diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Merhaba bende zayiflamak istiyorum ve ustelik yeniyim.sana katila bilrimiyim zayiflamak icin?
Hedefim 54 kilo olmak.Raziysan seninle diete varim ben

Bana katilabilirsin canim memnuniyetle, bende Z zordegil arkadasima katildim. Saygisizlik olmasin simdi arkadasima hepberaber ona katilalim daha dogrusu olur demi :)

Kızlar hepinize kolay gelsin insanlar yaz gelince diyet yapar kışın yiyip yiyip... biz yaza incecik olalım . Yaz tatilini diyet psikolojisiyle sıkıntılı gecirmeyelim .. kızlar şimdi sizden istediğim kilo çizelgesi yapalım. .. Şu altta yazan varya her mesajımizin altına eklenio ondan yapalım .. Bu arada ben diyet defteri tutuyorum

Bu arada haftalik kilo bildirimimizi pazar günleri yapalım. . Hem çalışanlar evde olur hemde bildirim yapıcaz endişesiyle dikkat ederiz diye düşünüyorum. .. ve her hafta hedefkkilo koyalım kendimize

Bi önceki mesajım eksik gitmiş. .. Diyet defterini size de tavsiye ederim de yazmıştım :)

Diamond 14 onda ne popo var ne göğüs ... zayiflamak istiyorum ama öyle olmak istemiyorum maalesef
ayyy ben istiyorum ya göğüslerim büyük benim hiç sevmiyorum 90dı şimdi 85 hep özendim küçük gögüslülere popoyuda sporla büyütürüz

tünaydınnnnnnn yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bende hergün yazıyorum hedefime ulaşıncaya kadar bırakmıcam tekrardan hatırlatıyım kendimi kilo 65 hedef kilo 50 boy 1.62
baktımda hemen hemen hepimiz aynı boy ve kilodayız yani yaklaşık olarak bu süperrrrrrrrrrrrrrrr

ben spora başlıyorum bugün baya arastırdım popo bacak göbek gögüs kol için hareketlr buldum yapıyım biraz paylaşcam sizinlede bide koşu bandım var koşmayı düşünüyorum
dün nişanlım diyet yapıyomusun diye sordu bana yapmıyorum dedim uyuz zayıflayımda görsün

Ama ben sizden fazlayım yine de çok azimli yim. Emzirdığım için spor yapmış gibi kalori yakıyorum.... ben de bu sabah 89.1 çıktım yaaa çok sevindim 800 gram daha gitti. ..
Kahvaltımı bol kalorili idi.....
Yağlı ekmek yedim çikolata ve bal ama hepsinden az yedim. Ben zaten yasak koyarak diyet yapamıyorum... pazar günü tartılıp yazarım canım....

Aramıza yeni katılan bayanlar hoş geldiniz. Bende genelde buradayım =)

Kızlar oğlumu kreş e yazdirdim. Sabahları artk bol bol spor 12 ye kadar :) güzel olacak hadi bakalım ... azimli bayanlar bir araya toplandık bu da beni çok mutlu etti ve hirslandirdi daha çok ..

Sabah 68.400 çıkmıştım Suan 68.100 çıkıyorum sadece 1 elma ve sabah oğlumun yarım kalan tost unu yedim .... yemicem yemicem inat değilmi yemicem

Kızlar oğlumu kreş e yazdirdim. Sabahları artk bol bol spor 12 ye kadar :) güzel olacak hadi bakalım ... azimli bayanlar bir araya toplandık bu da beni çok mutlu etti ve hirslandirdi daha çok ..

Hayırlı olsun =)
Sporla desteklenince çok daha kolay oluyor kilo vermek. Kilo vermektende ötesi vücut sıkılaşıyor.

menüm
sabah
2dilime yakın ekmek
biraz kaşar peynir
ara
1 mandalina
akşam
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2.5 lt su
30 dk koşu
30 dk göbek popo kol hareketleri

slm kizlar bende dun basladim diyete bu sefer basarcam krsinlikle ..bi ay sonra turkiyeye gitcez ve kaynanam ve gorumcemin agzi acik kalmasini istiyorum beni zayifff gorunce insalllaaaaaaahhh 67 kg dan 58 kg gormek istiyorummmm basaririm dimiiii

slm kizlar bende dun basladim diyete bu sefer basarcam krsinlikle ..bi ay sonra turkiyeye gitcez ve kaynanam ve gorumcemin agzi acik kalmasini istiyorum beni zayifff gorunce insalllaaaaaaahhh 67 kg dan 58 kg gormek istiyorummmm basaririm dimiiii
1 ayda 9 kilo zor gibi dursada biraz sporla 5 kilo bile versen 10 vermiş gibi görunursun cnm bende 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum kapışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…