Dncesiz mi desem, yzsz m desem?

ya eşim evlenmeden kalamazsınız dedi ben bugun öyle tersledim 1 haftadır arıo acmıoruzki hergun konusuruz anlamıo yani acık acık ararsa eşim diyecek artık olmaz diye ya bide sözlün nasıl geliyor dedigimde yalnız olacaz die geliyor dio sanki biz adam yiyoruz bizim evimizde otel ya lmaz:

beleş otel kullanmak istiyor aklı sıra küçük hanım:roflol:

dünyanın kaç bucak olduğunu öğrenmesi gerekiyor

arsızlığının önüne geçilmiyor -tatlicadiarzu-

ya bide ev konusunda cok titizim görümcem fln gelince yatak odasına dalıyorlar sinir oluyorum kendisinede anlatıyorum ayıp fln dio kendi yaptıgına bak gercekten bunu söyleyecek biri deildi yani ondan sasırdık birazda

canım şaşkınlığımı bir süre üzerimden atamadım yoksa çok daha önce yazacaktım bunları.Bebeğim bir silkinip kendine gelir misin lütfen vallahi yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyanlardanmışsın hayatım sen ya.Bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki bazen net bir şekilde hayır demeyi bileceksin.Bebeğim bak siz bugün daha yeni 2 ayınızı doldurdunuz orası senin taze gelin evin gerçektende arkadaşların dediği gibi otel değil.Bunu kafasına kazımalı o küçük hanım.
Hem sen,bana sizde kalmayı planladık diyor sonrada bana soruyo bende planlamıssınız zaten bana ne soruyosun dedim diye yazmışsın ya işte orda daha bir şaşırdım,planlamışsınız bana ne soruyosun demek madem olanını yapmışsın iyi kal bari demek gibi bişii olmuş ya da en azından o yüzsüz ( bence aynı zamanda da terbiyesizde ) kız böyle düşünecek.Yani bebeğim net bir şekilde hayır diyeceksiniz ve evinden de biraz uzak tutacaksın hepsi bu.Öpüyorum seni güzelim...

BÖyle Şeyde ılk defa duydum canım.kusura bakmayın olmaz deyın olur bıter.zaten eŞınnın de oyle bır arkadasa ıhtıyacı yok.arsızlıgında bukadarı pes...

kestirip atın arkadaşım. dediğin gibi ünv dönemi bitti. artık evlisiniz. "kalamazsınızi başka plan yapın" deyin.gerçekten bu ne yüzsüzlük yani. klava:

Kesinlikle kabul etmeyin ve samimiyeti kesin derim .Hayatta en sevmediğim şey böyle yüzsüz ve menfaatleri için insanları rahatsız eden kişilerdir.Şimdi önünü almazsanız huzurunuz kaçar canım bilesin .Gençlik yıllarımda böyle değil ama benzer bir olay yaşadım .Tepkimi sadece eşime gösterdim .Çok pişmanım .ınsanları kırmamak adına sustuğum için yıllar süren bir huzursuzluk yaşamıştım .Hiç acımayın , tepkinizi olağanca sertliğinizle ortaya koyun .Abla tavsiyesi :)

şaka gibi ne bu yüzsüzlük...

evimde yokken her iki ailemiz dışında kimseleri evimde bırakamam.

evi başbaşa olacakları içinn kullancak. gidin otelde kalın canım. inşallah başka bir bayram bizde evdeyken sizi misafir ederiz derdim.

ve anahtarımıda onun evinde gider isterdim.

bunun bi değişik versiyonu benim de başıma geldi.
eşimin iş arkadaşının kız arkistanbula gelecekti pat diye sizde kalalım mı dedi .
bir an afalladım ama evlenmeden aynı evde kalınır mı hiç dedim.
sonra bi daha da teklif etmedi.
kaldı ki biz yokken gelmelerini hiç çekemem
çok huyluyumdur çünkü
yatağımda yatmayacakları ne malum bide.
siz keşke direk olmaz deseydiniz, madem tripten anlamayacak kadar yüzsüz.
hadi yine hayır diyemezseniz, anahtar olayıyla onları kandıracaksanız da
siz evdeyken gelmeseler bari sırnaşık şey

Çok ayıp ya, ama siz de çok pasif kalmışsınız. Ne münasebet evin sahipleri yokken sözlüyle o evde kalmak için plan yapmak klava: Hayır denilemeyecek konu mu bu canım, senin yatağında yatacaklar! banyonu tuvaletini kullanacaklar, bekar evi de olsa kabul edilemez yani. Sözlü de ne sözlüymüş ama, normalde o eve gitme sonra... Pısırık mı desem, fırsatçı mı bilemedim, en sevmediğim insan tipleri. Ama siz böyle söylemek istediklerinizi içinize atmaya devam ederseniz bu tarz çok teklif-emrivakilerle çok karşılaşırsınız.

bir de canım bu bayan arkadaş anladığım kadarıyla ilk olarak eşinin arkadaşı imiş senle sanırım siz evlendikten sonra tanışmış doğru mudur? Samimiyet bir yere kadar artık eşin evli bebeğim o kız samimiyeti ayarlayamasa da eşin ayarlasın.Öyle yok samimi bayan arkadaşım falan boşver bu işleri.Bu devirde bak kimseye güven olmuyor.Gerçekten samimi doğru kız olsaydı zaten siz bu kadar kıveranmazdınız hayır dediğinizi anlaması için.

Onlar aşna fişne yapacak yer arıyorlar, sakın ha vermeyin anahtarı. ne alaka siz evde yokken gelip kalmaları, otelmi orası.

Kalplerimi kırılır, kafalarımı bilemem, ama ben olsam asla izin vermem böyle birşeye

ne yüzsüz menfeatçi insanlar var ya. benim de böyle bi arkadaşım var. ta liseden beri. yeni nişanlandı. sohbet arasında biz bayramda ağvaya gitcez 2 günlüğüne dedim o da a ev boş yani anahtarı versene biz kalalım gökhanla demez mi? yuhhh dedim gayet sesli şekilde. kusura bakma ben kabul edemem başınıza bi iş gelir ananla babanla ben uğraşamam dedim baya ısrar etti bide nolcak ki falan die baktım anlamıyo. ben pipirikliyim senle alakası yok ama içime sinmez kusura bakma ben evimde yatılı misafiri evin içindeyken bile sevmiyorum hele evde yokken pek mümkün değil dedim. bozuldu baya kalktı gitti falan şimdi bi de bana trip yapıyo

sizin imalarınızdan anlayacaklarını zannetmem...okadar anlayışlı olsalar zaten böyle bir teklifle gelmezlerdi...
hayır deyin açık ve net...
ne demek siz yokken evinizde kalacaklar, ne münasebet...eğer bunun için kötü olacaksanız da olun yani...hiç önemli değil...herkes haddini bilsin...

ya işte takıldıgım konu ben evdeyken bile milletin odalarımı dolaşmasına fln sinir oluyorum bunada söylüorum oda ayıp tabi olmaz fln dio ya sözlüsünün bunu salladığı yok ama yalnız olursa gelirmiş şahsen benim sözlüm bunu söyleyecek hiç gelme derim amaç belli sonucta şimdi eşimin aradı evden cıkarken konusuyor eşim bakalım söyleyecek olmaz diye dunden beri cok gerginim

kısaca olmaz deyin.
gerçektende olmaz. ben bekarken ve evdeyken bile kız arkadaşım sevgilisiyle gelip bende kalamaz. sözlüsüyle yada. kimse kusura bakmasın. benim evim benim özelim. hele br yabancı erkeğin işi ne benim özelimde. çekmecelerimi karıştıracak yok dolaplarıma bakacak. oldu.. ayrıca ben godoşta değilim.

hem arsız hem de yüzsüz bi tipmiş valla
hiç hoşlanmam öle şeylerden ne ayıp bı kere biri evde yokken onun evınde kalmak yada oturmak
adam yemiyosunuz ya siz varken gelsinler
oynaşmaya yer arıyolarsa başka kapıya direk söyleyın bence o utanmıyosa sizin utanıcak hiç bişeyiniz yok
bız evde yokken evde birinin olmasını hoş bulmuyoruz ayarlayın bız döndüğümüzde gelin beraber oturalım deyın
ben olsam öyle yapardım valla

benımde başıma geldi yakın bi kız arkadaşım teklif etti ben çağırınca gelmez evın önünden geçer uğramaz sonra arkadaşıyla gelcekmiş
yok yaaa işi düşünce aramasın benı kımse kusura bakma müsayit değiliz dedim gitti :)

şimdi eşimi aramış akşam you_knowla konustum istemio gibi demiş eşimde istemiodur o zaman emine baska yere gidin sizde demiş biz olunca gelirsiniz demiş lafı değiştirmiş baska seylerden konusmus akşam ben ararım tekrar sizi demiş gelip gelmeyecegimizi söyleriz demiş

ay hala siz istemiyoruz diyorsunuz bu ,gelip gelemeyeceğimizi söylerim diyor. zorla gelecek bir havası var sanki...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…