Aslında geçen haftalar on on iki falan içiodum iki gündür altı içtim ama toparlıcam merak etme inşallah ne direktim yoğurt kürü etkili çünkü geçen hafta bir kilo üç yüz gram vermiştim tavsiye ederim ama midene dokunuyorsa yapma sakın
Bakalım bugün nolcak iddiaya girmiştim eşimle geriye üç haftam kaldı beş kilo vermeliyim çok stresliyim eğer önümüz deki hafta bir kilo bile veremessem geriye iki haftam kalıcak ve o zaman iki haftada asla geriye kalan 3.700 ümü veremem anlıomusın
Aslında geçen haftalar on on iki falan içiodum iki gündür altı içtim ama toparlıcam merak etme inşallah ne direktim yoğurt kürü etkili çünkü geçen hafta bir kilo üç yüz gram vermiştim tavsiye ederim ama midene dokunuyorsa yapma sakın
İki haftam kalmış ama nedeyse iki Aydır veremedim iki haftada mı vericem ocağın sonuna kadardı tam 13 gün var on üç gün de 4 kilo verilir mi yaa demin kustum tok karnıma su içtim çok kötü kustum napıcam ben diyet yapma m lazım
Canım bildiğim kadar ile şok diyetler çok çabuk geri kilo aldırıyor. Eşinden 3 hafta daha iste bence. Yaparsın sen. Bence böyle ağır diyet yapacağına daha esnek yapsan kilo verirsin zaten . bir ayda 3 4 gider diye düşünüyorum.
Böyle nasıl vereceksin ki. 18 gün var daha 5 günde 1 kilo versen yine gider. Bence sağlıksız beslenmeyi bırak. Tıka basa yeme . nasıl zayıflayaçaksin o zaman
Böyle nasıl vereceksin ki. 18 gün var daha 5 günde 1 kilo versen yine gider. Bence sağlıksız beslenmeyi bırak. Tıka basa yeme . nasıl zayıflayaçaksin o zaman
Aynen ben şöyle bi teknik geliştirdim aç kalmamaya çalışıyorum ama gerçi kalıyorum hihi arada bi meyve falan ben sabahtan akşama kadar neyi saat kaçta yediysem yazıyorum önümü görmek için