Diyetsiz Niyet

Bu sabah da yarım kilo daha eksideyim tabiki gidenin ödem olduğunun farkındayım ama en önemlisi kendi davranislarimi kontrol etmeyi öğreniyorum

Haftasonu kahvaltısı yapıldı 2 dilim tam tahilli ekmek 2 zeytin 2 tüm ceviz 1 yumurtalı menemen yarım dilim beyaz ekmek 1 tk sarelle 1 kk beyaz peynir biraz fazla olmuş ama acıktım geç kahvaltı sonuçta

Günaydın cnm. Ben sabah erkenciydim 8de kalktım.10 gibi yaptım kahvaltımı ama pek yiyemedm 1 dlm kepek ekmeğiyle azıcık birşey atıştırdım işte. Akşamdan toktum diyebilirim :)

Bu işi beceremiyorum ben kendime gıcık oluyorum iki gündür yine cozuttum

Günaydın kilom hala aynı 63.7 başlangıçtan 1 kilo eksik yine de olsun moral bozmak yok ben kendimi ve bedenimi seviyorum bedenimi dinliyorum diyet yapmiyorum önemli olan bu biraz önce kahvaltım bitti

1 dilim ekmek 1 tk sarelle 1 kaç çatal peynir 1 zeytin domates salatalık şekersiz çay

Günlük Günaydın yine seni unutmuşum iyi gidiyorum basküle çıkmiyorum kilo vermedim ama almadım da son bi kaç gündür tartılma dim da basarabilecegimi biliyorum

Bu yazmadım sürede arada bir fazla yedim ama genel olarak doyma noktasını anlamaya çalıştım son bir kaç gündür de aliskanliklarimda değişiklikler yapmaya çalıştım söyle mesela kahvaltı yapmadım aç hissetmeyince aç hissediyorsam bazen meyve yedim yani aslında söyle ne zaman aç hissedersem o zaman bişiler yedim gece bile olsa token de canım bişi isterse o andaki duygusal durumumu değiştirecek şeyler yapmaya çalıştım kitap okudum mesela spor konusuna bi süre devam ettim şu anda yok maalesef tekrar yuruyuslere başlasam iyi olacak 4 gündür de deniz egece yi aksatmadan dinliyorum 30 güne tamamlayacagim bi de kendi fotoğrafımi fotomontajla incelttim sabah akşam ona bakıp hayaller kuruyorum olumlamalar ada devam

Günaydın günlük dün yine çok kaçtı iki gündür ikindi den sonra cozutuyorum

Niye beceremiyorum yaa üç gün geçtikten sonra niye hep kendimi sabota ediyorum

Slm gunluk sanirim artik benimki kilo koruma diyeti gibi bisi oldu 63.5 kiloyum bu sabah yine oglene dogru iki dilom evde yapilmis borek aksam 2 tane dolma avcum kaadar ekmek 2 bardak ayran cayla da 1 tane form cikolata kapli biskuvi

İyi geceler günlüğüm pes etmek yok deniz egece yi bugün 7. Günüm dinliyorum ne olursa olsun 30 a tamamlayacagim

Merhabalar... Burdan devam edeyim iyisi mi hatalarım aynı hedeflerim aynı başlangıç kilom daha fazla geçen sene bu zamanlar 59 kilo idim sonra ramazanda ve bayramda bozulan düzen yüzünden kilo aldım temel problemim akşama kadar kayda değer bişi yemeyip akşam abartmak nasıl değişeceğim bilmiyorum ama denemekten de vaz geçmiyorum bakalım ne olacak

Başlangıç 67.2
Hedef 60
Aslında bir haftadır dikkat ediyorum ama fark sadece 300 gr olsun eksi olsun da

Ne doğru şeyler yazmışım değişen tek şey artan kilolarım çünkü hep düştüm diyet tuzaklarına ama bu sefer bitti yapmıyorum diyet acikinca yiyip doğunca bırakacağım bu konuda bana eşlik edecek arkadaşlar olursa sevinirim hep birlikte yapalım C cranial senin çabaların olduğunu gördüm gel paylaş neler yaptın ne kadar ilerledin

Bugün iyi sayılmaz
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir domates salatalık

Öğlen 4 köfte salata

Ara 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu

Akşam 2.5 lahmacun 1 bardak kola

Ara yarım porsiyon irmik helvası

Spor 18 dk p4p karın kalça bacak antrenmanı

Güzel bir gün olsun günlüğüm

Dün gece eşimle tartıştım bu diyet mevzusunu benim diyet yapmadığımda daha çok mutsuz olduğumu falan söyledi söylediği doğru ama ben tıka basa yediğim zaman mutsuz oluyorum bu yöntemle niyetim doyana kadar yiyip sadece acıkınca yemek gerçekten diyeti sürdüewmiyorum ve beni çok strese sokuyor diyet yapmak o da anlayacak bu yöntemin beni mutsuz etmediğini gördükçe ona hak veriyorum çünkü adam yıllardır bıktı artık ince bir bedende mutlu olduğumu bildiği için biran önce ulaşalım istiyor ama benim asıl sorunum koruyamamak o yüzden bu sefer farklı olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…