Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

Çok teşekkur ederim bende 27 mayısta başladım konu başlıgım oruç bitince if diyetine başlayalımmı arkadaşlar başlıgı 25-26 kişiyiz motivasyonda çok iyi ikinizede başarılar diliyorum bizde her pazartesi baskül paylaşımı yapıcagız sizede bakarım arada

Ay bende bakarım arada çok teşekkür ediyorum motive olmak önemli başarılar

Dün akşam yazamadım. Hala bozmadım diyetimi. Yarın da p90x3’e başlayacağım. Biraz gözüm korkuyor. Yapamazsam diye korkuyoruum. Ama zayıflamak için değer. Sen memnun musun yosunkokusu cuğum?

Kuzum ben çok memnunum harika korkma ilk hafta zor gibi geliyor sonra yapmasan yapmak istiyorsun bende çocuklara not hazırlamakla uğraşıyorum bende bozmadım

Selamlar pek giremedim malum sokağa çıkma yasağı var ve aile bireylerim evde onlarla vakit geçirmekten giremedim, diyetime yine uyum 100 spor yapmadım bugun dinlenme günü :)) su içiliyor tabii kiii öğünlerde önce hadi ben kaçtım by by

Kuzum ben çok memnunum harika korkma ilk hafta zor gibi geliyor sonra yapmasan yapmak istiyorsun bende çocuklara not hazırlamakla uğraşıyorum bende bozmadım
O zaman sen benden 1-2 hafta ilerde olacaksın ama yine mükemmel bir diyet-spor arkadaşı olacağız. Fena bir ikili olduk.

Yaaa kesinlikle ya aaaaa çok mutluyum iyiki tanıdım seni 2 3 ay sonra sevinç topik olacak burası kuzum
Ben de çok mutluyum. Motivasyon için üye oldum falan tabii ama bu kadarını asla beklemiyordum. 3 ay sonrasındaki bizler, şu anki bize çok teşekkür edecekler. Onları utandırmayalım.

Kesinlikle kuzucum bugun de tam uyuyorum sen ne yaptın başladın mı p90x3 e ben de biradan 2. Hafta ma başlıyorum
Başladıım. Ama yarım yamalak yapabildim. Bu ne yahu? Ölüyorum sandım. Kalbim çıkıyordu az daha. Sonra pilates yaptım biraz da. Baya yoruldum. Kendime gelemedim bir süre. Diyeteyse tam gaz devam tabii ki

Başladıım. Ama yarım yamalak yapabildim. Bu ne yahu? Ölüyorum sandım. Kalbim çıkıyordu az daha. Sonra pilates yaptım biraz da. Baya yoruldum. Kendime gelemedim bir süre. Diyeteyse tam gaz devam tabii ki

İlk başta öyle oluyor zaten tonny ve ekibi kadar hızlı yapma kuzum, harikasın beee

Selam günlüğüm diyete uyum %100
Spor da tamam 2. Hafta 1. Gün öldüm bugun

Eklentiler

• IMG_20200601_213647.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın. Ben kahvaltımı 10.15 gibi yaptım bugün. Biraz geç oldu. O yüzden ara öğünü atlayıp direkt öğleye geçicem. Sporu da yapıcam. Diyete uyum tam gaz devam tabii. 0 kaçamak.

Ay bugun hiç giremedim yaaa yolculuk için hazırlık vardı, hemen rapor vereyim bugun dışarı çıktım görenler ne kadar zayıflamışsım dedi bugun de bozmadım devam harikasın kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…