Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

kızlar gecen hafta 65 bu hafta 64 um aslnda dıetsyenm evde tartılma dıye tembıhledı ama bıldırım için mecburm çokkk mutluyum ıncelıyorum istedıklerıme gırmeye basladm bıle

kızlar gecen hafta 65 bu hafta 64 um aslnda dıetsyenm evde tartılma dıye tembıhledı ama bıldırım için mecburm çokkk mutluyum ıncelıyorum istedıklerıme gırmeye basladm bıle

Vay be! Haftada bir kilo maşallah😎

Kızlar ne yazık ki -200 79.2 yim

Fehiye acaba senin diyeti mi uygulasam ya? Sen yazdıkça ertesi gün ben mi yapsam ne yapsam?? 😢

Çok sevindim canım emeğinin karşılığını alman çok güzel

Fehiye acaba senin diyeti mi uygulasam ya? Sen yazdıkça ertesi gün ben mi yapsam ne yapsam?? 😢

Canım aslında seninde güzel kilo vermen lazım metabolizma olarak...Neden böyle hormon vs baktırdınmı hiç ?

Kilo bildirimi:geçen hafta70.2 bu hafta:69,5 giden :-700 toplamda ancak 1100 gr verebildim ((

Evde paso yayılıyorum dün leslie yaptım ilk defa ama dediğim gibi sürekli yatsamda daha çok vermeliydim?
Bi dahiliyeye falan mı görünsem ne yapsam?

Evet bir endokrinoloji uzmanına görünmen iyi olabilir...Yada vücut alıştı bu şekilde beslenmene herhalde kıtlık sinyalleri veriyor...

Evet bir endokrinoloji uzmanına görünmen iyi olabilir...Yada vücut alıştı bu şekilde beslenmene herhalde kıtlık sinyalleri veriyor...

Bak bu olabilir
Nasıl yemek yediğimi görseniz bu kız kilo almaya mı çalışıyor derdiniz
Şuan yediklerim normaldekinin 6 da biri anca ve yatmadan muhakkak bi ekmek arası yapardım ve tabi 6 dan sonra cips jelibon kola
Vücut noli ya demiş olabilir

kızlar dıetısyene muhakkak gorunun derım gerçekten ınsanların kılosuna,metabolızmasına ve hayat yaşantısına gore dıet verıyor saatlerımı ayarladın beraber hıç açlık hissetmeden yorgunluk hissetmeden verıyorum şukur mesela az önce 40 dak yuruyusumu de yaptım 10 dak bısıklet cevırdm kendımı daha ıyı hıssedıyorum asla dıetmn dışına çıkmıyom saatlerını de gecırmıyorum

Ya Ankara'da devlet hastanesine gitmiştim kadın direk bi kitapçık verdi 1500 kalorilik yolladı beni
Özelde mi gideyim ne yapayım???

canım benım sen bılırsın daha öncekı sayfalarda menumu yazdım sana uyarsa yap derım ama asla fazlasını yeme

Ya Ankara'da devlet hastanesine gitmiştim kadın direk bi kitapçık verdi 1500 kalorilik yolladı beni
Özelde mi gideyim ne yapayım???
kesınlıkle özele gıt derım devlet hazstanelerı baslarından savıyolar ama ayda 150 tl gözden çıkarmalısın bız esımle yapıyoruz dıetı bızım yıyeceklerımızı aynı yazdı ayrı ayrı yemek yapmıyom bızım için daha kolay oluyo boyle

Ücretsiz izindeyim ama 150 tl bişey değil Ankara'ya bi gideyim başkentinkine gideyim bari

sabah menüm herzamanki gbi

arada yarım pors. makarna

bir avuç kadar badem
akşama menüm
4 yada 5 adet köfte
salata
iki kaşık pilav
bir buçuk dilimde t.buğday ekmeği

2 litre su 25 dk lık da yüryş

Son düzenleme:
kızlar doktorum menuyu bırz degıstırdı bıkmıştık esmle aynı seyelere sabah değilde öğle ve akşam bıraz degıştı bu arada ben dunku menumu yazamadm hemen yazayım akşamsa bugunkunu yazayım
sabah:1 sekersz cay,5 fındık,2 dılım tam buğday,1 haslanmş yum,salatalk,1 tatlı k bal
ara:1etı form
öğle:4 yk mantı
ara:1 ortaboy seftalı
akşam:4 yk kısır ve 3 yk yoğurt
ara:1 seftalı
40 dak yuruyus,15 dak bısıklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…