Kuzum benim supersin pembis pembiste yazmissin ya cok tatlisinKahvaltım:1 haşlanmış yumurta,7 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Biraz kuymak,1 bardak çay
Ara Öğün:1 elma
Öğle Yemeğim:1 tabak ıspanak yemeği,Yarım kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün:1 kupa sütlü kahve
Sarı leblebi
Akşam Yemeğim:1 tabak ıspanak yemeğim
1 kase yoğurt
Ara Öğün:1 bardak şeftalili meyve suyu
SPOR
46 dk Yürüyüş.
İçimden geldi pembis pembos yaziyim didimKuzum benim supersin pembis pembiste yazmissin ya cok tatlisin
İçimden geldi pembis pembos yaziyim didim
Gunaydin bebis cok şirin defterin bende yazıcam artık akşamları menu cık artiya gecmistım ondan kurtulmaya basladim senın en buyuk sorunun duzensız lık tı yoksa menulerin guzeldi bence sımdı masallah erken kalkmaya baslamissın bırde gece uyumaynca odem oluyor Insan en iyisi herseyi zamanında yapmak ben 8 den once kalkamyorum ama yinede gec sayılmaz
Gunaydin bebis cok şirin defterin bende yazıcam artık akşamları menu cık artiya gecmistım ondan kurtulmaya basladim senın en buyuk sorunun duzensız lık tı yoksa menulerin guzeldi bence sımdı masallah erken kalkmaya baslamissın bırde gece uyumaynca odem oluyor Insan en iyisi herseyi zamanında yapmak ben 8 den once kalkamyorum ama yinede gec sayılmaz
Kuzum benim guzel kabak tatlisi birazcık ciss gerisi superIyi aksamlar
Yarım bardak greyfurt suyu
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 dılım sucuk
5 zeytın
1 kucuk elma
Öğle sonu gıbı
Fırında tum tavuk yaptım yag eklmeden
Bır but bıraz gogus ten yedım bıraz fazla gıbı yedım aslında
1 kase salata yagsiz
15.30 16 gıbı galıba
2 kasık kısır
1.5 kasık cevizli havuc Slata
1 dılım tam bılmedgm bal kabağı püre halinde ıcınde biskuvi cevız ustunde krema gıbı cok az bıse vardı
1 saatten fazla yuruyus
3 lt su ıcıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?