- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
oo sen neymissin yaa :))Hahayytt ben evlilikten önce 5.5 yıl haftada 3 gün 1,5 saat aktif spor yaptım.
Evlilikten doğumlardan sonrada dönem dönem yoğun sporlar yaptım. Bakma hantallığıma:) bırakırsam tam bırakıyorum. Başlarsam tam başlıyorum :))
Sende 1haftada çok rahat alışırsın.
evet canim nerelerdesin
Bitirelim olur.oo sen neymissin yaa :))
insallah ya birbirimize destek olalim da bitirelim :))
inşallah gelsin de bi :)Bitirelim olur.sarahda katılsın inşallah
canim napiyosun ne durumdasin
Alışmak için iyi bir fikir olabilir aslında.beni düşündüğünüz için çooook teşekkür ederim.
iyiyim çook şşükür bugün yepyeni taptaze bir gün.dün yaşadığım şeyi bir günde atlattığım için çook menunum.
zaten hedefim şu benim.günde 3 öğün yiyorsam 1 tanesini acıkmayla yemek şimidilik hedefim bu sonra 2 tanesini sonra hepsini...yavaş yavaş...:)
Selam poliyana gayet güzel gidiyorsunSelam kızçelernasılsınız
Ve günlük bildirim :)
Sabah 1 adat hamur su saat 10:30 suları açlık seviyem : 5 nötr
Saat 13:00 menemen yedim ekmek zeytin çay açlık seviyem : 3 aç
0:)
KesinlikleSelam poliyana gayet güzel gidiyorsun
Çözdün sanırım olayi? Açlığı beklemek çok güzel değil mi :))
Bende öyleyim. Çok esnek olacak ki ömür boyu yapalımKesinlikleya birde ben önceden zorlanıyordum diyetmiş düzenli beslenme imiş yapamıyordum çünkü en önemli öğün sabah kahvaltısı ama benim hiç öyle bir alışkanlığım yoktu hep yarıda bırakıp bozuyordum ama bu sistem çok esnek yemek saati derdi yok aman öğün atlama derdinde yok çok mutluyum kısaca :)
TamamdırBende öyleyim. Çok esnek olacak ki ömür boyu yapalım
Hiç aklından çıkarmaman gereken en önemli şart tokken hiçbirşey yememeye çalış. Koy bir kenara sonra yersin
Kızlaar bişey soracam. Az önce dünkü kurabiyelerden 1.5 tane yedim ki canım çok fena domates soslu makarna çekti. Koydum pişiyor mis gibide kokuyor. Napacam ben??
Açlık derecem 3ten AÇTAN--> 5e nötr e çıkmış durumda
Pişince yesemmi tekrar acıkmayı beklesemmi???
Bedenim az ye diyor. Mantığım bekle diyor. Midem doyana kadar ye diyor
Midemi dinlemedim canım kendimi dışarı attım. Şimdi geldim :))acıktığında doyana kadar ye.miden doğru söylüyor bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?