Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

Kızlar akşam misafir vardı ve ben abarttım biraz bu sabah itibariyle kendime çeki düzen verdim çok üzgünüm ((

Hosbuldukkk .) Misafir oldugunda butun duzen gidiyor zaten .(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elbettee ben dha yeniyim formda .) Aslnda benmde boyumla kilom arasnda orantszlik var.. hani ayni kilo boy degiliz uygun olur mu bilmiyorum .s

Elbettee ben dha yeniyim formda .) Aslnda benmde boyumla kilom arasnda orantszlik var.. hani ayni kilo boy degiliz uygun olur mu bilmiyorum .s

Nasıl canım anlamadım pek ...boy kilon kaç olursa olsun tabiki katılabilirsin...herkes farklı kilo ve boyda topikte :)

Yani denge konusunda .) Boyun 1.58 kilom 55 .) Ust bolgem belin ince alt basenlrrm fln var .) Dikkat etmek gerekiyor hep birbirimize destek olalim diyorum.. .) Yuruyus falan yapiyorum 3 kilo verdim bi ayda .)

Tabikide canım topik destek için yediğini içtiğini yaptığın sporu yazabilirsin canım...

Arkadaşlar ben pek menü paylaşamıyorum çünkü çok tempolu bir hayatım var çocuk ev iş....Bugün 1 tane hindistan cevizli küçük çikolata,1 haşlanmış yumurta,2 çay kaşığı reçel yedim...Akşamda kuru fasülye ve form çayı içmeyi düşünüyorum...

Bugun yogun bi gundu acikcasi .) Sbah kahvalym omlet cay coz az peynir ve zeytindi oglen diyet kramerler bu saattde salata yapmayi dusunuyorum semizden .) 2 saate yakin yuruyus ve sporda dahil .)

Arkadaslar dun menü bıldırımı yapamadm hemen yazıyorum
sabah:2 dılım tam buğday,1 tatlı k bal,kk peynır,salatalk,6fındık,sekersz cay
ara:1 etı form paket
öğle:4 yk kısır ve 3 yk yoğurt
ara:1elma
akşam:4 yk mantı
ara:1 ınce dılım karpuz
2 kupa yesıl çay,30 dak yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…