Tarlusal başladım... En kısa zamanda etki eder umarım. Yarın tartı günümde görüşmek üzere
Merhaba overdose,
Beslenme düzeni değişince de böyle olabiliyot regl durumları. Bu ay ben de yaşadım aynı şeyi. 3 gün oldum zannedip olamadım. Sonra 2 gün daha geçti üstünden. Patlayacaktım berdeyse ödemden... umarım bir an önce sen de olup kurtulursun.
Bu arada ben de 68 kilo civarındayım. Seni takip edebilir miyim? Seninle ilerlemeyi isterim çünkü benim de hedefim 58-60 gibi. Yani bana da 3 ay lazım.
Kendimi gerçekten hafif hissediyordum ama bu kadar kilo verdiğimi bu şişkinlikle hiç sanmazdım :) Çok mutlu oldum. Güncel, 65.3 kg.
Yalnız listene bakınca sanki çok ekmek varmış gibi geliyor ama öyle değil yıllardır sisteme alışmış biri olarak biliyorum ki diyetisyenlerin bu tür listelerinden korkmamalı. Onlar işin matematiğini çok iyi yapıp karbonhidrat-proteini senin bünyenin ihtiyacına göre çok iyi ayarlıyor. Nitekim çok iyi kilo vermişsin çok tebrik ederim!Zaten bu şekilde kilo vermezsen sonrasında çok hızlı bir şekilde geri alıyorsun. Çok aceleci olmadan dengeli ve yavaş vermek en iyisi. Ben tartılmayı unuttum 2 bardak su içtim üstüne bir de filtre kahve içtim ama tartılayım yine de. Bugün başlıyorum seninle. Akşam yediklerimi yazarım buraya.
Bir de vücut ölçülerini de bir kenara not et istersen. Sonradan bakınca çok iyi motivasyon oluyor.
Canım cidden mükemmel gidiyosun .inşallah hedefine geldiğin zaman da burda seni tebrik ederizTabi ki yaz Balpamuk' cumm beklerim <3 İnsan bi motivasyon arıyor cidden kendine... Evet kesinlikle. Listemdeki ekmeklere çok diyen de oldu. Ama gerçekten her işi bilene bırakmak gerekiyor. Öğünlerimin hepsi yağ, karbonhidrat ve protein açısından dengelenip, ara öğünlerle de destekleniyor. Verdiğim kilodan belli zaten. Çok mutluyum ben listemden. Doyuyorum hiç aç kalmıyorum. Sen de yaparsın bekliyorum <3
Canım cidden mükemmel gidiyosun .inşallah hedefine geldiğin zaman da burda seni tebrik ederiz
Canım cidden mükemmel gidiyosun .inşallah hedefine geldiğin zaman da burda seni tebrik ederiz
Ben 73le başladım canım ama tüm haziran ayı boyunca durakladim 100 Gr dahi veremedim.oldugum yerde saydım.simdi başladı gitmeye yinePeki senin başlangıç ne? Ayrıca bi diyet başlığın var mı? Göremedim ben..
Ben 73le başladım canım ama tüm haziran ayı boyunca durakladim 100 Gr dahi veremedim.oldugum yerde saydım.simdi başladı gitmeye yineaçmıştim 57ye yolculuk diye ama uğramıyorum şu sıra pek
İnşallah hedefin ve boyun ne canımBen de o kiloya düşünce bi duraklama yaşarım gibi geliyo ama bakalım... Güzel güzel veririz kilolarımızı inşallah
İsmi falan ne telefon numarası varmiEvet arkadaşlar :)
Diyet günlükleri bölümünde bi konum var. Pek bir şey yapamadım açıkçası. Bugüne kadar diyetisyene hiç gitmedim. Şimdi de gitmeyeceğim gerçi ama :) Online diyetisyen desteği alacağım.
Kilom: 69 kg. veya 68 kg. diye tahmin ediyorum ama yarından sonra tartılıp yazacağım. Boyum da 1.63 cm
Daha önce yapmadığım bi şeyi denemek istedim diyetisyene giderek. Hep aynı sonucu görmekten sıkıldım çünkü. Diyetisyen 3 ayı gözden çıkar dedi.. Hadi bakalım hayırlısı.. :)
Başlangıç: 15.06. 2019 - 69.1 kg
21.06.2019: 67.8 kg.
28.06.2019: 67.0 kg.
05.07.2019: 65.3 kg.
Hedefim 55 - 56 kg. Boyum da 1.63 :)İnşallah hedefin ve boyun ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?