- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Geçmiş olsun canım hemen iyileş ve dön aramiza
Cok gecmis olsun kuzum
Biraz kahvaltinini cesitlendir kuzunmmSabah
2 yumurta
Peynir
Şekeriz çay
Kuzum sabah aceleyle ugrasamiyorumBiraz kahvaltinini cesitlendir kuzunmmama guzel
Kuzum sabah aceleyle ugrasamiyorum
Sabah 9.30 dan beri ayaktaym babaannem rahatsızdı acile goturduk derken orda kosturdum bayağı 11. İ geçiyordu yarım porsiyon. Kıymalı ama aslında içinde kıyma olmayan börek ile şekersiz çay içtim. Öğlen bir küçük fincan adaçayı ardından 2.30 gibi bir yemek.kaşığından biraz az karisik kızartma yedim . 3 gbi bir kupa yeşil çay ictm içinde çeyrek limon ve bir tutam kiraz sapi vardı smdi de sade kahvemi içeceğim. 1 litre su bitti. Gece ye kdr 1.5 litre dha icicem
1 yemek kaşığı bile yoktu cnm kızartma ve boreği yakmışımdır ble bayağı koşturdum ettimKizartma borek cok ciss yemekler ama
1 yemek kaşığı bile yoktu cnm kızartma ve boreği yakmışımdır ble bayağı koşturdum ettim
bugün dışarıdaydm o yüzden öyle oldu geldiğimde zaten yorgundum yemek pişir üstüne temizlik yap derkenKiyamam kuzum yakmis olabilirsin ama kuzum daha saglikli yemekler yiyyelimmm
bugün dışarıdaydm o yüzden öyle oldu geldiğimde zaten yorgundum yemek pişir üstüne temizlik yap derken
Masal perisi beni affett bugün cisim varr cezam neyse çekmeye razıymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?