diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

E="zordegil, post: 37240805, member: 480550"]Kızlar yemedim ama zor duruyorum.. ama 68 kıloyum tam suan. ..[/QUOTE]
Sakin pes etmek yok devam et herhalde tartı da yine 68 leri görmek istemezsin

evet bayram sayilmaz haftaya tartiliyoruzzz ona gore :)))
ben cumalarıda tartılıyorum cnm diyet gruplarına uyeyim orda kural böyle yarın tartılcam mesela ama sizinle kararlaştırdığımız gündede tartılır yazarım buraya

merhabalar, beni de aranıza alır mısınız :))
kısaca hikayemi anlatayım :)
29 yaşındayım, hayatımda hiç kilo sorunu yaşamadım.
hatta birkaç sene önce kilo alma gruplarına üyeydim, kilo almak için yarışıyorduk
şimdi ise burdayım
diyet kelimesini sadece hamileliğimde yaşadığım diyabet nedeniyle kullandım.
doğum kilomdan fazlasını verdim doğumdan sonraki ilk ayda.
aradan 4 sene geçti.
ne olduğunu anlayamadan kilo alıyorum.
bu ara ilaç kullanıyorum, onların da etkisi olabilir. iştahım da açık ve sanırım artık metabolizma da yavaşlıyor.
her regl öncesi bir kiloya yakın fazla geliyorum ama emin de olamıyorum.
şu an 64,5 kiloyum. 1-2 gün içinde regl olacağım, birazı gider muhtemelen.
boyum 172, 60-61 kg olmak istiyorum.
acemice diyet yapıyorum, bana da yardımcı olursanız sevinirim.
daha dün başladım.
ekmeği azalttım, günde 3-5 kez tükettiğim şekerli atıştırmalıklarımı bıraktım.
çayı şekersiz içmeye başladım.
günde 3 öğün yemeğime pek dokunamıyorum. sabah yedide evden çıkıyorum ve çok çok acıkıyorum.
arada beyaz leblebi, biraz fındık ve badem atıştırıyorum.
diyet bisküvilerinden aldım, karnım guruldarsa bir tane atıyorum ağzıma.
yoğurt- yulaf kepeği tüketmeye başlayacağım, alamadım henüz.
yağı azalttım vs vs.
bakalım sonuç ne olacak, yönlendirmelerinizi bekliyorum.
bu arada ip atlamaya başladım, yürüyorum biraz da
ama gözümün önünde hep çikolatalar, kekler uçuşuyor

Esra cm bence gayet güzel ölçüleri var... Ama böyle devam edersen verirsin... 4-5 kilo ne ki kısa sürede başarırsın hem aramızda bence hedefine ulaşan en çabuk sen olacaksın

Merhabalar,
Öncelikle siz de hoşgeldiniz aramıza.
Tatlı ihtiyacı için elmayı rendeleyip üstüne tarçın dökerseniz biraz yatıştırıyor. Benim insülin direncim var, sürekli tatlı bir şeyler istiyor canım. Bu tarz şeylerle geçiştiriyorum. Denemek istersiniz belki. =)

Kızlar iyi geceler hala yemedim açlık krizim geçmiş uyuyunca sabah görüşmek üzere :)

Kızlar selam :) ya beni uyku tutmadı ... saat 10 da yatmistim gece 1.30 da kalktım hala ayaktayim. Evde bikaç isim vardı onları hallettim. .. zaten 7 de kalkmam lazım uyuyasim yok hiç. .. miss gibi sabah namazini kilayim bitki çayımi da iceyim :) sonra kahvaltı hazirlarim :)

Günaydın,
Tartıldınız mı? Kaç çıktınız merak ettim =)

Bu arada haftalik kilo bildirimimizi pazar günleri yapalım. . Hem çalışanlar evde olur hemde bildirim yapıcaz endişesiyle dikkat ederiz diye düşünüyorum. .. ve her hafta hedefkkilo koyalım kendimize

Merhaba canim.Seninle ayni fikirdeyim ben,her pazar kilomuzu yazalim.Kilo defteri nasiul bi wey onu anlayamadim
Bide bugun dugundeyim,izin verirsen birazcik,minnacik kacamak yapa bilirmiyim?
Sabah doktora gitmisdim erkenden,sonrasida malum ish.burdanda kuafore gidecegim,anliican butun gun achim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…