- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
Aceleyle derken acele hazırladım aç olduğum için. Yoksa çiğnemeye dikkat ediyorum. Biraz nette dkz yöntemiyle zayıflayanlara bakim :)afiyet olsun canim.
ama aceleyle yemeyecegiz her lokmada catali ya da elimizdeki simiti birakacagiz ağzimizdakini 30 kere cigneyip yutacagiz diger lokmayi öyle yiyeceğiz
tamam süper o zaman :)Aceleyle derken acele hazırladım aç olduğum için. Yoksa çiğnemeye dikkat ediyorum. Biraz nette dkz yöntemiyle zayıflayanlara bakim :)
Sonlara doğru çok ilginç şeyler söyledi . Hiç öyle düşünmedik
Bende oğluma çok kızıyordum önce yemek ye, yemeğini bitir falan diye.. :/
Bende oğluma çok kızıyordum önce yemek ye, yemeğini bitir falan diye.. :/
Artık zorlamıcam.. Çok teşekkürler S sarahsarah
eveet bir yemek daha bitti :)
açlık seviyem 5 gibiydi ama aşırı bir yeme isteği vardı sanırım A101 den aldıgım coffee büzküvilerinden kaynaklanıyor...
neyse sonuç olarak makul bir açlık seviyesindeydim bu da iyi bir şey :)
1 tane erik
1.5 dilim kadar ekmek
yarım tabak menemen
3 tane A101 coffee büsküvi (normalde tüm paket biterdi 3. yü zorlanarak yedim çünkü bende tabağımı bitirme kötü alışkanlığı var bu konu üzerinde ayrıca çalışacağım )
çay
bir parça antep fıstığı ezmesi
canım aslinda buskivi yememenin en iyiyolu almamak bunu deneyimledim ben o yüzden söylüyorum ama 3. yu zor yemen super bir sey demek ki miden küçülüyor. .
tabak bitirme huyu bende de var napabiliriz acaba bu konuda
17:30
1 muz 5 badem
1 tabak bulgur
biraz salata-turşu
aclik gibi bir sizi vardan-toka terfi ettim :)
hem seviyorum canim hem de saça cilde cok faydası var o niyeti yukleyerek yiyorum muzun yaninda da iyi gidiyor :))bademi seviyorsun sanırım ben de severim gbir de cevizi :):)
hem seviyorum canim hem de saça cilde cok faydası var o niyeti yukleyerek yiyorum muzun yaninda da iyi gidiyor :))
kuruyemis goremiyorum ama senin menünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?