- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi sarahsarah
-
Merhaba Sabah diyemicem 11 gibi kahvaltı 1 simit 1 poğaça çay zeytin peynir suaçlık seviyem 3
15:00 az tavuk yemeği
Ekmek az peynir üzüm ve yine su açlık seviyem 3
Numaralandırmam
1 çok çok aç
2 aç
3 aç mı tok mu belli değil
4 tok
5 fazla tok
3 te yediğim yemek açlıktan mı Can'ımın sıkıldığından mı anlamadım zira test çözmekten bunalmıştım sanırım ama ben halen bunları yememe rağmen aç gibi hissediyorum :/
Boy 1.65 kilo en son tartıldım da 85 idi şuan belki 86 olabilirim hedef 70bu arada boyun yaşın kilon hedefin nedir merak ettim :)
Ya evet çok yaşasın DKZ kardeşliğiTekrar hoşgeldin P poliyana
Seni tekrar aramızda görmek çok güzel :)
Aç kalmak, huzursuz olmak,gergin ve stresli olmak, kiloları verip verip geri almak istemiyorsan, pizzacının yanından geçerken karnının gurultusu fizandan duyulduğu halde hayır yiyemem yasak demek istemiyorsan TAMM YERİNDESİN ŞEKERİM
YAŞASIN "DKZ" KARDEŞLİĞİ
(Diyetsiz kalıcı zayıflama)
Acele etme telaş etme relaxx canım. S sarahsarah ın eklediği videoları izle geçmiş sayfaya bak. Bir sorun olursa sürekli bizimle irtibatta ol . Ve Kararlı ol canımYa evet çok yaşasın DKZ kardeşliğiçok güzel bir yöntem bu yöntem ama işte bunu uygulamaya koymak asıl mesele aranıza katıldım için çok mutluyum
Dkz | (Başlangıç) | (1.hafta) | (2.hafta) | (3.hafta) | (4.hafta ) |
Nemesis | 84.4 | . | . | . | . |
sarahsarah | . | . | . | . | . |
cranial | . | . | . | . | . |
Dkz (Başlangıç) (1.hafta) (2.hafta) (3.hafta) (4.hafta ) Nemesis 84.4 . . . . sarahsarah . . . . . cranial . . . . .
Böyle bişey hazırladım. Nasıl?
Dkz (Başlangıç) (1.hafta) (2.hafta) (3.hafta) (4.hafta ) Nemesis 84.4 . . . . sarahsarah . . . . . cranial . . . . .
O tablonun altındaki Cevapla seçeneğine bas benim hazırladığım listenin yazılı şekli çıkar. Orada senin adının altında . olan yere kilonu yazeline sağlık çok güzel olmuş
ben nasıl yazacağım kendi kilomu
başlangıç kilom 104.9
Dkz | (Başlangıç) | (1.hafta) | (2.hafta) | (3.hafta) | (4.hafta ) |
Nemesis | 84.4 | . | . | . | . |
sarahsarah | . | . | . | . | . |
cranial | . | . | . | . | . |
poliyana | . | . | . | . | . |
Dkz (Başlangıç) (1.hafta) (2.hafta) (3.hafta) (4.hafta ) Nemesis 84.4 . . . . sarahsarah 104.9 . . . . cranial . . . . .
Hep derdimki bu benden çok yiyor ama benden zayıf şimdi çözdüm olayı.. Zamanını bilmeden habire tıkındım tabiri caizse..
Bunun biyolojik olarak bir yolu vardır diye yıllarca aradım taradım durdum. Hatta 24 saat içinde beden nasıl çalışıyor. Günün hangi saatinde yicem de kilo almıcam diye ne kadar uğraştım.
Arkadaşlar iyiki sizi tanıdım , iyiki kk var.. sarah ve cranial size minnet borçluyumm.. size hep duacı olacağım tüm samimiyetimle...
canım benim sen de iyi ki varsın keşke herkes ogrense bu yöntemi kurtulsalar yuklerinden çünkü bu gerçekten büyük bir psikolojik sorunHep derdimki bu benden çok yiyor ama benden zayıf şimdi çözdüm olayı.. Zamanını bilmeden habire tıkındım tabiri caizse..
Bunun biyolojik olarak bir yolu vardır diye yıllarca aradım taradım durdum. Hatta 24 saat içinde beden nasıl çalışıyor. Günün hangi saatinde yicem de kilo almıcam diye ne kadar uğraştım.
Arkadaşlar iyiki sizi tanıdım , iyiki kk var.. sarah ve cranial size minnet borçluyumm.. size hep duacı olacağım tüm samimiyetimle...
Eczane yok mu yakında komşuda falan. Yoksa da napalım tahmini kilonu yazarız.bu arada kızlar bende dijital tarti yok kilomu tam olarak bilemiyorum
Evet evet benide unutmayınpoliana da var ayrıca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?