Dizi teklifi ? :)

Dedigim gibi bu tur yerlerin gibi guvenilir olmasi cok onemli. Maddi ve manevi kayiplara ugramayacagindan emin ol. Ben referanslara da guvenmezdim. Bizzat dizi sirketi ile gorusurdum.

Eger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa
bir daha hiç bir konunuzda yorum yapmayacağım.üzülmüştüm boşanma sürecinde olmanıza meslek sahibi olmamanıza .ama siz annesiniz anne macera peşinde koşacak genç kız değilsiniz.öyle oyuncu olacak mı sanıyorsunuz 2 günde.bu ülkede onbinlerce yüzbinlerce çocuk yetenekli ve sevimli yüzü güzel.hepsi oyuncu olsun öyleyse.size acımıyorum artık çocuğa acıdım

Dedigim gibi bu tur yerlerin gibi guvenilir olmasi cok onemli. Maddi ve manevi kayiplara ugramayacagindan emin ol. Ben referanslara da guvenmezdim. Bizzat dizi sirketi ile gorusurdum.

Evet bende oyle dusunuyorum arastiriyorum . Zaten ben buraya BASINA gelen VARMI yazdim. Anneligimi elestirin diye degil.
Teskkur ederim canim , gorusun icin arastirmaya basladim :)

+100000000

Bana saçma geliyor daha minicik çocuklarin o renkli dünyanın eline hem de anne babaları tarafından atılması çok üzücü.

Gerek sosyal medyada, gerek tv de sürekli kullanılan çocukların aileleri tarafından sömürüldüğünü düşünüyorum.
Çocuk bu. Bugün oyuncu olacağım der, yarın öğretmen.
Benim 4,5 yaşındaki kızım öyle. Bir gün polis olmak isterken, ertesi gün kertenkele olmak istiyor.

Yani senin kızının bilinçli söylediği, istediği şeyler değil bu yaşta.

En azından dürüst ol kendine.
Kızın anı olacak diye düşünmüyor sen düşünüp avutuyorsun kendini.

Evet bende oyle dusunuyorum arastiriyorum . Zaten ben buraya BASINA gelen VARMI yazdim. Anneligimi elestirin diye degil.
Teskkur ederim canim , gorusun icin arastirmaya basladim :)
Benim annem benim sırtımdan para kazanmak için böyle araştırmalar yapsa ben çok kızardım.

Merhaba.. çalışma şartlarından emin olmadan bu işe adım atmayın derim. Geçen sene benim kızlarım uluslararası bir projenin tanıtım klibinde oynamıştı. Klibin tamamı 3 dk birşeydi. Kızlarım sadece 4 karede gözüktü buna rağmen çekimler gece yarısına kadar sürmüştü. Çocuklar için herşeyi düşündükleri halde perişan olmuştuk yorgunluktan. Üstelik asıl çekim yapılana kadar 4 kere fotoğraf çekimi,kıyafet denemesi için sabahtan akşama kadar canımız çıktı. Bizim için güzel bir anı oldu ama o konfora rağmen bazı anlar isyan etti çocuklar. Sonrasında başka çekimlere çağırdılar ama kabul etmedik. Üstelik sizinki diziymiş. İyice düşünün derim. çocuklar için çok yıpratıcı haberiniz olsun.

Arkadaşımın oğlu da ajansa kayıtlı, küçüklüğünden beri bazı reklam ve tanıtım filmlerinde oynadı o da bir elin parmağını geçmez. Bir kaç kez dizi ve film seçmeleri için çağrıldı onlara da uzun, yorucu ve yıpratıcı bir süreç diye götürmedi. Şu kadar para bu kadar para yatırın gibi tekliflere de kanmadı hiç. Dolandırıcı bir çok firma var. Ajanslar da para talep etmiyor bildiğim kadarıyla dış görünüş ve yeteneğe göre seçim yapıyor. 4 yaşında bir çocuk seçmelerde sıkılır çekim yapılırken de sıkılabilir o zaman bırakıp gidemeyeceksiniz yola çıktık sonunu getirelim diyeceksiniz olan çocuğun sinirlerine olacak hiç de güzel bir anı olmayacak.

Tabletle setin ne alakası var? Yönetmen “bunu böyle yap” derken çocuğunuz yapamadığında yönetmen eline şeker verip hadi çocuum sen aslansın kaplansın yap demeyecek. Azarlayacak, sinirlenecek. Büyük ihtimal çocuğunuz da zorlanacak ve 2. Gün gitmek istemeyecek. Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki? Benim çocukluğm böyle yerlerde geçti, ergenlikteyken anneme gittim der kaçardım. Akşama kadar şehri dolaşırdım. Kaldı ki ünlüler bile geçtiğimiz aylarda setteki çocuk işçilere hayır kampanyası başlatmıştı. Tutturmuşlar bir tablet tablet. 1000 lik spot ışığı altında kameraya bakarken, yalandan replik vermek, henüz kendini bulmamış bir çocuk için ne kadar sağlıklı? Çocuklar, çocukken hemşirelikten, bakkallığa kadar bir çok mesleğe heves ederler. Çocukluk bu demektir, tamah etmek, istemek istemek istemektir. Her istediğini yapacaksanız, sizi yönlendiren çocuk olacaksa, onun güvenliğini nasıl sağlayacaksınız?

Son düzenleme:
Umarım burada çocuğun sağlığını psikolojisini ıvızırını zıvırını düşünenler sosyal medyada ünlü yapılan çocukları takip edip videolarını beğenmiyorlardır.
Şahsen ben hiç birini takip etmiyorum. Sağlıklı bir durum olmadığını düşünmekle birlikte sürekli başkasının çocuğunu izleyenleri de anlamıyorum.

Çocuk işçiliğin her türlüsüne karşıyım.net.

Yapmayın bunu çocuğunuza. Çok oyuncu olmak istiyorsa, fikri de değişmeyecekse, siz şimdiden yaratıcı drama kurslarına, bale, müzik kurslarına gönderin, ergenlikle beraber yönlendirirsiniz. Bu yaş "Çok istekli naapim" diyebileceğiniz bir yaş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…