- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Aa anladıım. Ben de bıraktın buraları zannettim, üzüldüm. Ben de iyiyim. Bugün 68.3 tartıldım. Kaçamaksız devaam. Bırakmayalım ikimiz de diye yazayım dedim.Kuzum görev yerime gelim de yazamadım tam gaz devam sabah 69.6 gördüm herkes zayıflamışsın dedisen neler yapıyorsun
Aa anladıım. Ben de bıraktın buraları zannettim, üzüldüm. Ben de iyiyim. Bugün 68.3 tartıldım. Kaçamaksız devaam. Bırakmayalım ikimiz de diye yazayım dedim.
Ayy 6-7 kilo mu?? İnşallah verirsin.Selamlar güncel kilo 69.6 diyetisyenim bu ay 6 7 kilo verelim dedi hedef koyduakşam yemeği çoktan yedim şimdi canım kahve istedi kahve içiyorum ardından saat 21.00 da spor yapacağım devam kuzum ✌
aaa p90x3 mü yapıyorsuunnn, süperrrrrSon ara öğün şimdi yapıldı öncesinde 1 bardak su 1 saat sonra p90x3 ve leslie yapıcam sporsız zayıflamak olur ama sıkı olmaz vücutve inanır mısınız spora başladıktan sonra bırakamadım
süper harikaaa, ben de yeniden diyetisyenimin listesine döndüm, gerçekten bazen onu yap bunu uygula olmuyor en doğrusu böyle olması dedim ve sabah başladım... aldığım kiloları verip sonra tekrar diyetisyenimle iletişime geçip bi miktar daha verip koruma yapıcam.. korumayı başaramadım :S çok üzgünüm çokSelamlar güncel kilo 69.6 diyetisyenim bu ay 6 7 kilo verelim dedi hedef koyduakşam yemeği çoktan yedim şimdi canım kahve istedi kahve içiyorum ardından saat 21.00 da spor yapacağım devam kuzum ✌
süper harikaaa, ben de yeniden diyetisyenimin listesine döndüm, gerçekten bazen onu yap bunu uygula olmuyor en doğrusu böyle olması dedim ve sabah başladım... aldığım kiloları verip sonra tekrar diyetisyenimle iletişime geçip bi miktar daha verip koruma yapıcam.. korumayı başaramadım :S çok üzgünüm çok
Bnm diyetisyen istda cnm, burdan yazmak reklam olabilir, sağılsun veremediğim kiloları sayesinde 1.5 ayda vermiştim, bu arada ben de p90x+insanity yapyrm , 4. Haftam geçen haftaydı ama regl yüzünden yapmadık bugün de migren yüzünden başlayamadım nasipse yarın 4. Haftaya başlıyorumNazar boncuğu olsun o zaman birbirimizi motive edelim pacman de varsenin diyetisyen kim? En doğrusunu yapıyorsun
Bnm diyetisyen istda cnm, burdan yazmak reklam olabilir, sağılsun veremediğim kiloları sayesinde 1.5 ayda vermiştim, bu arada ben de p90x+insanity yapyrm , 4. Haftam geçen haftaydı ama regl yüzünden yapmadık bugün de migren yüzünden başlayamadım nasipse yarın 4. Haftaya başlıyorum
Süperr ben de hybridden sonra p90x3 yapmayı planlyrm, daha kısa sürmesi ilgimş çekiyorAy ben p90x3 2. Hafta dayımbirbirimize destek olalım
Aşırı ter atıyorum ilk kezSüperr ben de hybridden sonra p90x3 yapmayı planlyrm, daha kısa sürmesi ilgimş çekiyor
Evet herkes öyle dyr baya efor sarfedyrsun:))Aşırı ter atıyorum ilk kez
Selaamm bnm de 2. Günüm bugün gayet iyi gidiyorumGünaydınpofu yosunkokusu ... P90x3'ü yapmak çok çok zor. Belki de ben kendimi çok zorlamadım bilemiyorum... Tekrar denesem mi ki... Kalbim çıkıcak gibi olmuştu.
Diyete tam gaz devam bu arada. Sabah tartıldım. 68.0 olmuşum. Hep böyle düşer inşallah. Sakın bırakmayalım, başaracağız.
Ben de birazdan akşam yemeği yiyip günü noktalayacağım.Ben günü spor sonrası öğünle tamamladım , eğer erken yatmazsam ve acıkırsam bi bardak kefir paklar beni
Yoğurt gün içinde 2 öğün tükettm ki pek sevmyrm aslında, kefiri daha çok sevyrmBen de birazdan akşam yemeği yiyip günü noktalayacağım.Uyuyakalmışım, o yüzden bi tık geçe kaldı ama sorun olmaz. Acıkırsan yoğurt da baya iyi oluyor ve diyeti bozmuyor, bilgin olsun.
Tartım gelmedi henüz inş yarın gelecek o zmn kaç kiloyum gerçekten görcmHarikasınızz canlarım pacman devampofu kaç kilosun şu an hedef ne? dersler iş derken çok aktif değilim ama gireceğim her gün ✌ diyete tam uydum 13 bardak su içtim leslie 3 mile 5k yaptım ve saat 21 de soda ayran içip günü kapatacağım yol arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?