- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
Yapıyorum yapıyorum ayy dur link atacam. Suyum çıktı :)bak bak harika incelmeler oluyormuş
bekliyorum :)Yapıyorum yapıyorum ayy dur link atacam. Suyum çıktı :)
Fikir için çok teşekkürlerjilliaaannn :)) gel arkadas ol banaa
Hiç sıkıntı değil. Ne zaman istersen tartıl canım. Bizimde öyle günlerimiz olacak biz nasıl başedeceğiz bakalım.yasemin soysalın bir yazısı vardı depresyona girdiğiniz günler olacak aşırı yediğiniz durmadan yediğiniz zamanlar olacak önmeli olan bunlardan ne kadar çabuk çıkabildiğiniz diyordu.önceden bir ay sürüyorken şşimdi 1 haftaya dütüyse mükemmel bir güne düşürebildiyseniz mükemmel diyordu.
bugün öyle bir gün oldu benim için ve tetkleyen şeyse tartılmam oldu.aslında bir kaç gram almış olmam normaldi çünkü regl dönemim daha da ödem yapacak vücut ama tetikledi ve hep yedim.neyseki o duygu durumundan çıktım ve acıkmamı bekliyorum yani öyle gelsin hemen diye bir bekleyiş dedğil acıktığım zaman yiyeceğim.böyle böyle öğreneceğim dediğim gibi yıllar alacak belki ama öğreneceğim inşallah.üzgün değilim bu kadar çabuk kurtulduğum için bu durumdan utluyum :)
ve 23 eylülde tartılmaya karar verdim.yeniden tartılıp yeniden tetiklemek istemiyorum çünkü.
başlangıç kilom 104.9 ve bir sonraki kilomu çğreneceğim tarih 23 eylül :)
tartilmaya karar verdiğin gün cok güzel.yasemin soysalın bir yazısı vardı depresyona girdiğiniz günler olacak aşırı yediğiniz durmadan yediğiniz zamanlar olacak önmeli olan bunlardan ne kadar çabuk çıkabildiğiniz diyordu.önceden bir ay sürüyorken şşimdi 1 haftaya dütüyse mükemmel bir güne düşürebildiyseniz mükemmel diyordu.
bugün öyle bir gün oldu benim için ve tetkleyen şeyse tartılmam oldu.aslında bir kaç gram almış olmam normaldi çünkü regl dönemim daha da ödem yapacak vücut ama tetikledi ve hep yedim.neyseki o duygu durumundan çıktım ve acıkmamı bekliyorum yani öyle gelsin hemen diye bir bekleyiş dedğil acıktığım zaman yiyeceğim.böyle böyle öğreneceğim dediğim gibi yıllar alacak belki ama öğreneceğim inşallah.üzgün değilim bu kadar çabuk kurtulduğum için bu durumdan utluyum :)
ve 23 eylülde tartılmaya karar verdim.yeniden tartılıp yeniden tetiklemek istemiyorum çünkü.
ne demek canim benim yaptin mi hemen??Fikir için çok teşekkürler
O attığım linki yaptım canım. Evet su içinde kaldımne demek canim benim yaptin mi hemen??
nasıldı cok zorluyor beni terler akiyor her yanımdan
cok güzel yorumlar okudum hakkindaO attığım linki yaptım canım. Evet su içinde kaldım
Bende bunu 3 gün yapıp diğerine geçerim diyordum.cok güzel yorumlar okudum hakkinda
ilk level 10 gün yapiliyormus birazdan 4.yu yapmaya gidecegim
kız senin nasil bir spor gecmisin var da zorlanmadin yaa ben ölüyorum yaparken :))Bende bunu 3 gün yapıp diğerine geçerim diyordum.
Aslında benim spor geçmişim var.çok zorlanmadım.
Sen hergün mü yapıyosun
canim napiyosun ne durumdasinyasemin soysalın bir yazısı vardı depresyona girdiğiniz günler olacak aşırı yediğiniz durmadan yediğiniz zamanlar olacak önmeli olan bunlardan ne kadar çabuk çıkabildiğiniz diyordu.önceden bir ay sürüyorken şşimdi 1 haftaya dütüyse mükemmel bir güne düşürebildiyseniz mükemmel diyordu.
Hahayytt ben evlilikten önce 5.5 yıl haftada 3 gün 1,5 saat aktif spor yaptım.kız senin nasil bir spor gecmisin var da zorlanmadin yaa ben ölüyorum yaparken :))
3 level var her biri 10 günlük toplam 1 ay ben simdiden kara kara düşünüyorum bunda zorlanirken level2yi nasil yaparim diye sen 3 gün yapar diğerinegecerim diyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?