- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
- Konu Sahibi nursehulya
-
Şu göbek yok mu herkesin ağzına laf veriyo zayıfıda konuşuyo benden beter olanıda bu göbekten kurtulamadım bir türlü((
Ne diyorlar şu göbeğin olmasa zayıfsın hiç bir şeyin yok değil mi?
55-56 kg iken sıfır göbektim o zaman da millet bacaklarıma takmıştı
Laf bitmiyor canım arkadaşım 0 beden olsan zayıf 42 olsan Şişko ağzı olan konuşuyo kısacası :)
Benim bi arkadaşım vardı 60-62 kg falandı ve otobüste hamile diye yer vermişlerdi kız bunalıma girmişti göbeğinden dolayı oysa pantolonu 27bedendi ama o arkadaşım 56kg düştüğünde o ırsi göbeği de gittiAy doğru söylüyorsun canım aynen öyle...Birde kızdığım kendilerine dönüp bakmıyorlar..Neymiş efendim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım bizim ailede varmış göbek ırsi imiş...
kızlar ben bu hafta hıçç kılo verememşm dıetsyenm arada vücut durur dırenır dedı sen devam et sakın pes etme dedı ama uzuldum her hafta 1 kılo gıdıyodu yıne kılom aynı 64
kızlar ben bu hafta hıçç kılo verememşm dıetsyenm arada vücut durur dırenır dedı sen devam et sakın pes etme dedı ama uzuldum her hafta 1 kılo gıdıyodu yıne kılom aynı 64
tebrik ederim canımHemen bildirim yapayım çünkü mutluyum ilk defa bir haftada bu kadar kaybım var
Geçen hafta 78.9
Bu hafta 77.8 giden 1.1 kg:)))
Başlangıç 81
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
kilo bildirimi:
geçen hafta69.5
bu hafta:69,2
giden kilo:300gr
toplamda giden:1.4 kg
Karınca gibi yol alıyorum....
Menüm
Sabah
Meyveli yoğurt * 2 yk yulaf ezmesi
Arada elma yeşil çay ceviz
Öğlen
1 kase leblebi üzüm ceviz
Arada 2-3 tane Malta eriği
Akşam
1 koca tabak yeşil fasulye
her sey güzel hoş da su uzum,leblebi karışımı olmams çok sakıncalı tatlım
canım benım sana mudahele etmek gıbı bı nıyetım yok asla mesela dıetısyen verıyo bana ve esıme ama 6 tane fazlasını vermıyo ye ama az ye anlamında dedım ha yıne sen bılırsın ben naçizane fikrimi söyledım tatlımAma her yerde acıktıkça yiyin diyorlarCanan karatay teyze neredeyse doğalını bulun (ki bunlar baya doğal köyden) tırla yiyin diyecek
Olmamış mı üzüm leblebi?
canım benım sana mudahele etmek gıbı bı nıyetım yok asla mesela dıetısyen verıyo bana ve esıme ama 6 tane fazlasını vermıyo ye ama az ye anlamında dedım ha yıne sen bılırsın ben naçizane fikrimi söyledım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?