Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

17:00

kıyma
1 dolmanin yarısı
2 3 kaşık kısır
2 3 dilim şeftali
1 avuctan az antepfistigi

aclik seviyem actan-toka

kizlar yerken her lokmada catali birakip 20 kere cignemeyi unutmayin ben gercekten böyle cabuk doydugumu hissediyorum

ilk önce yemeği koyarken sanki az oldu diyorum göz doymuyor tabi ama sonra bakıyorum Karnım doymuş mide de küçülüyor tabi harika bir duygu...

yasemin soysalın bir yazısı vardı depresyona girdiğiniz günler olacak aşırı yediğiniz durmadan yediğiniz zamanlar olacak önmeli olan bunlardan ne kadar çabuk çıkabildiğiniz diyordu.önceden bir ay sürüyorken şşimdi 1 haftaya dütüyse mükemmel bir güne düşürebildiyseniz mükemmel diyordu.
bugün öyle bir gün oldu benim için ve tetkleyen şeyse tartılmam oldu.aslında bir kaç gram almış olmam normaldi çünkü regl dönemim daha da ödem yapacak vücut ama tetikledi ve hep yedim.neyseki o duygu durumundan çıktım ve acıkmamı bekliyorum yani öyle gelsin hemen diye bir bekleyiş dedğil acıktığım zaman yiyeceğim.böyle böyle öğreneceğim dediğim gibi yıllar alacak belki ama öğreneceğim inşallah.üzgün değilim bu kadar çabuk kurtulduğum için bu durumdan utluyum :)
ve 23 eylülde tartılmaya karar verdim.yeniden tartılıp yeniden tetiklemek istemiyorum çünkü.
başlangıç kilom 104.9 ve bir sonraki kilomu çğreneceğim tarih 23 eylül :)

Hiç sıkıntı değil. Ne zaman istersen tartıl canım. Bizimde öyle günlerimiz olacak biz nasıl başedeceğiz bakalım.

tartilmaya karar verdiğin gün cok güzel.

canim onemli olan da tarti degil kilo degil aynadaki görüntü vücut su tutar odem yapar bir sürü şey olur..ve tetikleyicini bulman harika bir sey.

duygusal aclik geldiginde aşamalar varmis yapmamiz gereken 1. ac mısın diye sor kendine hayir degilsin 2. tetigi bul tetik tartilmis olman 1 ay tartilma masallah harika gidiyoruz duygusal yemeleri atlatip önümüze bakacagiz

ilk yürümeyi ogrenirken düştüğümuzde pes etseydik hic yürümeyi ogrenemezdik.Dedigin gibi belki yillar alacak ama olacak mi olacak

Bende bunu 3 gün yapıp diğerine geçerim diyordum.
Aslında benim spor geçmişim var.çok zorlanmadım.

Sen hergün mü yapıyosun
kız senin nasil bir spor gecmisin var da zorlanmadin yaa ben ölüyorum yaparken :))

3 level var her biri 10 günlük toplam 1 ay ben simdiden kara kara düşünüyorum bunda zorlanirken level2yi nasil yaparim diye sen 3 gün yapar diğerinegecerim diyosun :)

canim napiyosun ne durumdasin

Hahayytt ben evlilikten önce 5.5 yıl haftada 3 gün 1,5 saat aktif spor yaptım.
Evlilikten doğumlardan sonrada dönem dönem yoğun sporlar yaptım. Bakma hantallığıma:) bırakırsam tam bırakıyorum. Başlarsam tam başlıyorum :))

Sende 1haftada çok rahat alışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…