- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Yorumlara cevap vermiyorum ne cocuk uzerinden para kazanmak istedigim, ne benim hayallerim kaldi. Söylenio duruldu. Herkes bu kadar bilinclide cocuklarin eline tableti verip 'otur tabletle oyna 'demeyi biliyorlar. Sanki benim cocugum türkiyenin popstari oldu :)
Tabiki bende zihinsel ve bedensel gelisimi göz önune alarak karar vercegim. Setlerde pedogog ve uzaman bulanabiliyormus. Ben bu isi yapsin demiyorum ki. Belki güzel bir ani olur büyünce :)
bir daha hiç bir konunuzda yorum yapmayacağım.üzülmüştüm boşanma sürecinde olmanıza meslek sahibi olmamanıza .ama siz annesiniz anne macera peşinde koşacak genç kız değilsiniz.öyle oyuncu olacak mı sanıyorsunuz 2 günde.bu ülkede onbinlerce yüzbinlerce çocuk yetenekli ve sevimli yüzü güzel.hepsi oyuncu olsun öyleyse.size acımıyorum artık çocuğa acıdımEger bir projede yer alirsa cocugun alacagi para gelecegi icin hesap acirilip yatirilamazmi.? Eger boyle bir para kazanilacaksa
Dedigim gibi bu tur yerlerin gibi guvenilir olmasi cok onemli. Maddi ve manevi kayiplara ugramayacagindan emin ol. Ben referanslara da guvenmezdim. Bizzat dizi sirketi ile gorusurdum.
+100000000bir daha hiç bir konunuzda yorum yapmayacağım.üzülmüştüm boşanma sürecinde olmanıza meslek sahibi olmamanıza .ama siz annesiniz anne macera peşinde koşacak genç kız değilsiniz.öyle oyuncu olacak mı sanıyorsunuz 2 günde.bu ülkede onbinlerce yüzbinlerce çocuk yetenekli ve sevimli yüzü güzel.hepsi oyuncu olsun öyleyse.size acımıyorum artık çocuğa acıdım
Gerek sosyal medyada, gerek tv de sürekli kullanılan çocukların aileleri tarafından sömürüldüğünü düşünüyorum.Yorumlara cevap vermiyorum ne cocuk uzerinden para kazanmak istedigim, ne benim hayallerim kaldi. Söylenio duruldu. Herkes bu kadar bilinclide cocuklarin eline tableti verip 'otur tabletle oyna 'demeyi biliyorlar. Sanki benim cocugum türkiyenin popstari oldu :)
Tabiki bende zihinsel ve bedensel gelisimi göz önune alarak karar vercegim. Setlerde pedogog ve uzaman bulanabiliyormus. Ben bu isi yapsin demiyorum ki. Belki güzel bir ani olur büyünce :)
Benim annem benim sırtımdan para kazanmak için böyle araştırmalar yapsa ben çok kızardım.Evet bende oyle dusunuyorum arastiriyorum . Zaten ben buraya BASINA gelen VARMI yazdim. Anneligimi elestirin diye degil.
Teskkur ederim canim , gorusun icin arastirmaya basladim :)
Reklam bile değil direkt diziyle başlıyor anısı.Bi ilerde hesap açar diye paradan bahsediyorsun,bi anı olarak kalır diyosun karar ver para mı anı mı??
Tabletle setin ne alakası var? Yönetmen “bunu böyle yap” derken çocuğunuz yapamadığında yönetmen eline şeker verip hadi çocuum sen aslansın kaplansın yap demeyecek. Azarlayacak, sinirlenecek. Büyük ihtimal çocuğunuz da zorlanacak ve 2. Gün gitmek istemeyecek. Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki? Benim çocukluğm böyle yerlerde geçti, ergenlikteyken anneme gittim der kaçardım. Akşama kadar şehri dolaşırdım. Kaldı ki ünlüler bile geçtiğimiz aylarda setteki çocuk işçilere hayır kampanyası başlatmıştı. Tutturmuşlar bir tablet tablet. 1000 lik spot ışığı altında kameraya bakarken, yalandan replik vermek, henüz kendini bulmamış bir çocuk için ne kadar sağlıklı? Çocuklar, çocukken hemşirelikten, bakkallığa kadar bir çok mesleğe heves ederler. Çocukluk bu demektir, tamah etmek, istemek istemek istemektir. Her istediğini yapacaksanız, sizi yönlendiren çocuk olacaksa, onun güvenliğini nasıl sağlayacaksınız?Yorumlara cevap vermiyorum ne cocuk uzerinden para kazanmak istedigim, ne benim hayallerim kaldi. Söylenio duruldu. Herkes bu kadar bilinclide cocuklarin eline tableti verip 'otur tabletle oyna 'demeyi biliyorlar. Sanki benim cocugum türkiyenin popstari oldu :)
Şahsen ben hiç birini takip etmiyorum. Sağlıklı bir durum olmadığını düşünmekle birlikte sürekli başkasının çocuğunu izleyenleri de anlamıyorum.Umarım burada çocuğun sağlığını psikolojisini ıvızırını zıvırını düşünenler sosyal medyada ünlü yapılan çocukları takip edip videolarını beğenmiyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?