Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Adetim hâlâ gelmedi. Allahımmm şişkinlik beni mahvetti. Muayene olucam artık. Diyette ise bir sorun yok. Çok iyi gidiyor

Dün muayene oldum. Doktor cumaya kadar bekle yine gel ilaç verebilirim ona göre dedi. İlk defa yaşadığım için çok gerginim. İlaçla olmak da istemiyorum aslında. Neyse artık cuma tekrar gebelik bakılıcak bakalım.

Diyet ise güzel gidiyor. Kendimi çok daha ince hissediyorum Ve tok kalıyorum gerçekten bu listeyle. Bugün ilk defa çikolata yedim baştan beri haftada 1 hakkım olmasına rağmen. Cuma tartı günümde tekrar yazıcam kilomu

Tarlusal başladım... En kısa zamanda etki eder umarım. Yarın tartı günümde görüşmek üzere

Tarlusal başladım... En kısa zamanda etki eder umarım. Yarın tartı günümde görüşmek üzere

Merhaba overdose,
Beslenme düzeni değişince de böyle olabiliyot regl durumları. Bu ay ben de yaşadım aynı şeyi. 3 gün oldum zannedip olamadım. Sonra 2 gün daha geçti üstünden. Patlayacaktım berdeyse ödemden... umarım bir an önce sen de olup kurtulursun.
Bu arada ben de 68 kilo civarındayım. Seni takip edebilir miyim? Seninle ilerlemeyi isterim çünkü benim de hedefim 58-60 gibi. Yani bana da 3 ay lazım.

Merhaba Balpamuk :) Tabi ki ne demek. Beraber ilerleyebiliriz. Listem aynı yazdığım gibi ve beni hiç acıktırmıyor. Ben artık 1 haftayı gecikme yaşadığım için artık ilaç başladım. Umarım diğer adet dönemlerimde sorun yaşamam... Beraber devam edebiliriz. Sevinirim :)

Kendimi gerçekten hafif hissediyordum ama bu kadar kilo verdiğimi bu şişkinlikle hiç sanmazdım :) Çok mutlu oldum. Güncel, 65.3 kg.

Kendimi gerçekten hafif hissediyordum ama bu kadar kilo verdiğimi bu şişkinlikle hiç sanmazdım :) Çok mutlu oldum. Güncel, 65.3 kg.

Yalnız listene bakınca sanki çok ekmek varmış gibi geliyor ama öyle değil yıllardır sisteme alışmış biri olarak biliyorum ki diyetisyenlerin bu tür listelerinden korkmamalı. Onlar işin matematiğini çok iyi yapıp karbonhidrat-proteini senin bünyenin ihtiyacına göre çok iyi ayarlıyor. Nitekim çok iyi kilo vermişsin çok tebrik ederim! Zaten bu şekilde kilo vermezsen sonrasında çok hızlı bir şekilde geri alıyorsun. Çok aceleci olmadan dengeli ve yavaş vermek en iyisi. Ben tartılmayı unuttum 2 bardak su içtim üstüne bir de filtre kahve içtim ama tartılayım yine de. Bugün başlıyorum seninle. Akşam yediklerimi yazarım buraya.

Bir de vücut ölçülerini de bir kenara not et istersen. Sonradan bakınca çok iyi motivasyon oluyor.

Tabi ki yaz Balpamuk' cumm beklerim <3 İnsan bi motivasyon arıyor cidden kendine... Evet kesinlikle. Listemdeki ekmeklere çok diyen de oldu. Ama gerçekten her işi bilene bırakmak gerekiyor. Öğünlerimin hepsi yağ, karbonhidrat ve protein açısından dengelenip, ara öğünlerle de destekleniyor. Verdiğim kilodan belli zaten. Çok mutluyum ben listemden. Doyuyorum hiç aç kalmıyorum. Sen de yaparsın bekliyorum <3

Canım cidden mükemmel gidiyosun .inşallah hedefine geldiğin zaman da burda seni tebrik ederiz

Peki senin başlangıç ne? Ayrıca bi diyet başlığın var mı? Göremedim ben..
Ben 73le başladım canım ama tüm haziran ayı boyunca durakladim 100 Gr dahi veremedim.oldugum yerde saydım.simdi başladı gitmeye yine açmıştim 57ye yolculuk diye ama uğramıyorum şu sıra pek

Ben 73le başladım canım ama tüm haziran ayı boyunca durakladim 100 Gr dahi veremedim.oldugum yerde saydım.simdi başladı gitmeye yine açmıştim 57ye yolculuk diye ama uğramıyorum şu sıra pek

Ben de o kiloya düşünce bi duraklama yaşarım gibi geliyo ama bakalım... Güzel güzel veririz kilolarımızı inşallah

İsmi falan ne telefon numarası varmi

Merhaba Lupetta ,
Yazamadım çünkü hafta sonum genellikle çok yoğun geçiyor. Ancak bu sabah tartılabildim nihayet! Kilom 68.00. Boyum 1.66. Hedef kilom ise 60-61 Geçen sene bu kiloya düştüm ancak koruyamadım maalesef. Verdiğim kilonun son demlerinde artık uzun duraklamalar yaşmaya başlamıştım. O dönemler beni çok sıktığı için maalesef kaçamaklarla devam ettim ve sonra da tümden bıraktım diyeti. Öyle olunca, kilom henüz oturmadığı için çok hızlı şekilde geri aldım verdiğim kiloyu Diyete 68’le başlamıştım yine. Yaptım, yine yapabilirim! Bugün İf yaparak başladım ben de.

Öğlen 13.00’da:
-1 porsiyon bezelye
-1 kase yoğurt
-1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
-yarım paket altınbaşak bisküvi

Akşam 18.00’da ise;
-1 porsiyon döner
-2 yk pilav yedim.

İntermittent Fasting aralığına sadık kalarak yarın yine ilk öğünümü saat 12.30 veya 13.00 gibi yapmayı düşünüyorum. Bu yöntem bana çok iyi geliyor kesinlikle iyi yağ yaktırıyor ancak alışması zor oluyor ilk 3-4 gün için. Şu an saat 00.00 ve ben acı çekiyorum resmen! ama yağ yaktığımı biliyorum. Bunu düşünerek, alışana kadar sabrediyorum.

Merhaba, cok güzel ayrıntılı paylaşmışsınız.
Takipteyim. Biri beni de gaza getirsin.
Günlük durum ya da foto mu oluyor online diyetisyende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…