Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

Günaydın sevgili günlük bugun erken kalktım p90x3 sporumu yaptım, öğrencilerime notumu hazırladım şimdi kahvaltı yapacağım, yarın saat 2 de randevum var diyetisyen ile çok merak ediyorum yap kas ne oldu ha bu arada dün komşu gördü beni zayıflamışsın dedi şok ben :) harekete geç çok değil 1 hafta sonra bile teşekkür edersin kendine

Buradayıım aslında. Bakıyorum buraya, sakın salayım deme Ben de hiç bozmadım. 18.30 civarı yemek yiyeceğim. Ayın 5'inde sınavım var ona çalıştığım için çok yazamıyorum belki ama bozmadığıma emin olabilirsin. Yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Ay süpersin sen de bozma tamam mı kolay gelsin

Günaydın günlüğüm bugun randevum var diyetisyen ile bakalım ne olacak şimdi kahvaltı yapacağım tabi uynaır uyanmaz 2 bardak su içtim,,

Selamlar ancak girebildim diyetisyen randevum vardı 2.2 kilo vermişim diyetisyenim süper dedi ve dedi ki diyet listesinden çok yemekte bozar diyet listesi öğün atlamak ondan az yemekte diyeti bozar dedi bir bilgi daha öğrendim bugun yeni listemi verdi artık ilk ara öğün yok 09 hazirana 2. Randevum var

Günaydın günlüğüm 2. Listeme bugun başlıyorum şimdi kahvaltı yapacağım zayıfladıkça motive oluyor insan bakalım diğer randevu da ne olacak kaç kilo vermiş olacağım hiç tartılmayacağım diyetisyene gidene kadar söz veridm kendime

Evet haklısın, suyu içmeyi unutuyorum şaka gibi' Alarm kurmaya karar verdim. Bakalım bir hafta sonunda vermiş olacak mıyım kilo?
Su içmeyi unutuyorsan Uygulamadan indir sana alarmla su iç diyor su içince onayla diyor günlük ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun

Bol eksiler bende if diyetine başladım çok uzun yıllar önce 80 kilo dan 56 kiloya düştüm 3 ayda verdim saat 17 den sonra yemedim sadece sıvı su dogal caylar tukettim sabah 9-10 da kahvaltı yapardım 2 ögün 2 ara ile verdim kilolarımı sabah saat 9-10 dan akşam 17 .00 kadar beslenme sonrası sadece sıvı alımı

Yaa çok tebrik ederiim. Ben de salıdan itibaren başladım biliyorsun. 1.1 vermişim. Cuma günleri tartılacağım hep. Ama arada tartılmak istiyorum, gözüm tartıya bi gidiyor.
Su içmeyi unutuyorsan Uygulamadan indir sana alarmla su iç diyor su içince onayla diyor günlük ne kadar içmen gerektiğini görüyorsun
Bi ara indirmiştim. Ama yanımda su falan olmayınca bi yerden sonra üşenmeye başlamıştım. Tekrar indireyim. İşe yarıyordu. Teşekkür ederim.
Ben o sorunu çözdüm pacmana da dedim öğün öncesi 1 bardak içince unutmuyrum ama su hatırlatıcı uygulamada çok güzel
İkisini de yaprarım! Yemekten önce içmek de iyi oluyor. 10 dk önce tabii. Birden içmektense daha rahat.

Yaa 1.1 verdin bile demek kiii çok mutlu oldum harikasın yaaaa

If çok duydum oda çok sağlıklı 8 saat besleme 16 saat açlık uykuda dahil tebrik ederim, benim sıkıntım bir kontrol mekanizması olmalı en azından ilk ay için o yüzden diyetisyen desteği aldım tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…