arkadaşlar herkese merhabalar, ben diyetisyenim ve burada zayıflamak adına yanlış şeyler yapıldıpını okuyorum , sormak istediğiniz sorular olursa zamanım olduğu sürece cevaplamaya çalışırım :)
ben magnet tıp merkezindeki nilay hanıma gidiyorum..çok memnunum..tavsiye ederim..hiç sıkmıyo ve anlayışlı herşeyi sorabiliyorum..15 günde bir kontrolle gidiyosun..telf edebiliyosun kafana takılan bişey varsa...
arkadaşlar herkese merhabalar, ben diyetisyenim ve burada zayıflamak adına yanlış şeyler yapıldıpını okuyorum , sormak istediğiniz sorular olursa zamanım olduğu sürece cevaplamaya çalışırım :)
merhaba.benim sorum şu.28 yaşındayım 1 57 boyum.şuanda 6 aylık bir bebeğim var.yaklaşık 2 aydır düzenli olarak karatay diyetini uyguluyorum.ve 8. hafta itibariyle tam 10 kilo verdim.buarada bebeğimi de emziriyorum.6 ay boyunca sadece emzirdim yeni yeni ek besinlere başladım.Uyguladığım diyette hiç tatlı yada şeker kullanımı yok.Bazen kaçaklar yapıyorum ama diyete uygun olarak sağlıklı olarak bana yiyebileceğim tatlı ne önerirsiniz?
ikinci sorum akşam ara öğün olarak müsli tarzı tahıllı şeyler tüketiyorum sütle birlikte.normalde diyette hiç ekmek yada hamur işi yok.Uygunmudur bunu yemem ?
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
b_dilek karatay diyetini nasıl yapıyosun.biraz anlatabilirmisin.tam ayrıntılı bişey bulmadım.bemimde 4 aylık bi oğlum var
selamlar,
bütün sayfalari okudum,birseyi merak ediyorum , leptin hormonu hakkinda ne düsünüyorsunuz,zayiflamayi saglayan leptin hormonu oldugunu ve calismasi icnde yemek araalrinin en az 4 5 saat olmasi gerektigini biliyorum mantiklida geliyor ama neden fikir ayriliklari oluyor anlayamiyorum ve buda benim kafami karistiriyor sonucta ne yapacagimi bilemiyorum öylemi yapsam böylemi :) diyetisyenler yemek aralarinin en fazla 3 saat olmasini savunuyor bunuda metobolizma hizi icin istiyorlar ( dogrumu biliyorum) yazdigimda anlasildigi üzere kafam cok karisik :)
bana da cevap vermediniz ilk sayfalarda sordumbacaklarım normal vücudumun gerisi zayıf. nasıl orantılı yapabilirim. sırf bacaklarım normal kalsın diye zayıf kalıyorum. göğüslerden kilo nasıl alabilirim. bir de kollardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?