- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
If çok duydum oda çok sağlıklı8 saat besleme 16 saat açlık uykuda dahil tebrik ederim, benim sıkıntım bir kontrol mekanizması olmalı en azından ilk ay için o yüzden diyetisyen desteği aldım tebrik ediyorum
Çok teşekkur ederim bende 27 mayısta başladım konu başlıgım oruç bitince if diyetine başlayalımmı arkadaşlar başlıgı 25-26 kişiyiz motivasyonda çok iyi ikinizede başarılar diliyorum bizde her pazartesi baskül paylaşımı yapıcagız sizede bakarım arada
Dün akşam yazamadım. Hala bozmadım diyetimi.Yarın da p90x3’e başlayacağım. Biraz gözüm korkuyor. Yapamazsam diye korkuyoruum. Ama zayıflamak için değer. Sen memnun musun yosunkokusu cuğum? ♥
O zaman sen benden 1-2 hafta ilerde olacaksın ama yine mükemmel bir diyet-spor arkadaşı olacağız. Fena bir ikili olduk.Kuzum ben çok memnunum harika korkma ilk hafta zor gibi geliyor sonra yapmasan yapmak istiyorsun bende çocuklara not hazırlamakla uğraşıyorum bende bozmadım
O zaman sen benden 1-2 hafta ilerde olacaksın ama yine mükemmel bir diyet-spor arkadaşı olacağız. Fena bir ikili olduk.
Ben de çok mutluyum.Yaaa kesinlikle ya aaaaa çok mutluyum iyiki tanıdım seni 2 3 ay sonra sevinç topik olacak burası kuzum
Başladıım. Ama yarım yamalak yapabildim. Bu ne yahu?Kesinlikle kuzucum bugun de tam uyuyorum sen ne yaptın başladın mı p90x3 e ben de biradan 2. Hafta ma başlıyorum
Başladıım. Ama yarım yamalak yapabildim. Bu ne yahu?Ölüyorum sandım. Kalbim çıkıyordu az daha. Sonra pilates yaptım biraz da. Baya yoruldum. Kendime gelemedim bir süre. Diyeteyse tam gaz devam tabii ki
O kadar hızlı yapmak imkansız zaten. Onların kaslı vücuduyla benim yağlı vücudum bir mi?İlk başta öyle oluyor zaten tonny ve ekibi kadar hızlı yapma kuzum, harikasın beee✌
O kadar hızlı yapmak imkansız zaten. Onların kaslı vücuduyla benim yağlı vücudum bir mi?Sen de harikasın! Devam devam, olacak. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?