- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
Yoo oda zayıflamamı istiyor. Ama bi 10 kilo verince yapabilir. :Okiz adam seni sabote etmeye baslamasin yanında sürekli bir şeyler yemesin şimdi
sen fıstık olacaksın o da seni sabote etmeye çalışacak ama yoook öyle biz seni asla bırakmayiz :))Yoo oda zayıflamamı istiyor. Ama bi 10 kilo verince yapabilir. :O
Ozamanda siz kurtarırsınız beni demi
Ayy çok mutlu oldum hayali bile güzel. :)sen fıstık olacaksın o da seni sabote etmeye çalışacak ama yoook öyle biz seni asla bırakmayiz :))
Aç değilsen ıı ıhh yeme cıss. İçecek bişey hazırla Balkona çık. Derin nefes allBu arada kızlar canim bir seyler yemek istiyor ac da degilim sanirim biraz sıkıldım napsam
Okey oyna kuzu yada aç bir müzikBu arada kızlar canim bir seyler yemek istiyor ac da degilim sanirim biraz sıkıldım napsam
9Aç değilsen ıı ıhh yeme cıss. İçecek bişey hazırla Balkona çık. Derin nefes all
tamamdir kizlar sakinim biz birlikte güçlüyüzOkey oyna kuzu yada aç bir müzikdans
ne düşünürsek o oluruz cok cok güzel oluyoruz fıstık oluyoruz bu arada senin profil mesajina bayildim yiyerek catlama zamani degil dusman catlatma zamanı supeeerAyy çok mutlu oldum hayali bile güzel. :)
9mu off yapma sakın yeme bakk. Hayaller=Gerçekler olacak9
tamamdir kizlar sakinim biz birlikte güçlüyüz
Bu arada kızlar canim bir seyler yemek istiyor ac da degilim sanirim biraz sıkıldım napsam
yook yook bebegim yemedim9mu off yapma sakın yeme bakk. Hayaller=Gerçekler olacak
yemenin anlami sıkıntımı gidermek rahatlamak kendimi guvende hissetmekdüşün ne olsa yemezdin.
ya da ne yemek istiyorsan git ye bence ama çok dikkat et ve yarın aç olduğunda ilk o yediklerinn aynısını ye.aradaki farkı gör.açken nasıl daha mutlu olduğunu ne kadar daha tatlı olduğunu gör yiyeceklerin.bunları yaparken çok yavaş ve dikkatli ol dikkat et.
bir de düşün şuan aç olmadığın halde neden yemek yemek istiyorsun yemek ne ifade ediyor senin için anlamı ne şuan.
egon o canim seni korumaya çalışıyor :)Ben 4(açgibi) den 6(az tok) a terfi ettim az önce. Saat 22:00 di. Mercimekli köfteden 4 tane sıkılmış yedim. Az turşuyla..
İçimde kim olduğunu bilmediğim bi ses dondurma da ye dolapta var dedi hakettin dedi. Ama bedenime sordum istemiyo. Yemicem
hep bedenimizi gözardi ettik hep zihnimizin istediklerine odaklandik üzdük onu ama artik uzmeyecegiz o da ideal bedenimizi bize geri verecek :)Nasıl yemeye alışmışız arkadaş. Bugüne kadar bedenimi nasıl hiç "yeme" "istemiyorum" "ihtiyaç yok" demesine fırsat vermemişim puhh bana acıyorum kendime.
Yok yok ben bildiğin pis boğazın dik alasıymışım.hep bedenimizi gözardi ettik hep zihnimizin istediklerine odaklandik üzdük onu ama artik uzmeyecegiz o da ideal bedenimizi bize geri verecek :)
İyi geceler kızlar.. Tatlı rüyalar..
sorunu anlamamiz acisindan söylüyorum canim sıkıldık yedik üzüldük yedik bayram seyrandi yedik arkadas ortamiydi yedik gelenek Görenek bu.Yok yok ben bildiğin pis boğazın dik alasıymışım.Bedenimden midemden özür diliyorum. Saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?