Diyetisyen eşliğinde zayıflamak isteyenler....E hadi başlıyoruz!

Bende diyetisyene gidiyorum.
Diyet listemiz hemen hemen ayni12/12/2013 baslangic tarihim.74 kilo ile basladim suan 70 kiloyum.

arkadaşlar benide aranıza alırmısınız?..Bende diyetisyene gidiyorum.Hatta 09.01.2014 bir ayım dolucak :)

ben de katılcam valla aldım başımı gidiyorum buna bi dur demem lazım
kilom bu sabah 65ti boyum 163, diyet yapmıyorum ama 3 gündür spor yapıyorum kilomda bir şey farketmedi sizinkine çok benzer bir diyete başlıyorum yarın bakalım nolcak

bu sabah 64.2ye düşmüştüm ve çok mutlu oldum, 2 gün için çok iyi gerçi bahsettiğim geçmiş sporların da etkisi var ama olsun
tam gaz devam

merhaba arkadaşlar bende diyetisyene gidiyorum.1aya yakın bir süredir yağdan güzel kilo kaybediyorum fakat vücudumda ödem olduğu için su miktarı fazla çıkıyo ve dolayısıyla kaybettiğim kiloyu tartıda göremiyorum sizinde başınıza böyşe bişey geldi mi

Merhaba arkadaslar bende zayiflamak istiyorum yarından itibaren diyetteyim kilomu yarin ac karnima tartiliyim buraya yazarim motive edelim birbirimizi tartilma gunumuz pazartesi olsun ne yaptik hangi egzersizleri yaptik paylasalim bıktım bu kilolardan yaa

Merhaba arkadaşlar ben diyetisyene miyetisyene gitmiyorum valla ama ortak bi noktam var sizlerle oda kilo vermek şunun şurasinda vermek istediğim 2 3 kilo ama gel gör ki bir turlu veremiyorum istahim yüzünden .iste oyuzden babada AC kalmiycam ama kilo verebilcegim bi liste lazimdi.Benice araniza alin noolur

Ben de 1.bucuk aydır gidiyorum diyetisyene öncesinde cok ileclar vs deedim hiç işe yaramadı
Bir de polikistik over olunca kilo vermek cok zorlasıyo maalesef. ipin ucu kacınca yakın arkadaşlarım saolsunlar güzel bi konuşma yaptılar gaza geldm karar verdim 104leri görmüştüm ramazanda şimdi 6 haftadır gidiyorum diyetisyene 100.5 le baslamıştım gecen persembe 94 ü gördüm hedefim 70i görmek ama 1 bucuk sene de süre veriyorum kendime. herşey diyet ve sporda zayıflamak için gerisi boş

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza 72 kiloyum 1.65 boyum. burayı takip edip motive edelim birbirimizi.

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Benim yarın diyete başlayalı bir ay olacak 4 kilo verdim tabi diyetle birlikte spor da şart.Ve inanın ki midem gerçekten az yemeğe alıştı İnşallah hepimiz ıstediğimiz kilolar ulaşırız

86 kg birinin gunde kac dilim ekmek hakki var.. biliormusunuz??

canım ben 83le başladım zamanla değişiyor ekmek adedi ama genel olarak sabah 2 öğlen 2 akşam 1-1.5 dilim arasında değişiyor ama tabi senin özel bi durumun ya da rahatsızlığına göre değişebilir

canım ben 83le başladım zamanla değişiyor ekmek adedi ama genel olarak sabah 2 öğlen 2 akşam 1-1.5 dilim arasında değişiyor ama tabi senin özel bi durumun ya da rahatsızlığına göre değişebilir

tskler canim.. diyetisyen listem vardi kayip ettim ama cok merak ettigim icin sordum... 94 kg luk birine 10 dilim ekmek vermis diyetisyen.. tabi biliyorsunuz meyve corba filanda ekmek yerine geciyor onlarla birlikde 10 dilim demek istedim

tskler canim.. diyetisyen listem vardi kayip ettim ama cok merak ettigim icin sordum... 94 kg luk birine 10 dilim ekmek vermis diyetisyen.. tabi biliyorsunuz meyve corba filanda ekmek yerine geciyor onlarla birlikde 10 dilim demek istedim

rica ediyorum :)yaşa metabolizma hızına göre değişiyo tabi benimlistemde arada bi değişiyo ekmek miktarı.çorbayı biliyorum da meyve ekmek yerine geçer mi yahu bilemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…