- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Buradayıım aslında. Bakıyorum buraya, sakın salayım demeBen de hiç bozmadım. 18.30 civarı yemek yiyeceğim. Ayın 5'inde sınavım var ona çalıştığım için çok yazamıyorum belki ama bozmadığıma emin olabilirsin. Yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Asla bozmuyorum. Sana da kolay gelsin. Yarını mutlaka yaz.Ay süpersin sen de bozma tamam mıkolay gelsin
Asla bozmuyorum. Sana da kolay gelsin. Yarını mutlaka yaz.
Su içmeyi unutuyorsan Uygulamadan indir sana alarmla su iç diyor su içince onayla diyor günlük ne kadar içmen gerektiğini görüyorsunEvet haklısın, suyu içmeyi unutuyorum şaka gibi' Alarm kurmaya karar verdim.Bakalım bir hafta sonunda vermiş olacak mıyım kilo?
Su içmeyi unutuyorsan Uygulamadan indir sana alarmla su iç diyor su içince onayla diyor günlük ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun
Yaa çok tebrik ederiim. Ben de salıdan itibaren başladım biliyorsun. 1.1 vermişim.Selamlar ancak girebildimdiyetisyen randevum vardı 2.2 kilo vermişim diyetisyenim süper dedi ve dedi ki diyet listesinden çok yemekte bozar diyet listesi öğün atlamak ondan az yemekte diyeti bozar dedi bir bilgi daha öğrendim bugun yeni listemi verdi artık ilk ara öğün yok 09 hazirana 2. Randevum var
Bi ara indirmiştim. Ama yanımda su falan olmayınca bi yerden sonra üşenmeye başlamıştım.Su içmeyi unutuyorsan Uygulamadan indir sana alarmla su iç diyor su içince onayla diyor günlük ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun
İkisini de yaprarım! Yemekten önce içmek de iyi oluyor. 10 dk önce tabii. Birden içmektense daha rahat.Ben o sorunu çözdüm pacmana da dedim öğün öncesi 1 bardak içince unutmuyrum ama su hatırlatıcı uygulamada çok güzel
Yaa çok tebrik ederiim. Ben de salıdan itibaren başladım biliyorsun. 1.1 vermişim.Cuma günleri tartılacağım hep. Ama arada tartılmak istiyorum, gözüm tartıya bi gidiyor.
Bi ara indirmiştim. Ama yanımda su falan olmayınca bi yerden sonra üşenmeye başlamıştım.Tekrar indireyim. İşe yarıyordu. Teşekkür ederim.
İkisini de yaprarım! Yemekten önce içmek de iyi oluyor. 10 dk önce tabii. Birden içmektense daha rahat.
If çok duydum oda çok sağlıklıBol eksiler bende if diyetine başladım çok uzun yıllar önce 80 kilo dan 56 kiloya düştüm 3 ayda verdim saat 17 den sonra yemedim sadece sıvı su dogal caylar tukettim sabah 9-10 da kahvaltı yapardım 2 ögün 2 ara ile verdim kilolarımısabah saat 9-10 dan akşam 17 .00 kadar beslenme sonrası sadece sıvı alımı
Evet.Yaa 1.1 verdin bile demek kiii çok mutlu oldum harikasın yaaaa
Evet.Tabii ilk hafta olduğu için biraz ödem de var. Ama hiç bozmuyorum. Seninle zayıflayana kadar hiç bozmayalım istiyorum. Hadi bakalım.
Motivasyonumuz çok iyi! Hep böyle devam edeceğiz, inanıyorum.Bozmak yoksen de devam edeceksin benle ve 2 ay sonra burada öncesi sonrası keyifle paylaşacağız bak benim ilk 10 gün geçti bitti bile hemen geçer
Motivasyonumuz çok iyi! Hep böyle devam edeceğiz, inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?