- 18 Şubat 2010
- 16.404
- 20.124
- 923
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Günaydııın.Günaydıınnnkızlaarr, herkese iyi haftalar olsun
Benm İyi başladıGünaydııın. ☀ Kaçamaksız bir hafta diliyorum üçümüze.
Olur arada öyle üşenyrsan hiç yapma sal, evet ya o bende de var, yapmayınca vicdan azabı çekyrm kilo alcm sanıyorumBen bugün hiç spor yapmadım, çok üşendim ya...Yemek faslı tamam hiç bozmadım ama sporsuz sanki kilo alırım gibi hissediyorum.Nasıl bir psikolojik bunalımdaysam yemek konusunda.
Ayyyazmaya utanıyorummmpofu Senin başlangıç kilon ve hedefin kaçtı? Yazdıysa göremedim, kusura bakma.
yosunkokusu cuum ne yaptıın? Güzel haberlerini bekliyorum dostum.
Utanacak ne varmış, hepimiz şuşkoyuz.Ayyyazmaya utanıyorummmbaşlangıç88.5 maalesef, hedef geçen seneki kilom 69 sonrasına bakıcam... sabah 86.3 geldim hayırlısıyla ağustos sonuna kadar vericm hepsini, 69 dan sonra diyetisyenimle devam edip 63-65 bandına gelmeyi planlıyorum
Utanacak ne varmış, hepimiz şuşkoyuz.Tabii geçici bir süreliğine. Bak 1,2 kg vermişsin bile. Böyle böyle tığ gibi olacağız.
Yapılmayacak şey değil gerçekten. Sadece tembelliğimizden erteliyoruz. Devam devam!2.2 verdim kaldı 16 neyse bu da bişeydir, birazdan core synergistics yapcammmm
geçen sene yaptım gene yaparım :)Yapılmayacak şey değil gerçekten. Sadece tembelliğimizden erteliyoruz. Devam devam!
Ben spor yapmadım bugün. Yarın yapacağım inşallah. Ben de bugün çok yedim gibi geldi. Moralimi bozdum. Sonra kalorileri bi topladım aslında çok da fazla yememişim.geçen sene yaptım gene yaparım :)
benim spor da bittii üstüne de bi sade soda..bugün pek bi iştahsızdım nedense
sabah güzel bi kahvaltı yaparımm
benim 4. haftam bitiyor insanity de şaka maka 1 ay oldu ya, aslında 5. haftaydı da geçen hafta regldim hiç bişey yapmadımBen spor yapmadım bugün. Yarın yapacağım inşallah. Ben de bugün çok yedim gibi geldi. Moralimi bozdum. Sonra kalorileri bi topladım aslında çok da fazla yememişim.Yarın tam gaz devam pofu cum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?