çok yararlı bilgiler paylaşmışsınız,teşekkür ederim kızlar..ben de glisemik endeksi düşük yiyeceklere bakmak için internete göz atarken,çok güzel bir siteye rastladım..mesela Besinleri ne kadar ufak boyuta getirirseniz glisemik değeri de bir o kadar yükselecektir deniyor..ben de besinleri çabuk bitirmeyeyim diye ufak parçalara ayırıyordum..bu yanlıştan dönmüş oldum..mesela patates haşlamasının glisemik endeksi patates püresinden daha düşüktür deniyor..
paylasın ıcın sagol herkes bogazına hakım olsun
kızlar ya benim motivasyon yerlerdeeee :sinifsinif:
diyetisyene gitmeye başlamıştım zaten
9 gün sonunda 1 kg vermiştim sevindim tabi dedim ohh be bende diyetisyene başlayan herkes gibi ayda 4 kilo vereceğim.ama sonraki hafta sadece 300 gr verdim.
o tarihten bu yanada 1 gr veremedim üstelik rejime uyup haftada 4 kere 45 dak yürüyüş yapmama rağmentam 2 haftadır gram oynamadı yaaa
bende bi hevesle 1 hafta boyunca hiç tartılmamıştım çok eminim çünkü en azından 800 gr verdim diye düşünürken.
bir anda çok sinirlendim moralim bozuldu.
haaaa ama bu arada eski bir pantolonum vardı düğmesi zor kapanan
bu sabah çok rahat oldu.ama kilo aynı:)
kilo vermeden sıkılaştım sanırım biraz ama bunu istemiyorum yaaaaa
kilo vermemde lazım aynı zamanda
çok moralim bozuk çokkkkkkkkkkkkkk
kızlar ya benim motivasyon yerlerdeeee :sinifsinif:
diyetisyene gitmeye başlamıştım zaten
9 gün sonunda 1 kg vermiştim sevindim tabi dedim ohh be bende diyetisyene başlayan herkes gibi ayda 4 kilo vereceğim.ama sonraki hafta sadece 300 gr verdim.
o tarihten bu yanada 1 gr veremedim üstelik rejime uyup haftada 4 kere 45 dak yürüyüş yapmama rağmentam 2 haftadır gram oynamadı yaaa
bende bi hevesle 1 hafta boyunca hiç tartılmamıştım çok eminim çünkü en azından 800 gr verdim diye düşünürken.
bir anda çok sinirlendim moralim bozuldu.
haaaa ama bu arada eski bir pantolonum vardı düğmesi zor kapanan
bu sabah çok rahat oldu.ama kilo aynı:)
kilo vermeden sıkılaştım sanırım biraz ama bunu istemiyorum yaaaaa
kilo vermemde lazım aynı zamanda
çok moralim bozuk çokkkkkkkkkkkkkk
Beni doğru anladığınız ve değerlendirdiğiniz için size çok teşekkür ederimproton seni tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum ayrıca tüm yardımların ve iyiniyetin için.:) ben de diyetisyene gidemeyenlerdenim en azından şu anda.o yüzden bu tavsiye çok ihtitacım var.keşke listeni yazabilsen detaylı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?