bende akşam tarçınlı süt içtim yatmadan 2 saat önce falan öyle iyi geldi ki çok acıkmıştım ama sonrada korktum kilo alıcam diye sanırım bi daha içmiycem..içersemde 9 da meyve yerine 1 bardak tarçınlı süt içicem acaip tok tutuyo..teşekkürler proton
Merhaba Proton,
Tarçını ne şekilde yediğini anlatabilir misin acaba? Ayrıca çubuk tarçın mı yoksa öğütülmüş mü kullanıyorsun? Bir de yağsız süt içemiyorum ben, yağlı sütle denesem olur mu :)? Teşekkürler
zuzuu bu emzirme olayında çok acıkılıyo haklısın,
ama zaten 3 kupa hepi topu,bişey olacağını sanmıyorum,
çünkü ben emzirirken demlik demlik siyah çay içiyordum,hiç bir zararını görmedim(belki de zararı vardır ben farketmemişimdir, yanlış bilgi vermeyeyim)
yeşil çay siyahtan daha sağlıklı ve zararsız
yine de senin için bi daha gidişimde soracağım yeşil çayı,
ben de mideden dolayıdır diye düşünüyorum..arkadaşlarım katılımlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim,
bilgilerimi paylaşmayı ve yeni bilgiler edinmeyi çok seviyorum,
yalnız biberiye arkadaşımın söylediği şeyi merak ettim;
neden sabah elma sirkeli su içilmiyor,ne zararı varmış acaba sormadın mı?
büyük bir ihtimalle mide içindir,
yalnız ben sabahları ılık suyla içiyorum çok güzel tuvalete çıkarıyor
Glisemik indeksi üstüne basa basa söylüyorum tekrardan,
acıkmamanın,yaşlanmamanın,yediğin en ufak şeyin posasız bir şekilde olduğu gibi yağ deposuna dönüşmemesinin tek çaresi düşük glisemik indeks,
ama dikkatinizi çekerim ,kalori hesabı değil,glisemik indeks hesabı,
örneğin karpuz ve patates gibi masum sandığımız şeyler 70 den yukarı gi'ye,
bitter çikolata ise sandığımızın tersine sadece 22 gi değerine sahip,
kalori hesabı da önemli ama aslolan gi hesabıdır
harika bilgiler paylaşmışsınız kızlar... ben de diyetisyene gidiyorum, daha doğrusu yeni başladım...
bana da elma sirkesi vs içme dedi, yağ yakımı için en mucizevi şeyin su olduğunu söyledi. söylediğini de rakamlarla vs destekledi.
Ayrıca yağlardan büyük ölçüde kurtulana kadar ağırlık çalışmaları, kardiyo egzersizleri yapma dedi. çünkü kas dokularının araları bile yağlarla doluymuş. şu an yaptığın çalışmalar kaslara ulaşamaz dedi... yani o bunu uzun uzun anlattı ama umarım ben doğru anlatabilmişimdir...
Ayrıca gece öğününde süt içmemi bana da doktorum önerdi...
benimmmm bi uğrayim dedim yine :)
kızlar ya şu bitki çayları ile ilgili nette araştırma yaparken bişe okudum
bu çaylar insanın vücudunda olan ama birşey tetiklemediği takdirde ortaya çıkmayan kanser hücrelerini harekete geçiriyomuş.bunu okuyunca elim artık bitki çaylarına gitmiyo valla.tabiki bununda çoğu bu şekilde zarar olabiliyo belki.sadece arasıra form çayı içiyorum haftada 2 yi geçmez.bence bunları çok tüketmeden bir doktora yada bilen birine danışmak.benim diyetisyenim bana sadece yeşil çay dedi mesela diğerlerinin konusu bile geçmedi.
birde şunu yapabilirsiniz çok işe yarıyor.yediklerinizi gün gün yazmak.
ben şirin bi defter aldım.akşama kadar ne yediysem yazıyorum
bide en üste kaç lt su içtiğimi en altada ne kadar yürüyüş yaptığımı.haftanın sonuna da kilomu ekliyorum kocamannnnn yazarak:).
inanın haftasonu dönüp baktığımızda kaçamaklarıda görüyoruz neden kilo veremediğimizide:) yada ne yaptığımız zaman kiloların gittiğini...
ben buna ara vermiştim ama yeniden başladım.diyetisyen de istiyor zaten.
kilo verememişsen programını değiştiriyor.
şimdilik bunlar kızlar
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?