Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

tam türkçe çevirileri değil kendi yorumumu da kattım.:)

Çok beğendim bu tabloyu. Sen numaralandırmanı buna göre mi yapıyorsun

cok guzelmis biz de bundan faydalanalim bundan sonra :)

yasemin soysal'ın bir videosu.başka videoları da tavsiye ederim ilgilenenlere :)
BA-YIL-DIM!!! Tek kelime harika.

Canim hemen baskalarini da öner bana cok sevdim cok dogru soyluyor hele 3 lokmadan sonra tat alinmiyor hatirladigimizi yiyoruz o kadar etkiledi ki beni.

bence bu sefer olacak hepimiz cok fit bir vucudu hakediyoruuuzzz :))

Bende çok beğendim..
Bu hafta kaç kilo vereceğiz acaba :)

yasemin soysal'ın 3 tane kitabı var ben ilk ikisini çooook beğendim :)
youtube ta daily motionda videolarını aratırsanız bulabilirsiniz hemen hepsi çok güzel.

bir de Geneen roth var türkçeye çevrilmiş iki kitabı var;
sevginin yerini yemek alınca
kadın yemek ve tanrı isimlerinde.

ingilizce kitaplarını kargoyla amerikadan getirttim onlar da çok faydalı ara ara paylaşırım.
:)

okudukça öğrendikçe daha bir otutuyor insanın kafasında.İnşallah okuduklarımızı uygulamaya geçirmeyi nasip eder Allah :)

Bende çok beğendim..
Bu hafta kaç kilo vereceğiz acaba :)

ben bu aşamada kilo veremesem de çok takılmayacağım.tabiki kilo vermeyi çok istiyorum ama daha çok istediğim deli gibi yemeklere saldırmamın son bulması, acıkmayı-doymayı öğrenmek, hayatım boyunca yemekler konusunda rahat yaşamak kilo derdi olmadan :)

Bende kilo vermeye çok takılmıyorum da merak ediyorum.

Önce bu sistemi oturtayım. Şöyle misafirlikte aç değilsem yememeyi bir öğreneyim. Sporada başlıcam. Yürüyüş ve platesde yaparak çok çok rahat bir şekilde kilo vermeyi düşünüyorum. Sabır.. Sabır.. Sabır..

sen baya arastirmissin anlaşılan bilgilerinden cok faydalanacagiz nolur paylas bizi de aydinlat :)

sen baya arastirmissin anlaşılan bilgilerinden cok faydalanacagiz nolur paylas bizi de aydinlat :)

fırsat buldukça yazarım tabi ki.Ama bu süreçte ben şunu öğrendim;bir tane de bilgi bilsen 1000 tane de bilsen eğer uygulamazsan hepsi çöp,hiç bir işe yaramaz.İnşallah hep birlikte başaracağız.:)

Akşam yemeğim :)

2 dilim ekmek
2 kasap köfte
patates,biber,patlıcan kızartması
salata
1 bardak ayran
2 tane üzüm

yemeğe başlamadan önce açlık seviyem 4-5 arasındaydı.

belki az sonra ıhlamur içebilirim,içersem onu da yazarım

menun cok iyi afiyet olsun canim

yerken iyi cignemeye dikkat ediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…