Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

doyabildin mi canim

Evet canım doydum :) resmen midemde hissettim o doyma anını. Birkaç gün deneyip kendimize şans vermemiz gerekiyor ve en önemlisi sabırlı olmak.
Yasak koymamak önemli burda. Vücut ne istiyosa onu vericez ki rahatlasın garibim

Saat kaçta yemiştiniz :)
(1)Çok çok aç
(2)Aç
(3)Aç mı tok mu belli değil
(4)Tok
(5)Fazla Tok

18Ağus.-->
Saat 08:30
Açlık puanım (3)hafif kahvaltı ve puanım(4) oldu
Saat 11:00
Açlık Puanım (3)Atıştırma ve puanım(4) oldu
Şuan saat 16:00 ve (2) dereceye düştüm. Birazdan yicem. :)

eveeeet az önce yemek yedim ,açlık seviyem 6-7 arasıydı ki bnece gayet güzel :)

1 paket çubuk kraker
3 tane fıstıklı kurabiye
çay

bu menüm de bu şekildeydi.ilk aşamada hedefim açlığı öğrenmek,düşününce 2.kurabiyede doymuştum ama devam ettim.fakat bu moralimi asla bozmadı doymayı da öğreneceğim günler gelecek inşallah :)

bu arada gün sonunda bir kez yazmaya karar verdim yediklerimi bugünlük böyle oldu:)

Süpersin canim ozan Tuncer der ki acikmadan basladiginiz bir yemekte doymayi hissedemezsiniz.. Aynen suan deniyoruz ve hep beraber basaracagiz yasak asla yok

Evet farkındalık önemli..
Bende onu farkettim ve biraz dışarı çıktım kızımla

Yaa şaka maka ben hala acıkmadım.
KESINLIKLE FARKINDALIK ONEMLI

AKLINIZ YEMEKTEYSR AC OLMADIĞINIZ HALDE: CANINIZ SIKILIYOR :)

benden güzel bir tuyo.

Evet bu zamana kadar cok ilerleyemedim ama nerde düşülür nerde kalkilir engeller neler benden iyi bilen yok :))

puanlama sistemini sevdim canim supersin

canım biz böyle sayfana yaziyoruz hep beraber motiveolalim diye sorun yok degil mi kafani karistirmiyoruzdur inşallah

17:10 yediklerim

2 kaşık bulgur pilavi
1 buçuk tavuk but
1 muz
10 badem

yemeden aclik seviyem (2) ye yakin
yedikten sonra (4)e yakın

ve kizlar mutlaka yapmaniz gereken bir sey söylüyorum :

HER LOKMADA CATALI BIRAKIN ELLE YIYORSANIZ ELINIZDEN BIRAKIN TABAGA AGZINIZDAKINI 30 KERE CIGNEMEDEN MIDEYE GONDERMEYIN...

BU BANA ZOR GELIYORDU BUGUN DENEDIM COK BASIT VE ZEVKLI HER LOKMANIN TADINI CIKARIN )

Nerde düşülür korkutma bizi
canim buraya yediklerini ve hissettiklerinizi her seyi yazin.

bak sana dedim ya aklinda yemek varsa sikiliyosundur diye biraz daha düşünsen o düşme noktası. ben hissettigim an uyaracagim.

ve en büyük düşmanımiz duygusal yeme ama onu mahfedecegiz öyle bir zaman olursa cok güzel taktiklerim var :)

Duygusal çöküntü olursa hemen marketten çikolata alıp başucumuza koyup gözünüzü ona dikiyoruz. Acıkınca hoopp .. :) Bildim mi

Duygusal çöküntü olursa hemen marketten çikolata alıp başucumuza koyup gözünüzü ona dikiyoruz. Acıkınca hoopp .. :) Bildim mi
bak bu da güzelmiş :))

Ama canim duygusal çöküntü oldugunca acikma doyma hicbir sey umrunda olmuyor o yüzden cok tehlikeli onunde ne varsa midene indiriyorsun..

bak bu da güzelmiş :))

Ama canim duygusal çöküntü oldugunca acikma doyma hicbir sey umrunda olmuyor o yüzden cok tehlikeli onunde ne varsa midene indiriyorsun..
Aynen valla çok tehlikeli.. Öyle bile olsa diyelimki olduk. Hemen bişey olmamış davranırım ben devam ederim yani.

S sarahsarah canım sayfanı çok meşgul ettik sanırım kusura bakma.

Ben sayfama döneyim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…