Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

oo sen neymissin yaa :))

insallah ya birbirimize destek olalim da bitirelim :))

canim napiyosun ne durumdasin

iyiyim çok şükür.
bu sabah yine tartılasım geldi vazgeçtim.
ama 23 üne kadar bekleyemeyeceğim sanırım son ama son en son kararım 10 gün aralıklarla tartılmak ya ni 1 eylülde 12 eylülde ve 23 eylülde bakalım...

saat 11:15 te
cay
1 küçük yumurtalı ekmek
1 kuş lokumu

açlık seviyem 5 ti hala 5

canım pek istemedi bu sabah.

:)

S sarahsarah nasılsın? Ses ver. Moralin nasıl canım? Sensiz tadı tuzu kalmadı

beni düşündüğünüz için çooook teşekkür ederim.
iyiyim çook şşükür bugün yepyeni taptaze bir gün.dün yaşadığım şeyi bir günde atlattığım için çook menunum.
zaten hedefim şu benim.günde 3 öğün yiyorsam 1 tanesini acıkmayla yemek şimidilik hedefim bu sonra 2 tanesini sonra hepsini...yavaş yavaş...:)

ben o bahsettiğiniz sporu şimdi değil de 60 lı kiloları görünce yapmak istiyorum incelmek için şimdi 104 kiloyla yapmayı hiiiç istemiyorum zamanım da yok zaten maalesef :/

Alışmak için iyi bir fikir olabilir aslında.

Kızlaar bişey soracam. Az önce dünkü kurabiyelerden 1.5 tane yedim ki canım çok fena domates soslu makarna çekti. Koydum pişiyor mis gibide kokuyor. Napacam ben??

Açlık derecem 3ten AÇTAN--> 5e nötr e çıkmış durumda

Pişince yesemmi tekrar acıkmayı beklesemmi???

Bedenim az ye diyor. Mantığım bekle diyor. Midem doyana kadar ye diyor

Selam kızçeler nasılsınız
Ve günlük bildirim :)
Sabah 1 adat hamur su saat 10:30 suları açlık seviyem : 5 nötr
Saat 13:00 menemen yedim ekmek zeytin çay açlık seviyem : 3 aç
0:)
Selam poliyana gayet güzel gidiyorsun
Çözdün sanırım olayi? Açlığı beklemek çok güzel değil mi :))

Selam poliyana gayet güzel gidiyorsun
Çözdün sanırım olayi? Açlığı beklemek çok güzel değil mi :))
Kesinlikle ya birde ben önceden zorlanıyordum diyetmiş düzenli beslenme imiş yapamıyordum çünkü en önemli öğün sabah kahvaltısı ama benim hiç öyle bir alışkanlığım yoktu hep yarıda bırakıp bozuyordum ama bu sistem çok esnek yemek saati derdi yok aman öğün atlama derdinde yok çok mutluyum kısaca :)

Bende öyleyim. Çok esnek olacak ki ömür boyu yapalım

Hiç aklından çıkarmaman gereken en önemli şart tokken hiçbirşey yememeye çalış. Koy bir kenara sonra yersin

acıktığında doyana kadar ye.miden doğru söylüyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…