- 9 Ekim 2014
- 13
- 3
- 3
- 35
Yeni gelen ve dertli arkadaşım hoşgeldin :) merak etme ben burdayım hep ve sürekli girecegim
Merhaba bende zayiflamak istiyorum ve ustelik yeniyim.sana katila bilrimiyim zayiflamak icin?
Hedefim 54 kilo olmak.Raziysan seninle diete varim ben
haydi kolay gele bize ozaman :)Ben 66 kiloyum,boyum 157.
54 oluncaya kadar hergun kilomu yazacagim bura ve de kafami kesip resmimide paylasmak istiyorum.kucucuk bi fark bile gorunce motive oluyorum
ayyy ben istiyorum ya göğüslerim büyük benim hiç sevmiyorum 90dı şimdi 85 hep özendim küçük gögüslülere popoyuda sporla büyütürüzDiamond 14 onda ne popo var ne göğüs ... zayiflamak istiyorum ama öyle olmak istemiyorum maalesef
Kızlar oğlumu kreş e yazdirdim. Sabahları artk bol bol spor 12 ye kadar :) güzel olacak hadi bakalım ... azimli bayanlar bir araya toplandık bu da beni çok mutlu etti ve hirslandirdi daha çok ..
kuruyup gitsemde yemicemSabah 68.400 çıkmıştım Suan 68.100 çıkıyorum sadece 1 elma ve sabah oğlumun yarım kalan tost unu yedim .... yemicem yemicem inat değilmi yemicem
1 ayda 9 kilo zor gibi dursada biraz sporla 5 kilo bile versen 10 vermiş gibi görunursun cnm bende 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum kapışalımslm kizlar bende dun basladim diyete bu sefer basarcam krsinlikle ..bi ay sonra turkiyeye gitcez ve kaynanam ve gorumcemin agzi acik kalmasini istiyorum beni zayifff gorunce insalllaaaaaaahhh67 kg dan 58 kg gormek istiyorummmm basaririm dimiiii
ben göremiyorum cnm bende yaptım kendime benimkide görünmüyo anlamadımkıkilo cizelgesi gorunuymu ben girmuyrm da tlfndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?