Diyetisyen eşliğinde zayıflamak isteyenler....E hadi başlıyoruz!

canım nasıl gidiyor senin

var tabi ki
akşam yemeği
4 yemek kaşığı sebze
1 dilim ekmek ya da 3 yemek kaşığı pilav ya da makarna
sınırsız yağsız salata
1 kepçe çorba
1 su bardagi ayran

listeni çok beğendim denemeyi düşünüyorum akşam yemeğini kaçta yiyorsun bide akşam yemeğinden sonra bişey yiyormusun yardımcı olursan sevinirim :)

listeni çok beğendim denemeyi düşünüyorum akşam yemeğini kaçta yiyorsun bide akşam yemeğinden sonra bişey yiyormusun yardımcı olursan sevinirim :)

var canım akşam yemeğinden iki saat sonra bir porsiyon meyve var Hatta yatmadan önce de bi bardak ayran içebilirsin dedi doktor

var canım akşam yemeğinden iki saat sonra bir porsiyon meyve var Hatta yatmadan önce de bi bardak ayran içebilirsin dedi doktor

sağol canım bu liste tam benlik yavaş yavaş olsun kalıcı olsun bakalım yarın başlıcam Rabbimin izniyle varya işe yararsa sana çok dua ederim:)

Tabi ki bu listeyle beraber spor da şart canım.Ikisini de düzenli uygularsan ayda en az dört kilo gider bence

evde sadece ip atlayabilirim spor niyetine gerçi bir ara leslie 2 mil yapıyodum belki ona başlarım sıkmıyor enazından eğlenceli.daha ilk günüm ama şeker krizim başladı bide salataların içine yağ tuz falan atıyomusun böyle yavan çok kötü bir tadı oluyor :)

Tabi ki bu listeyle beraber spor da şart canım.Ikisini de düzenli uygularsan ayda en az dört kilo gider bence

evde sadece ip atlayabilirim spor niyetine gerçi bir ara leslie 2 mil yapıyodum belki ona başlarım sıkmıyor enazından eğlenceli.daha ilk günüm ama şeker krizim başladı bide salataların içine yağ tuz falan atıyomusun böyle yavan çok kötü bir tadı oluyor :)3 günde alışırım herhalde bu düzene

canım leslie ne? video vardı omu? işe yarıyormu

evet o leslie teyze :) ben öyle pek bir fark göremedim ama Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 işe yarıyor biraz ağır olduğu için insan tez sıkılıyor hem kalori sayımı hem bu videoyu yapınca çok işe yarıyor bakma ben tembelim devam ettiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…