- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 36
zoru severizzz :) kapisalim cnm ne zaman basladin .1 ayda 9 kilo zor gibi dursada biraz sporla 5 kilo bile versen 10 vermiş gibi görunursun cnm bende 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum kapışalım
Bende varım sizinle haydiiiiizoru severizzz :) kapisalim cnm ne zaman basladin .
oh supersin tamam ozaman...haftaya bugun tartiliyoruzBende varım sizinle haydiiiii
9 ekim 89.900 dum
9 kasım 80 olmak istiyorum
yeni başladım ben cnm daha bayramdan 2 gün önceydi sanırım ama bayram sayılmaz tabizoru severizzz :) kapisalim cnm ne zaman basladin .
Haftaya bugün mü tamam canım.. bana uyar bekle beni 9 kasım.....veee öğün için büyük ödül sıcacık künefe:)))))oh supersin tamam ozaman...haftaya bugun tartiliyoruz
evet bayram sayilmazyeni başladım ben cnm daha bayramdan 2 gün önceydi sanırım ama bayram sayılmaz tabi
ayy kunefemiiii :) oldumu bu simdi bu saatteeHaftaya bugün mü tamam canım.. bana uyar bekle beni 9 kasım.....veee öğün için büyük ödül sıcacık künefe:)))))
ben cumalarıda tartılıyorum cnm diyet gruplarına uyeyim orda kural böyle yarın tartılcam mesela ama sizinle kararlaştırdığımız gündede tartılır yazarım burayaevet bayram sayilmazhaftaya tartiliyoruzzz ona gore :)))
Kızlar yemedim ama zor duruyorum.. ama 68 kıloyum tam suan. ..
merhabalar, beni de aranıza alır mısınız :))
kısaca hikayemi anlatayım :)
29 yaşındayım, hayatımda hiç kilo sorunu yaşamadım.
hatta birkaç sene önce kilo alma gruplarına üyeydim, kilo almak için yarışıyorduk
şimdi ise burdayım
diyet kelimesini sadece hamileliğimde yaşadığım diyabet nedeniyle kullandım.
doğum kilomdan fazlasını verdim doğumdan sonraki ilk ayda.
aradan 4 sene geçti.
ne olduğunu anlayamadan kilo alıyorum.
bu ara ilaç kullanıyorum, onların da etkisi olabilir. iştahım da açık ve sanırım artık metabolizma da yavaşlıyor.
her regl öncesi bir kiloya yakın fazla geliyorum ama emin de olamıyorum.
şu an 64,5 kiloyum. 1-2 gün içinde regl olacağım, birazı gider muhtemelen.
boyum 172, 60-61 kg olmak istiyorum.
acemice diyet yapıyorum, bana da yardımcı olursanız sevinirim.
daha dün başladım.
ekmeği azalttım, günde 3-5 kez tükettiğim şekerli atıştırmalıklarımı bıraktım.
çayı şekersiz içmeye başladım.
günde 3 öğün yemeğime pek dokunamıyorum. sabah yedide evden çıkıyorum ve çok çok acıkıyorum.
arada beyaz leblebi, biraz fındık ve badem atıştırıyorum.
diyet bisküvilerinden aldım, karnım guruldarsa bir tane atıyorum ağzıma.
yoğurt- yulaf kepeği tüketmeye başlayacağım, alamadım henüz.
yağı azalttım vs vs.
bakalım sonuç ne olacak, yönlendirmelerinizi bekliyorum.
bu arada ip atlamaya başladım, yürüyorum biraz da
ama gözümün önünde hep çikolatalar, kekler uçuşuyor
Kızlar selam :) ya beni uyku tutmadı ... saat 10 da yatmistim gece 1.30 da kalktım hala ayaktayim. Evde bikaç isim vardı onları hallettim. .. zaten 7 de kalkmam lazım uyuyasim yok hiç. .. miss gibi sabah namazini kilayim bitki çayımi da iceyim :) sonra kahvaltı hazirlarim :)
benim bildiğim artık kk kaldırılmış sadece hamilelik takvimi varben göremiyorum cnm bende yaptım kendime benimkide görünmüyo anlamadımkı
Bu arada haftalik kilo bildirimimizi pazar günleri yapalım. . Hem çalışanlar evde olur hemde bildirim yapıcaz endişesiyle dikkat ederiz diye düşünüyorum. .. ve her hafta hedefkkilo koyalım kendimize
Günaydın,
Tartıldınız mı? Kaç çıktınız merak ettim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?