- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Ay iyi o zaman aramıyosan. Ya olmasa belki ben de aramam. Evde ekmek bulundurunca insanın eli gidiyo :)Ya aslında çok fazlada aramıyorum yani pilava ve makarnaya hasret kaldım ama göbeğimi ve basenlerimi görünce aman canım yemesem nolurki diyorum bide şimdi titreşimli zayıflama kemeriyle selülitkerminde azaldığını gördüm böle mutlu oluyorum sanırsam :))
Güzel canım valla yapabilen helal olsun ben bişiler hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda bi süre sonra öyle bir yoksunluk yaşıyorum ki yeme atağı geçiriyorum resmen sonra da pişmanlık suçluluk falan ama bu sefer hiç bir şeyi cikqrmadigin için hem yoksunluk yaşamayan agim hemde tekrar kilo alma durumu olmayacağına inanıyorum ne zaan diyet yaptım sa 1 verdim 3 aldım 3 verdim 5 aldım çünki bakalım 1 senede de olsa bu fazlaliklardan kurulacağım inanıyorum hemde herseyi yiyerek inşallahBen ekmeği tamamen kestim günde iki yumurta yiyorum bi tabak yoğurt bi bardak süt bi tabak çorba bide et balık veya tavuktan birini yiyorum en az 3 lt de su bu şekilde iki haftada yaklaşık 8 kilo verdm
işte o bizi rahatsız eden yemeyip beynimizi değil de bedenimizi dinlemeyi ogrendigimizzde bu iş olacakGayet iyisin canım :) ben de akşam yemeğine kadar kek kurabiye çikolata yedim azıcık kaçırdım :) akşam yemeğinde de 6-7 kaşık kremalı mantarlı tavuk sote ve 1,5 dilim ekmek yedim. Çok şiştim rahatsz oldum son kaşık yemekle yarım dilim ekmeği yemesem olcakmış :)
MeraklA bekliyorum :)Şimdi çay içmeye gidiyorum çay dan sonra günün blancosunu paylaşacağım
Tebrik ederim canım çok güzel olumlamalar yapmışsın. Ben de yarının daha güzel olmasını diliyorum :)Bugün yeme işi bitti
Günün blancosu
2 kuru kayısı 1 bardak su
Sabah 1 dilim tam tahlili ekmek 1 kaç çatal peynir 1 tk sarelle domates salatalık 2 zeytin
Öğlen 10 tane falan yaprak sarma 1 dilim kadar ekmek
Ara 1 Kare bitter
Akşam 8 kaşık falan mantar sulusu yarım kase yoğurt yarım dilim beyaz ekmek
5 tane erik 4 tane çilek
Ara 4 tam ceviz 4 hurma şekersiz çay
Spor 45 dk yürüyüş
Su 2.5 oldu yatana kadar üç olur
Rabbim biz verdiğin nimetler için sağlıklı beden için güzel aile ve is icin sana minnettarim
Sevgili bedenim senin için ideal olanı yapmaya çalışıyorum benim tüm kahrimi çektiğin yaşama devam etmeyi sağladığın için sana minnettarim seni daha uzun süre yaşatmak daha kolay hareket etmeyi sağlamak için değiştirmeye çalışıyorum lütfen bu konuyla ilgili bana yardımcı ol biliyorum ki sende ideal bedeni arzuluyorsun bir daha diyetlerle sana yoksunluk yasatmayacagima söz veriyorum
Insallah canim incecik bedenlerde kendinizi gunluk islerinizi yaparken hayal etmeyi UnutmayinTebrik ederim canım çok güzel olumlamalar yapmışsın. Ben de yarının daha güzel olmasını diliyorum :)
Cnm sana bi tavsiyeöğünlerin arasında en az 5 saat olsun ara öğün yapma, daha fazla yağ yakıyomuş vücut. Sarkma fln da olmuyomuşInsallah canim incecik bedenlerde kendinizi gunluk islerinizi yaparken hayal etmeyi Unutmayin
Günaydınlar canım afiyet olsun :) ne güzel bak her gün gram gram eksilceksin keyfin yerine gelicek :)Gunaydinlar hanımlar kahvaltımı yapıyorum herkese hayırlı cumalar bu sabah baskülde düne göre yarım kilo eksik gördüm çok mutlu oldum
İnşallah canim herkes eksilsin hep birlikte ideal bedenleri mize kavusalim istediğimiz herseyi tereddutsuz giyelimGünaydınlar canım afiyet olsun :) ne güzel bak her gün gram gram eksilceksin keyfin yerine gelicek :)
Amin :) ben de kahvaltımı yazayım 1 dl ekmek, 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,2-3 dlm sucuk,biraz peynir ve domates salatalık :) pek iştahım yoktu ama yedim yine de :)İnşallah canim herkes eksilsin hep birlikte ideal bedenleri mize kavusalim istediğimiz herseyi tereddutsuz giyelim
İyi iyi :) ayran ya da yoğurt da olsaymış iyiymiş :)Öğle yemeğim 6 yk mantar sulusu yarım simit 1 mandalina iyi bence
İçe tea tek bardakta kalsa iyi imiş ama yine de güzel afiyet olsun cnmBenim de akşam yemeğim şöyle :
1 dlm ekmek,4 ızgara köfte içinde ekmek yok,bir avuç patates kızartması,salata ve ice tea 2 bardak
Saat 3ten beri bişey yemiyodum ayol valla iyice acıkmıştm ama ekmeği zor yedim :)uzun süre açlıktan sonra çok yiyemiyorum. Doyduk çokşükür.. Afiyet olsun herkeslere
Can sıkıntısı,moral bozukluğu, sinir durumunda insan daha çok yiyor. Mutluyken pek yemeğe saldırmıyor insan.Birşeye canım sıkıldı ve sanki durumu duzeltiyormus gibi sanki bissürü ceviz 5 tüm olmuştur 4 tane hurma yedimöğrenicem ama zamanla olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?