyorsa servis tabağına azar azar ama aç kalmayacak şekilde koyun.Bol yeşil salata ve limonlu olacak.Tuz ve zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
Geç yatanlar için yemekten sonra bir avuç dolusu çerez.
İstediğiniz zaman elma yiyebilirsiniz.Akşam asla ekmek yok bol su tüketin spor yapın😊😊😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ha bir de haftada bir gün istediğinizi yiyin.Sadece çikolatadan uzaaaaakkkkk durun sadece ilk ay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar bugünkü menüm:
sabah (09:00):
peynir
5 adet zeytin
çay
bir dilim tam buğday ekmeği

öğle (12:30):
bir bardak ayran
elma

akşam (15:00):
noddle (dayanamadım arkadaşlarla oturunca yiyiverdim ama kalorisi az sebzeliydi

ara öğün (18:00):
dondurma (sadece 150 kaloriydi )

Bende katilabilirmiyim araniza birilerinin beni motive etmesine cok ihtiyacim var gercekten. Bir turlu baslayamadim su diyete malesef. Boyum 1, 70 kilom da 72. Sanirim en fazla benim kilom okuduguma gore.

Olsun kilosuyüksek olan daha çabuk veriyor..ayrıcadaboyun uzun..hoşgeldin..

Menün hiçte fena sayılmaz canım...

Porsiyonları küçültüp,birazda dikkat edince insan normal bir kalori değeri alabiliyor..menün bize bunu gösterdi tebrik ederim..

Noodle mı? Çok severim kendisini neyse arkadaşım 6 dan sonra bişi yemediysen problem yok:) yalnız biraz daha dikkat iyi olur

Porsiyonları küçültüp,birazda dikkat edince insan normal bir kalori değeri alabiliyor..menün bize bunu gösterdi tebrik ederim..

Daha önceden bu yöntemle zayıflamıştım zaten bu dediğime şubatta başlamıştım 7 haftada 7 kilo vermiştim falan sonra bıraktım bugün yeniden başladım :)
Kalori sayma benim için en mantıklısı

Bende yazayım;
Sabah dra gitmeden bi muz
Gidip gelince yulaf ezmesi 2 kaşık, muz yoğurt
Öğlen yağsız kısır
2 kurupasta minik
Salatalık domates
Akşam 2 kaşık bezelye ama ne yazık ki hastayım geri çıkardım(

Merhaba ben 30 yasindayim bi kizim var 6 yasinda.6 senedir çeşitli diyetler demedim kilo da verdim ama hep geri aldim.sonunda en iyi diyetin her şeyden azar azar yemek olduğuna karar verdim subattan beridir öyle yapiyorum diyeti biraktigim anda yani normal yemeye basladigim anda kilo aliyordum artik normal yemek yiyorum ama az yiyorum ve hep öyle yapicam 73 kilo ile basladim şuan 65 kiloyum burada herkesin kilosu birbirine yakin gördüğüm kadarıyla hedefim m 60 olmak mümkünse ramazana kadar neyse çok uzattim bu arada boyun 166

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…