- 9 Mart 2009
- 842
- 1
- 116
- 43
Biz nişanlımla 11 senedir beraberiz.Lise yıllarımızdan beri.
Nişanlım başka bir ülkede üniversitede okuyor.
Ayrıca kendine ait şirketi var. Burada çalışıyor.
Ama okuluna gittiği zamanlarda tabiki işi olmuyor. Birde kendini okulda mutsuz hissediyor. Burda patron okulda öğrenci biraz zorluyor onu.
okulu 2 sene uzadı çünkü işleri yüzünden geç gidiyor okuluna ve derslerden kalıyor.
Bir ara okulu bırakıcam dedi bende asla dedim böyle birşeyi kabul etmiyorum dedim.
Zar zor gönderdim onu okuluna.
Bu yaz düğünümüzü yapacağız ailesi ev aldı.
Ama gel gelelim yine okulu bırakıcam dicek diye çok korkuyorum.
Evleneceğimize sevinemiyorum. Bütün arkadaşlarımız evlendi birtek biz kaldık.
ıkimizde evlenmeyi çok istiyoruz. Tam karar verdik bu yaz olsun istedik.
Okulu bırakma meselesi çıktı. Şimdi gerçe gitti ama bilemiyorum. Ama evlenmek istiyorum çok istiyorum hemde.:gitme:
Ayrıca, ailesi düğün yapmak istemiyor. Ben ise düğün istiorum. Ailesi bana sormadılar bile düğün istermisin diye. Sadece nişanlıma bizim masrafımız var ev aldık düğün yapamayıs diyolarmış.Nışanlımda kendi kazandığı parayla yapmak istiyor. O zamanda eşyalar için hiç paramız kalmıyor. Bilemiyorum napacağımı :uhm:
Nişanlım başka bir ülkede üniversitede okuyor.
Ayrıca kendine ait şirketi var. Burada çalışıyor.
Ama okuluna gittiği zamanlarda tabiki işi olmuyor. Birde kendini okulda mutsuz hissediyor. Burda patron okulda öğrenci biraz zorluyor onu.
okulu 2 sene uzadı çünkü işleri yüzünden geç gidiyor okuluna ve derslerden kalıyor.
Bir ara okulu bırakıcam dedi bende asla dedim böyle birşeyi kabul etmiyorum dedim.
Zar zor gönderdim onu okuluna.
Bu yaz düğünümüzü yapacağız ailesi ev aldı.
Ama gel gelelim yine okulu bırakıcam dicek diye çok korkuyorum.
Evleneceğimize sevinemiyorum. Bütün arkadaşlarımız evlendi birtek biz kaldık.
ıkimizde evlenmeyi çok istiyoruz. Tam karar verdik bu yaz olsun istedik.
Okulu bırakma meselesi çıktı. Şimdi gerçe gitti ama bilemiyorum. Ama evlenmek istiyorum çok istiyorum hemde.:gitme:
Ayrıca, ailesi düğün yapmak istemiyor. Ben ise düğün istiorum. Ailesi bana sormadılar bile düğün istermisin diye. Sadece nişanlıma bizim masrafımız var ev aldık düğün yapamayıs diyolarmış.Nışanlımda kendi kazandığı parayla yapmak istiyor. O zamanda eşyalar için hiç paramız kalmıyor. Bilemiyorum napacağımı :uhm:
Son düzenleyen: Moderatör: