Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

1 tabak yoğurtlu mantı
3-4 dilim kavun

açlık seviyem 6 diyebilirim ama bu meseleyi de çözmem lazım ailemle yaşıyorum ve akşam yemeği saati var.bir şekilde kendime uydurmalıyım.bir de mantıyı çok severim :)

bu arada öğleden sonra yaptığım pastanın tadına bakmamıştım onun da tadına bakacağım ilerleyen saatlerde.muhtemelen acıkmayacağım ama çok merak ediyorum tadını.eski ben olsa şimdiye kadar 4-5 dilimi götürmüştü.
yarın acıktığımda da afiyetle yiyeceğim inşallah :)

Merhaba Can'ım burda yazılan çoğu şeyi okudum desem yeridir şu aburcuburu hayatından tamamen atabildin mi acaba ;( bugün benim birinci günüm önceliğim aburcuburu kesmek oldu çünkü çok tüketiyorum be şuan Can'ım acayip tatlı istiyor ve karşımda bir paket hazır puding var ;( Nasıl kurtulcam ya bağımlı mı oldum ben ;(

Birde kızlar sizlerin kahvaltı alışkanlığınız yerinde bende bu alışkanlık yok zira uykucuyum geç yesem acıktığımda birşey fark eder mi ?

Birde kızlar sizlerin kahvaltı alışkanlığınız yerinde bende bu alışkanlık yok zira uykucuyum geç yesem acıktığımda birşey fark eder mi ?
Öncelikle hoşgeldin poliyana ..
Yatıcam uzun yazamıcam ama geçmişi tam oku anlarsın.yine yarın yardımcı oluruz. Burda esas nokta acıkınca yemek ve doyunca kalkmak..

Ne acıkma işini abartıyoruz, nede doyma işini abartıyoruz. Bence geç kalkman önemli değil. Ne yediğinde önemli değil. Bedenini dinlemeyi öğrenmen önemli..Arkadaşlar bu konuda daha tecrübeliler yardımcı olacaklardır..

Teşekkür ederim Zaman ayırıp bilgilendirme yaptığınız için iyi geceler dilerim

ne yediğinin hiç bir önemi yok istersen bütün öğünlerinde çikolata abur cubur ye.ama tek şart var acıktığında yiyeceksin doyduğunda bırakacaksın.bendeki aşırı abur cubur isteği böyle böyle köreldi biraz ,köreldi derken artık canım normal yemek de istiyor.ve bazen çikolata çok ağır geliyor.
örneğin bugün pasta yaptım inanılmaz ama bir dilim bile fazla geldi ki ben bir yuvarlak pastayı tek başıma bitirmeden bırakmayan biriyim.

ozan tuncerin kitaplarını mutlaka oku yasemin soysalın kileri de videoları izle.eminim bir çıkış yolu bulacaksın.

sabretmek lazım yılların alışkanlıkları var bir gecede değişmiyor hiçbir sey :)

farketmez istersen akşam üstü uyan.acıktığında yediğin sürece her şey güzel demektir.
yukarda da yazdım bir gecede değişmeyecek hiçbir şey okumak araştırmak lazım.videoları izle mutlaka

istediğin zaman yazabilirsin buraya elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım eminim diğer arkadaşalar da yardım eder:)

Çok teşekkür ederim ve evet bi gecede olacak bir süreç değil dediniz gibi uzun vadede düşünmek gerek
hosgeldin canım :)

detayli bilgi istersen diyetsiz kalici zayiflama ile huzurla inceliyorum topigini bi arastir sonra gel bizde hep destek tam destek )

ya 1 dilim bile fazla geldi diyosun ya o kadar cok mutlu oluyorum ki bu yönteme bir kez daha inanıyorum. ..

bilinçaltini korkutmadan yapacagiz bak bilincaltim diyecegiz sana her seu serbest acikinca ye daha cok zevk al ve doyunca birak...

cok basit..

bu arada arkadaşlar 1 haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacagim adli günlüğüm var benim de orda isinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz incelerseniz sevinirim; )

Günaydın arkadaşlar

Eşime bu sabah dedimki bende bir değişiklik gördünmü? Şöyle baktı sanki biraz kilo mu verdin dedi :)) Çok sevindim. Çünkü bende ne zaman aynaya baksam kocaman görünen karnım ve belim biraz inceldi. Üstelik 2 gündür yapıyorum, üstelik spora başlamadım bileeeee

Sabah 9:00 da akşamdan kalan yaklaşık bir tabak kadar gözümün kaldığı ama acıkmadığım için yemediğim karışık kızartma tabağına sarımsaklı yoğurt ekleyip ekmeksiz yedim. Ama tam doymadım nötrüm. 3 ten (aç) 5e (nötr) çıktım..
Olsun acıkınca yine yerim :)

Vücudumda daha doğrusu kaslarımda bir gevşeklik hissetmeye başladım. Ufaktan spor yapma isteği doğuyor içime aman Allahım

GÜnaydııııın :)

harika gidiyorsun maaşallah :)
aslında çok keyifli bir süreç gerçekten.yemeklerin tadını daha çok almak çok farklı.ve aynadaki değişimi görmek de öyle.

ben kızartmalardan pastalardan gidiyorum farkettiyseniz ama zerre pişmanlık yok içimde yanlış bir şey yapmıyorum olması gereken bu :)perşembe günü tartıda hiç kilo veremezsem bile mutlu olacağım muhtemelen çünkü çok rahat hissediyorum.bir dün akşam aç değilken extradan pasta yedim ya aman Allah ım dopdolu mideyle yataga girmek işkence!bunu farediyor olmak bile çoook güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…