Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

Bu arada kızlar canim bir seyler yemek istiyor ac da degilim sanirim biraz sıkıldım napsam

düşün ne olsa yemezdin.

ya da ne yemek istiyorsan git ye bence ama çok dikkat et ve yarın aç olduğunda ilk o yediklerinn aynısını ye.aradaki farkı gör.açken nasıl daha mutlu olduğunu ne kadar daha tatlı olduğunu gör yiyeceklerin.bunları yaparken çok yavaş ve dikkatli ol dikkat et.

bir de düşün şuan aç olmadığın halde neden yemek yemek istiyorsun yemek ne ifade ediyor senin için anlamı ne şuan.

9mu off yapma sakın yeme bakk. Hayaller=Gerçekler olacak
yook yook bebegim yemedim

bugün olanları düşündüm

benim sorunum duygusal yeme

bu yeme istegine neden olan bir sürü olay buldum

ama bu sefer duygularimi yemeyecegimm ac degilimm çünkü :))

ilk krizimi atlattim sanirim

ben de ne zaman gelcek krizim gec kaldi diyodum

yemenin anlami sıkıntımı gidermek rahatlamak kendimi guvende hissetmek (

ama Hayır kendimi sabote etmeyecegim sizleri de kendimi de hayalkirikligina ugratmayacagim :)

Ben 4(açgibi) den 6(az tok) a terfi ettim az önce. Saat 22:00 di. Mercimekli köfteden 4 tane sıkılmış yedim. Az turşuyla..

İçimde kim olduğunu bilmediğim bi ses dondurma da ye dolapta var dedi hakettin dedi. Ama bedenime sordum istemiyo. Yemicem

egon o canim seni korumaya çalışıyor :)

daha demin benim ego da bana ayni seyi yapti sıkıldın hadi biraz ye hatta otur yerine spor da yapma amaaan dedi rahatimi düşünüyor :)

ama bilmiyorlar ki uzun vadede mis gibi olacagiz fıstık olacağız o zaman kendimizi daha guvende daha mutlu hissedecegiz kıtlık yok geride kaldi.

dondurma simdi de var yarin da var evde yoksa Milyonlarca markette var stok yapmaya gerek yok dostlar stoga gerek yok

Nasıl yemeye alışmışız arkadaş. Bugüne kadar bedenimi nasıl hiç "yeme" "istemiyorum" "ihtiyaç yok" demesine fırsat vermemişim puhh bana acıyorum kendime.
hep bedenimizi gözardi ettik hep zihnimizin istediklerine odaklandik üzdük onu ama artik uzmeyecegiz o da ideal bedenimizi bize geri verecek :)

Yok yok ben bildiğin pis boğazın dik alasıymışım. Bedenimden midemden özür diliyorum. Saygı duyuyorum
sorunu anlamamiz acisindan söylüyorum canim sıkıldık yedik üzüldük yedik bayram seyrandi yedik arkadas ortamiydi yedik gelenek Görenek bu.

ama oncelikle beden ve midemizi dusunecegiz artik bak bu iliskiyi kurmamiz iyioldu

tesekkur ederim nemesis bedene sorma fikri cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…