- Konu Sahibi sarahsarah
-
yaaa cok sevindim canim benim :))Günaydın arkadaşlar
Eşime bu sabah dedimki bende bir değişiklik gördünmü? Şöyle baktı sanki biraz kilo mu verdin dedi :)) Çok sevindim. Çünkü bende ne zaman aynaya baksam kocaman görünen karnım ve belim biraz inceldi. Üstelik 2 gündür yapıyorum, üstelik spora başlamadım bileeeee
Sabah 9:00 da akşamdan kalan yaklaşık bir tabak kadar gözümün kaldığı ama acıkmadığım için yemediğim karışık kızartma tabağına sarımsaklı yoğurt ekleyip ekmeksiz yedim. Ama tam doymadım nötrüm. 3 ten (aç) 5e (nötr) çıktım..
Olsun acıkınca yine yerim :)
Vücudumda daha doğrusu kaslarımda bir gevşeklik hissetmeye başladım. Ufaktan spor yapma isteği doğuyor içime aman Allahım
Bu arada bayram da yaklaşıyor. Ben 46 beden alt xxl yada xl üst giyiyordum. Bıktım artık m beden istiyorum meeeeee
maşallah sana nasil da cabuk ve guzel adapte oldun Süpersin :)Bu arada ilk defa bedenimle konuştum. Acıktım ve mutfağa girdim. Ne yemek istiyorsun dedim. Bulgur pilavı dedi birisi :)
Şaka şaka demedi de öyle bir his gibi bişey:))
Tamam dedim hemen yaptım ve ağır ağır yedim inanılmaz lezzetli geliyordu. Adeta ağzımın içinde halaylar çekiyordu pilav :)) inanın abartmıyorum sanki en sevdiğim kakaolu yaşpasta yerken aldığım hazzı aldım. İlginç
kesinlikle doğru yoldasin hafifligin hafif hissetmenin tadi bambaska :))GÜnaydııııın :)
harika gidiyorsun maaşallah :)
aslında çok keyifli bir süreç gerçekten.yemeklerin tadını daha çok almak çok farklı.ve aynadaki değişimi görmek de öyle.
ben kızartmalardan pastalardan gidiyorum farkettiyseniz ama zerre pişmanlık yok içimde yanlış bir şey yapmıyorum olması gereken bu :)perşembe günü tartıda hiç kilo veremezsem bile mutlu olacağım muhtemelen çünkü çok rahat hissediyorum.bir dün akşam aç değilken extradan pasta yedim ya aman Allah ım dopdolu mideyle yataga girmek işkence!bunu farediyor olmak bile çoook güzel :)
Merhaba Sabah diyemicem 11 gibi kahvaltı 1 simit 1 poğaça çay zeytin peynir suaçlık seviyem 3
15:00 az tavuk yemeği
Ekmek az peynir üzüm ve yine su açlık seviyem 3
Numaralandırmam
1 çok çok aç
2 aç
3 aç mı tok mu belli değil
4 tok
5 fazla tok
3 te yediğim yemek açlıktan mı Can'ımın sıkıldığından mı anlamadım zira test çözmekten bunalmıştım sanırım ama ben halen bunları yememe rağmen aç gibi hissediyorum :/
Merhaba Sabah diyemicem 11 gibi kahvaltı 1 simit 1 poğaça çay zeytin peynir suaçlık seviyem 3
Numaralandırmam
1 çok çok aç
2 aç
4 tok
5 fazla tok
3 te yediğim yemek açlıktan mı Can'ımın sıkıldığından mı anlamadım zira test çözmekten bunalmıştım sanırım ama ben halen bunları yememe rağmen aç gibi hissediyorum :/
Numaralandırmam
1 çok çok aç
2 aç
4 tok
5 fazla tok
Hoş bulduk ve bu taktikleri uygulayacağım ve bu arada sizin kullandığınız sıralama 1 ile 10 arası olan mı Canımpoliyana ayrıca bu sayfaya yazmandan ve bize katılmanda da çok memnunum hoşgeldin aramıza :):)
Bence gayet iyi gidiyor.gelelim benim yediklerimeeeeee
açlık seviyem 5 ti ama biraz da 4 gibiydi :)
1 tabak yoğurtlu mantı
1 dilim pasta
çay :)
tokluk seviyemi şuan için hiiiiiç karıştırmıyorum meseleye.
dün söz vermiştim tartılmamk için ama dayanamadım iki günde yarım kilo gitmiş :)
haftaya perşembe tartılacağım demiştim ama regl dönemime geliyor;daha fazla gösterecek tartı ödemden dolayı.
ben de karar verdim 1 eylül de tartılacağım :)o zamana kadar tartılmak yok inşallah.bugün itibariyle 104.4 kiloyum :)
Hoş bulduk ve bu taktikleri uygulayacağım ve bu arada sizin kullandığınız sıralama 1 ile 10 arası olan mı Canım
Hoş bulduk ve bu taktikleri uygulayacağım ve bu arada sizin kullandığınız sıralama 1 ile 10 arası olan mı Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?