Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

Tekrar hoşgeldin P poliyana
Seni tekrar aramızda görmek çok güzel :)

Aç kalmak, huzursuz olmak,gergin ve stresli olmak, kiloları verip verip geri almak istemiyorsan, pizzacının yanından geçerken karnının gurultusu fizandan duyulduğu halde hayır yiyemem yasak demek istemiyorsan TAMM YERİNDESİN ŞEKERİM

YAŞASIN "DKZ" KARDEŞLİĞİ
(Diyetsiz kalıcı zayıflama)

Ya evet çok yaşasın DKZ kardeşliği çok güzel bir yöntem bu yöntem ama işte bunu uygulamaya koymak asıl mesele aranıza katıldım için çok mutluyum

Ya evet çok yaşasın DKZ kardeşliği çok güzel bir yöntem bu yöntem ama işte bunu uygulamaya koymak asıl mesele aranıza katıldım için çok mutluyum
Acele etme telaş etme relaxx canım. S sarahsarah ın eklediği videoları izle geçmiş sayfaya bak. Bir sorun olursa sürekli bizimle irtibatta ol . Ve Kararlı ol canım

Hep derdimki bu benden çok yiyor ama benden zayıf şimdi çözdüm olayı.. Zamanını bilmeden habire tıkındım tabiri caizse..

Bunun biyolojik olarak bir yolu vardır diye yıllarca aradım taradım durdum. Hatta 24 saat içinde beden nasıl çalışıyor. Günün hangi saatinde yicem de kilo almıcam diye ne kadar uğraştım.

Arkadaşlar iyiki sizi tanıdım , iyiki kk var.. sarah ve cranial size minnet borçluyumm.. size hep duacı olacağım tüm samimiyetimle...

samimi yazı için çokteşekkürler nemesis sen de iyi ki varsın. birlikte çok güzel günler görürüz inşallah :)

canım benim sen de iyi ki varsın keşke herkes ogrense bu yöntemi kurtulsalar yuklerinden çünkü bu gerçekten büyük bir psikolojik sorun

saat
16 30 civari

1 muz
3 üzüm
8 badem

aclik derecem actan- aclik gibi bir sizi var

saat 17 30

1 tabak kısır
makarna

aclik derecem aclik gibi bir sizi var-tok

kızlar siz de böyle yazar mısınız numara yazinca sadece anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…