- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
şimdi eşimi aramış akşam you_knowla konustum istemio gibi demiş eşimde istemiodur o zaman emine baska yere gidin sizde demiş biz olunca gelirsiniz demiş lafı değiştirmiş baska seylerden konusmus akşam ben ararım tekrar sizi demiş gelip gelmeyecegimizi söyleriz demiş
ay hala siz istemiyoruz diyorsunuz bu ,gelip gelemeyeceğimizi söylerim siyor. zorla gelecek bir havası var sanki...
şimdi eşimi aramış akşam you_knowla konustum istemio gibi demiş eşimde istemiodur o zaman emine baska yere gidin sizde demiş biz olunca gelirsiniz demiş lafı değiştirmiş baska seylerden konusmus akşam ben ararım tekrar sizi demiş gelip gelmeyecegimizi söyleriz demiş
sen şu kızın tlf.unu bana yazsana bebişim bir ağzının payını vereyim.Yuh artık bu ne böyle.Ne yapmak için geldikleri belli tek başına olacakları zamanı kolluyor ya sözlüsü işte sırf bu yüzden bile otel e gidin denir.
sözlüsü otelde kalmayı sevmiyormus bi kere söylemişti ama ben evlenmeden önce defalarca geldim istanbula eşimlerdede kalmıoduk laf etmesinler diye paramız kısıtlıda olsa burda cok lüks bir otelde kalıoduk o iş için olan otellerden deil yani eşim 1 kere emine sizde kalalımmı demedi demezde en sevmediğim şeyler eşimede kızdım ya ama oda baska zaman gelin emine biz yokken olmaz demiş kız hala haber veririm diomus ya inanamıorum
adaer birlikte olup bu kıza ağzının payını verelim kaydirigubbakcemile3
eşim mesaj atmıs emine kırılmana gerek yok biz evde yokken deil ama biz gelince ayarlayın bigun gelin kalın basımızın üzerinde yeriniz var diye eşimi aramış sen benim için bittin demiş eşimde aman iyi ya bunun için bitiosam bitsin demiş kapatmıs beni aradı benim için levent bitti dio bana hakaret edio sen o cocugu yönlendiriosun dio neler söylüyor elim ayagım titriyo kızlar sinirden
eşim mesaj atmıs emine kırılmana gerek yok biz evde yokken deil ama biz gelince ayarlayın bigun gelin kalın basımızın üzerinde yeriniz var diye eşimi aramış sen benim için bittin demiş eşimde aman iyi ya bunun için bitiosam bitsin demiş kapatmıs beni aradı benim için levent bitti dio bana hakaret edio sen o cocugu yönlendiriosun dio neler söylüyor elim ayagım titriyo kızlar sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?