- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Merhaba kozlar bende size katilmak istiyorum. Yeni bi grupsunuz beni de alirmisiniz
Sibel bence direk özelliklerinden kaç kilo olduğun yaşın boyun hedefini yazarak katıl:)
Tabi topic sahibemiz daha iyi bilir ama :))
:)
Merhaba ben 30 yasindayim bi kizim var 6 yasinda.6 senedir çeşitli diyetler demedim kilo da verdim ama hep geri aldim.sonunda en iyi diyetin her şeyden azar azar yemek olduğuna karar verdim subattan beridir öyle yapiyorum diyeti biraktigim anda yani normal yemeye basladigim anda kilo aliyordum artik normal yemek yiyorum ama az yiyorum ve hep öyle yapicam 73 kilo ile basladim şuan 65 kiloyum burada herkesin kilosu birbirine yakin gördüğüm kadarıyla hedefim m 60 olmak mümkünse ramazana kadar neyse çok uzattim bu arada boyun 166
Tabikide hoşgeldin...
Zaten dieyt deyip kısıtlarsn soluğu mutfakta alıyorsun..en güzeli azar azar yemek...
Zaten dieyt deyip kısıtlarsn soluğu mutfakta alıyorsun..en güzeli azar azar yemek...
Günün özeti:Sabah sadece form çayı içtim yanında simit yiyecektim baktımki biri yemiş simitimi...öğle:4 kaşık etli pilav,türlü yedim yağını ve suyunu yemedim..eve geldim bir avuç kuru üzüm,1 kase kısır yedim,2 kaşık yoğurtlu kabak kızartması yedim..1,5 lt limonlu suyumu içtim..Acıkırsam tarçınlı süt içeceğimn..Yarım saat tempolu yürüyüş,tabi iş yeride tempolu geçti günüm...
Bende menumu yazayim
Sabah:yumurta biraz peynir domates salatalik 2 dilim kepek ekmegi
Ogle;3kasik taze fasulye domates salatalik yogurt aralarda 5 -6 badem yedim
Aksam firinda tavuk salata bende acikirsam sut iciyorum
Bende menumu yazayim
Sabah:yumurta biraz peynir domates salatalik 2 dilim kepek ekmegi
Ogle;3kasik taze fasulye domates salatalik yogurt aralarda 5 -6 badem yedim
Aksam firinda tavuk salata bende acikirsam sut iciyorum
Son 1,5 yıldır kilo aldım verdim ama artık veremiyorum diyet yolunda benimle sabırlı ve kararlı bir şekilde yürüyecek arkadaşlara ihtiyacım var...Azimli, kararlı, pes etmeden diyet yapalım varmısınız bana katılmaya....
Kabak kızartması mı???!!! Keşke yemeğini yapsaydın Cnm ya? Az yediğine eminim :)
Buarada biraz önce atak yaşadım resmen yeme krizi geldi yoğurt çorbasını sevmem onu yedim tıkadım kendimi:)
ben sana katılabilirim seve seve
ben sana katılabilirim seve seve
ben 89 kilodan 79 a düştüm yaklasık 50 günde fakat artık kilo falan verdigim yok iki haftadır aynıyım. nasıl yapıcaz bilmiyorumTartı günümüz cuma arkadaşlar...
bende 53 gündür diyet ve spor yapıyorum. 89 kiloydum 79 kiloya düştüm. ama kilo verme hızım cok yavasladı. sanırım artık eskisine göre daha az kalori almam lazım. anlamadım napıcam. yardımcı olalım kararlıyım ben arkadaslar
şok diyet hiç denemedim bi bakim ben ona saol canım. umarım olur ya.Bir iki günlük şok diyet yapsan? Bu sitede bulunan bi tavuk salata ayran diyeti var kesinlikle öneririm
Teşekkürler evet ben her sabah yemeye calisiyorum protein agirlikli beslendiği haftalarda daha çok kilo veriyorumMenün çok güzelmiş özellikle yumurtalı sabah kahvaltısı ettiğim günlerde bende pek acıkmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?