Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

yaaa cok sevindim canim benim :))

o zamaaan istek gelmisken kacirmiyoruz ve yavas yavas basliyoruz spora :))

Bu arada bayram da yaklaşıyor. Ben 46 beden alt xxl yada xl üst giyiyordum. Bıktım artık m beden istiyorum meeeeee

iste yeter hiçbir sey hayal degil beraber basaracagiz :))

sabah kahvalti yaparken nerdeyse doymustum çünkü su ictim normalde beklerim su ictikten sonra ama acelem oldugu için hemen yemek zorunda kaldim 1 haslanmis yumurta yiyebildim sadece ve tok durumuna geçtim :)

Saat 13:30
Açlık seviyem 3 (aç)

Bulgur pilavı bir tabağın 3/4 ü kadar
Patlıcan közlemesi bir tabağın 3/4ü kadar
(közlenmiş patlıcan, domates ve maydanoz)
1dilim karpuz
Türk kahvesi içiyorum..

Açlık seviyem 7 (tok)

Bu arada ilk defa bedenimle konuştum. Acıktım ve mutfağa girdim. Ne yemek istiyorsun dedim. Bulgur pilavı dedi birisi :)
Şaka şaka demedi de öyle bir his gibi bişey:))
Tamam dedim hemen yaptım ve ağır ağır yedim inanılmaz lezzetli geliyordu. Adeta ağzımın içinde halaylar çekiyordu pilav :)) inanın abartmıyorum sanki en sevdiğim kakaolu yaşpasta yerken aldığım hazzı aldım. İlginç

maşallah sana nasil da cabuk ve guzel adapte oldun Süpersin :)

çikolata her yerde reklamlarda marketlerde cıvıl cıvıl bilincaltimiza öyle yerlestirilmis küçükken ödül olarak verilmis buyudugumuzde de yersek sismanlayacagimiz ogretilmis iyice çekici hale gelmiş.

ama farkina varamadimiz ne güzel nefis tatlar var tadini ala ala ve acken yedigimiz sürece her şey süper her şey lezzetli ne diyor yasemin soysal yesil elmayi şöylebir koklayin tadina varin her şey serbest bize her şey lezzetli biz fit olacagiz fit :))

kesinlikle doğru yoldasin hafifligin hafif hissetmenin tadi bambaska :))

Merhaba Sabah diyemicem 11 gibi kahvaltı 1 simit 1 poğaça çay zeytin peynir su açlık seviyem 3
15:00 az tavuk yemeği
Ekmek az peynir üzüm ve yine su açlık seviyem 3
Numaralandırmam
1 çok çok aç
2 aç
3 aç mı tok mu belli değil
4 tok
5 fazla tok
3 te yediğim yemek açlıktan mı Can'ımın sıkıldığından mı anlamadım zira test çözmekten bunalmıştım sanırım ama ben halen bunları yememe rağmen aç gibi hissediyorum :/

merhaba :)
öncelikle numaralandırma yapman çok güzel bizim ortak numaralandırma istemimiz var onu da kullanabilirsin :)

yemeğe başladığın açlık seviyesi çok güzel tebrik ederim.

15:00 da yediğin yemek için şöyle söyleyeyim eğer doymadıysan devam et ne yediğinin hiç bir önemi yok inan bana.sana fazla gelebilir yediklerin diyet mantığına göre yenmeyecek şeyler de olabilir AMA HEP DEDİĞİM GİBİ ÖNEMLİ OLAN AÇLIK TOKLUK Bbunları takip etmek.ilk aşamada öğreneceğimizz açlığı beklemek.ben şu sıra bunu öğreniyorum.ne kadar doyduğum tıka basa mı olduğum önemli değil çünkü sıra doymayı öğrenmeye de gelecek :)

can sıkıntısından mı yoksa açlıktan mı olduğunu anlamak için şu yöntemi uygulayabilirsin.

kafandan aşağısına soruyorsun miden de açlık var mı yoksa dilinde bir tad olsun mu istiyorsun ya da beynini sürekli yemek mi meşgul ediyor yani beynin mi aç?

cevap midense tamamdır.ama cevap diğerleriyse.şunu yapabilirsin. nemesis de önermişti.bir kaba genişçe bir kaba ya da tepsiye yemek istediklerini koy onlar senin kimsenn değil kimse yemeyeceğinden emin ol.ve acıkana kadar bekle.acıktığında istesen hepsini bile yiyebilirsin :)

gelelim benim yediklerimeeeeee

açlık seviyem 5 ti ama biraz da 4 gibiydi :)

1 tabak yoğurtlu mantı
1 dilim pasta
çay :)

tokluk seviyemi şuan için hiiiiiç karıştırmıyorum meseleye.
dün söz vermiştim tartılmamk için ama dayanamadım iki günde yarım kilo gitmiş :)

haftaya perşembe tartılacağım demiştim ama regl dönemime geliyor;daha fazla gösterecek tartı ödemden dolayı.
ben de karar verdim 1 eylül de tartılacağım :)o zamana kadar tartılmak yok inşallah.bugün itibariyle 104.4 kiloyum :)

poliyana ayrıca bu sayfaya yazmandan ve bize katılmanda da çok memnunum hoşgeldin aramıza :):)

Bence gayet iyi gidiyor.
Yaşasın özgürce kek, pasta yemek :))

Her bedenin çalışması acıkması farklı ama yinede yediğiniz saatleride yazın fikir olsun bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…