Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

Ahahahaha evet kusura bakma.
onemli degil canim :)

Arkadaslar burasi bizim kalemiz artik burayi birakmak yooook :))

Nemesis_260807 canım senin gunlugu de okudum bu sistemle yeni karsilasmissin o kadar yenisin ki belki de senin yerinde olmak isterdim kendimi cok yordum ben.

sizin yorulmanizi istemiyorum sen de buraya gel de birbirimize destek çıkarak her ogunumuzu kalorisine gore degil de aclik puanimiza gore planlayarak mucizeyi gerceklestirelim ay cok heyecanlandim :))

Evet aynen öyle canım yeni tanıdım bu sistemi. Burdan uzaklaşırsam yapamadan vazgeçmek zorunda kalırım diye korkuyorum. Burdayım artık şu köşe benim:)))

Evet aynen öyle canım yeni tanıdım bu sistemi. Burdan uzaklaşırsam yapamadan vazgeçmek zorunda kalırım diye korkuyorum. Burdayım artık şu köşe benim:)))
sana garanti veriyorum ki buradan uzaklasirsan diyetler yineaklini celer aynen bende oldugu gibi (

bu köşeyi de beeen kaptiiiimmm

cranial ben bu yöntemle 103 ten 69 a indim 1 yıldan daha kısa sürede.
niye aldın dersen şöyle:sistemi tam oturtamadan bıraktım muslukları sonuna kadar açtım ne açlık dinledim ne tokluk.
yani düşününce ben de yorgunum ama bunu kendime ben yaptım.daha tam olarak alışamamışken bıraktım ve kilo aldım.ben bunu şöyle görüyorum yıllardır kiloluyum ;27 yıldır.belki çok çabuk kilo vereceğim belki veremeyeceğim ama sistemi oturtmam ve iyice alışmam belki 2-3 yılılmı alacak.kolay mı 27 yılın sistemini yıkıyorum ve yepyeni bir şey deniyorum.daha önce denemiş olsam da yine de yepyeni.bu kez daha da farkındayım olayın.sabretmenin dua etmenin okumanın yılmamanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum.
o yüzden yoruldum diye düşünme sakın.Daha kötü durumda olabilirdik.Önümüze bakacağız inşallah.

Dediğim gibi 3 numaradan şuan 6 numaraya terfi ettim :)
5saat önce yemiştim
Şimdi 1 tabak güveç
2 dilim kepekli ekmek
1büyük kase yoğurt yedim. ( yoğurdun yarısını şekerledim:))
Şimdi de latte içiyorum.

103den 69a mı ooww

Bişe soracam o zamanlarda genelde yemekten sonra kaç numarada oluyordun. Ne kadar tok oluyordun yani ?

o zamanlar numaralamayı bilmiyordum ama çok tısa basa dolduğum zamanlar da vardı sevdiğim bir yemek olunca.
aşırı yediğim dönemler de oldu.Olur yani dediğim gibi yılların alışkanlığını kırmaya çalışıyoruz.
ben yürüyüşle çok hızlı kilo veriyorum örneğin açlığıma tokluğuma dikkat ederek ve günde 1 saat yürüyüle 84 ten 76 ya düşmüştüm 26 günde.
ama şimdi düşünüyorum keşke öyle olmasaydı sporu kilo vermek için kullandım bi nevi diyet mantığı yani.
ama bu kez öyle yapmayacağım sporu canım istediğinde yapacağım inşallah :)

84ten 76ya sözü bile gözlerime ışıltı verdi. Ben haftada 2-3gün yürüyüş düşünüyorum. Sağlıklı olmak için

bunu okuyunca saskinliktan ağzım acik kaldi kapatmayi unuttum :))

meğer karsimizda bir sampiyon varmış harikasın sen ya. bir kere yaptin eminim yeniden yapacaksin.senle benim durumum farkli ben kilo verememistim sen harika kilo vermissin sonra odağın bozulmus belki de duygusal olarak sorunlarin olmus bosvermissin.SEN ŞİMDİ DAHA GÜCLÜSÜN BERABER BASARACAGIZ INSALLAH :))

arkadas tok oldugundaki numaralamayi sormuş ben de ne kadar acliktayken yedigini merak ettim :)

sporu zayiflamak icin yapmayacagiz
sporu mutlu olmak icin yapacagiz
mutluluk hormonu olan serotoninin salgilanmasi icin yapacagiz
hareket berekettir
illla 1 saat yarim saat kurallarla spora gerek yok her animizi hareketle degerlendirebiliriz
kendi capimizda dans da edebiliriz

yeter ki keyif alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…