Diyetsiz Niyet

Ay iyi o zaman aramıyosan. Ya olmasa belki ben de aramam. Evde ekmek bulundurunca insanın eli gidiyo :)

Ben ekmeği tamamen kestim günde iki yumurta yiyorum bi tabak yoğurt bi bardak süt bi tabak çorba bide et balık veya tavuktan birini yiyorum en az 3 lt de su bu şekilde iki haftada yaklaşık 8 kilo verdm
Güzel canım valla yapabilen helal olsun ben bişiler hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda bi süre sonra öyle bir yoksunluk yaşıyorum ki yeme atağı geçiriyorum resmen sonra da pişmanlık suçluluk falan ama bu sefer hiç bir şeyi cikqrmadigin için hem yoksunluk yaşamayan agim hemde tekrar kilo alma durumu olmayacağına inanıyorum ne zaan diyet yaptım sa 1 verdim 3 aldım 3 verdim 5 aldım çünki bakalım 1 senede de olsa bu fazlaliklardan kurulacağım inanıyorum hemde herseyi yiyerek inşallah
işte o bizi rahatsız eden yemeyip beynimizi değil de bedenimizi dinlemeyi ogrendigimizzde bu iş olacak

Bugün yeme işi bitti

Günün blancosu
2 kuru kayısı 1 bardak su

Sabah 1 dilim tam tahlili ekmek 1 kaç çatal peynir 1 tk sarelle domates salatalık 2 zeytin

Öğlen 10 tane falan yaprak sarma 1 dilim kadar ekmek

Ara 1 Kare bitter

Akşam 8 kaşık falan mantar sulusu yarım kase yoğurt yarım dilim beyaz ekmek
5 tane erik 4 tane çilek

Ara 4 tam ceviz 4 hurma şekersiz çay

Spor 45 dk yürüyüş

Su 2.5 oldu yatana kadar üç olur

Rabbim biz verdiğin nimetler için sağlıklı beden için güzel aile ve is icin sana minnettarim

Sevgili bedenim senin için ideal olanı yapmaya çalışıyorum benim tüm kahrimi çektiğin yaşama devam etmeyi sağladığın için sana minnettarim seni daha uzun süre yaşatmak daha kolay hareket etmeyi sağlamak için değiştirmeye çalışıyorum lütfen bu konuyla ilgili bana yardımcı ol biliyorum ki sende ideal bedeni arzuluyorsun bir daha diyetlerle sana yoksunluk yasatmayacagima söz veriyorum

Tebrik ederim canım çok güzel olumlamalar yapmışsın. Ben de yarının daha güzel olmasını diliyorum :)

Gunaydinlar hanımlar kahvaltımı yapıyorum herkese hayırlı cumalar bu sabah baskülde düne göre yarım kilo eksik gördüm çok mutlu oldum

Gunaydinlar hanımlar kahvaltımı yapıyorum herkese hayırlı cumalar bu sabah baskülde düne göre yarım kilo eksik gördüm çok mutlu oldum
Günaydınlar canım afiyet olsun :) ne güzel bak her gün gram gram eksilceksin keyfin yerine gelicek :)

İnşallah canim herkes eksilsin hep birlikte ideal bedenleri mize kavusalim istediğimiz herseyi tereddutsuz giyelim
Amin :) ben de kahvaltımı yazayım 1 dl ekmek, 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,2-3 dlm sucuk,biraz peynir ve domates salatalık :) pek iştahım yoktu ama yedim yine de :)

Gelelim bütün gün yediklerime

Sabah 1 dilim tam tahlili ekmek 1 kaç çatal peynir 2 zeytin 1 tk tahin pekmez domates salatalık

Öğlen 6 yk mantar sulusu yarım simit

Ara 1 bardak süt 3 hurma 3 tam ceviz

Akşam 8 10 yk kuru börülce yemeği 2 dilime falan es beyaz ekmek (fazla kaçtı yine

Spor 1 saat yürüyüş

Su 2 lt oldu 3 olur yatana kadar

Benim de akşam yemeğim şöyle :

1 dlm ekmek,4 ızgara köfte içinde ekmek yok,bir avuç patates kızartması,salata ve ice tea 2 bardak
Saat 3ten beri bişey yemiyodum ayol valla iyice acıkmıştm ama ekmeği zor yedim :)uzun süre açlıktan sonra çok yiyemiyorum. Doyduk çokşükür.. Afiyet olsun herkeslere

İçe tea tek bardakta kalsa iyi imiş ama yine de güzel afiyet olsun cnm

Birşeye canım sıkıldı ve sanki durumu duzeltiyormus gibi sanki bissürü ceviz 5 tüm olmuştur 4 tane hurma yedim öğrenicem ama zamanla olacak

Birşeye canım sıkıldı ve sanki durumu duzeltiyormus gibi sanki bissürü ceviz 5 tüm olmuştur 4 tane hurma yedim öğrenicem ama zamanla olacak
Can sıkıntısı,moral bozukluğu, sinir durumunda insan daha çok yiyor. Mutluyken pek yemeğe saldırmıyor insan.
Icetea fazla oldu evet. İçim yandı su tüketemedim bugün pek. O yüzden ondan içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…