- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
merhaba arkadaşlaaar bende diyete başladım aranıza katılmak istiyorumayın 17 sinde diyete başladım şimdilik gidiyo bakalım.akşam bugünki yediklerimi de yazarım.boyum 1.68 kilom 74 :18: hedefim ilk önce 68 kiloya inmek.1 ayda 6 kilo vermek istiyorum inşallah bakalım bir de yürüyüşle desteklemek istiyorum eğer üşenmezsem akşam yürüyüşe çıkcam
dün pek iştahlı olmadığım için düzensiz oldu.sabah 1 eti form 20gr peynir domates salatalık yeşil çay
akşam canım bişey istemedi 1 bardak sütlü kahve :26: ve gün içinde 2 tane elma yedim.
Menün çok güzel gerçekten...ben yeşil çay içemiyorum sağlık problemimden dolayı ama işe yaradığını duymuştum...merhaba kızlar sabah menüm
iki dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta iki dilim salatalık şekersiz çay.sabah erkendende yarım saatlik tempolu yürüyüş yaptım.
bu arada boyum 165 kilom 64
hedefim 58
yeşil çay gerçekten işe yarıyormu marketlerde satılan yeşil çaymı içtiğiniz kızlar
akşam menüm
türlü bir porsiyon
3 kaşık pilav
iki kase yoğurt
bir dilim beyaz ekmek
çay 3 adet eti sultani bisküvi
nursehülya ya menüm ii ama bu menü bile bana kilo aldıroyor pko lu yum
akşam menüm
türlü bir porsiyon
3 kaşık pilav
iki kase yoğurt
bir dilim beyaz ekmek
çay 3 adet eti sultani bisküvi
nursehülya ya menüm ii ama bu menü bile bana kilo aldıroyor pko lu yum
Üzüldüm canım kesin bir tedavisi yok mu ?
dün sabah 2 dilim kepek ekmeği 20 gr peynir zeytin haşlanmış yumurta domates salatalık yedim.ne çok şey yemişim
arada 1 porsiyon yoğurt yedim.akşamda çorba yoğurt 2 küçük but ve salata yedim.gece de 1 bardak süt
bugün sabahta 2 dilim kepek ekmeği peynir domates salatalık zeytin yedim.arada 1 porsiyon yoğurt ve elma.bu arada arada yeşil çay içiyorum
menüm
sabah:2 dılım tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,kk peynır
salatalk
ara:1 paket etı form
öğle.5 yk bulgur pılavı ve salata
ara:3 hurma,2havuç
akşam:yesıl fasulye6 yk,salata,3 yk yoğurt
ara:5 yrnıdunya
kızlar yürüme bandım ve kondısyon bısıkletımı servisten gelıp kurdular bugun sporda yapabıldım
15 dak bısıklet cevırdım 3o dak yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?