Dnmz olmadan boanyoruz

bunun için önceden nikaha karşıyım. benim nikahım bir ay önce olmuştu eşimin ailesi neler neler yaptıda sesimi çıkartamadım eşimde aynı. en güzeli başından dönmeniz bende çok denedim ama yapamadım 1 ay içinde düğünüm olmıştu çünkü. ama sonrasında da ailesi çok çektirdi. herşeyde bir hayır vardır sakın üzülme seni kaybeden üzülsün. rabbimden hayırlısını dile canım nasip değilmiş de geç boşver hayatına devam et.

Allah yardımcın olsun arkadaşım,bu erkek milleti ailesinin kararıyla her şeyden vazgeçmeye hazır,nasıl bi devirde yaşıyoruz anlamıyorum,çocuk oyunu gibi,onca hayelle evlen,bir aya varmadan hadi boşanalım,kusura bakma canım bende boşandım iki ayda,çok sinirleniyorum böyle durumlarasenin için çok zor bir durum ama gitmek isteyeni tutamazsın,inanki sana böyle davranan bi adam için değmez üzülmeye....

çocuk oyuncağımı bu canım
hadi evlenelim ay olmadı boşanalım
herşey bu kadar kolay değil
gelsin mantıklı bi açıklama yapsın
daha birlikte bile oturmadan sırf dolduruşla boşanalım demek olmaz
sorumluluk almak zor geldi herhalde

ben şunu bilir şunu söylerim gerçekten sevseydi eğer dünya karşı olsaydı evliliğine yine tınlamazdı eşiniz çok çabuk etki altında kalan insanmış yazık ki yuva kurmak zor ama yıkmak işte bu kadar kolay oluyor çok üzüldüm gerçekten ama eşinin ailesi de kına yakarlar artık tövbe tövbe ya canım sıkıldı valla.

erkek ailelerini hiç anlayamıyorum yaaa
belki ki dolduruşa gelmiş ama
seviyorsa ki öyle olduğunu söylüyor
sonuç tam tersi olmalıydı
bence böyle bi adamla da ömür geçmezdi canım
ana kuzusu olma durumundan ötürü yani
senin için hayırlısı oldu
zamanla anlıyacaksın bunu

[B]Yazık.. çok yazık...
Ama hiç bir ah yerde kalmaz canım.
Ailesi de mutlu olsun, sevdiğini bile bile acı çektirsinler oğullarına...
Nasıl bir evlat sevgileri varsa....
Sana gelince... Çok acı ama yolun başında bunu yapan insan daha büyük dalgalarda da elini bırakır arkadaşım. Boşver seni haketmiyor...[/B]

Ailesinin dolduruşuyla sevdiği kadından vazgeçiyorsa sana zaten bir hayrı olmaz aslında kendisinede hayırı olmaz.Ailesiyle senin aranda denge oluşturması gerekiyordu,ne annesinden vazgeçmeliyde nede senden bu ona düşen vazife.Birde düğüne kimse gelmese ne olur dünyamı yıkılır?kıyametmi kopar?o eşinin ailesinin ayıbı olur,ama görünen belli sen zaten bu adamla mutlu olamazsın şimdiden bitmesi çok daha iyi gibi

valla benim arkadaşımın başına gelmişti nikahları oldu düğün de iki gün sonra aileler kavga etti düğün bozuldu ikisi de 6-7 ay ayrı kaldı ama sonra barıştılar aileleriyle barıştılar ı orayı bilmiyorum ama
belli olmaz canım sonunun ne olacağı hayırlısı neyse o olsun

daha evlenmeden ana baba lafına boşanmaya kalkan adam evlendıkten sonra da yapar nasıl iş bu arkadaş

Canım bı kere dul olmazsın,kimliğinede dul fılan yazılmaz,farkezki nişan attın.

Ayrıca eşin kişiliği oturmuş kendınden emın bırı olsa ıdı senı severken ayrılmaz,annesıgile karışmayın o artık benım karım,tanıyorum ben onu vs.. laflar eder sustururdu.

Eşin doldurusa gelmiş,aılesının ağzıyla laf yapmış,boşanmak ıstemış,bırak boşansın!

Hem nısanlıyken sözlüyken ailesı nasıldı? Bilmiyormuydun huylarını fılan?

Bence hiç üzme canını,evlensenızde ailesını atsa atamaz satsa satamaz,her daim ailesının lafına bakarsa ılerde daha cok mutsuz olurdun:teselli:

Herşeyden bu kadar kolay vazgeçebiliosa ona sevgimi anlatmaya çalıştım dinlemedi bile elimden gelen herşeyi yaptım beni istemiosa bu durumu kabullenmekten başka şansım yok kötüyüm ama ilk boşananda ben değilim güçlü olmaya çalışıcam bunları haketmedim çünkü vicdanım rahat

diger arkadaslar gibi dusunuyorum bende
simdiden baskalarinin agzina bakan sonrasi ne olur bilemem
hemde yurt disina geliceksin cok zor buralar arkadasim
ben neden geldim buralara guzel vatanimi birakip gelmisim diye cok aglarsin
zaten gurbetlik cok zor birde boyle baskalarinin agzina bakan birisi inan dunyan zehir olur
ben burda yurt disinda esimle iyi oldugum halde bile neden burdayim diye defalarca sordum kendime
bence herseyde bir hayir var israr etme daha fazla
sen zaten kendini savunmussun yapman gerkenide yapmissin
bundan sonraki hayatinda Allah yardimcin olsun
hem zaten arkadasim ne kadar da nikah yaptirsaniz nisanli konumundasin dugun olmadan
ayni evi yasamadan evli olunmazki

Son düzenleme:
canım benimya okudum şok oldum nasıl olur ya aileler önemli ama biyere kadar sonuçta siz yeni tazecik evlisiniz ve güsel gün hayali kurarken bu ayreılık nie bence mantıklı bi açıklama lazım bunla ilgili sakın cnm bence boşanma madem seviyo ona sıkı sıkı sarıl ilişkinizede öyle aileleri ikna edersiniz olmadı onlarsız devam edersiniz kendinize güvenmeniz yeterli bence

aynen öyle canım 8 gün önce düğün ve balayından bahsedioduk. Ailelerle ilgili ben ona biz ikimiz bir olduktan sonra kırdıksak gönüllerini alırız dedim ama şuanda beni duymuo görmüo ne söylesem boş ben ona elimden geleni yaparım dedim ama o hala bana bitti diyo çözüm bulmaya çalışıyorum uzlaşmacı olmaya o daha çok kaçıo kendi bilir ben ona her konuda destek olacağımı söyledim artık herşey ona kaldı bizim mutluluğumuz veya mutsuzluğumuz onun ellerinde

evet cnm çok haklısın eşim bana en başından beri oranın zor olacağını en ince detayına kadar anlattı kendimi hazırlamam için ve ben sevdiğim için onun yanında olmak için gözümü kırpmadan kabul ettim. Bizim nişan düğün hepsi 1 ay içinde oldu belkide herşeyin kolay olması problem çıkmayışımız yüzünden bu kadar kolay vazgeçti.

yurtdisinda yasiyorum, kendim geldim buraya, sonradan yine tr den gelmis olan, benim durumumda olan esimle burda evlendim. buraya gelin gelen ve anlasamayan cok insan taniyorum. sanslisiniz yok cok cok yakinken gercegi gördünüz bence. burada büyüyenler özellikle erkekler tamamen anne kuzusu oluyorlar. aileleri ne derse onu yapiyorlar. o kadar cokki gelin gitirirp sonra kan kusturan. dedimya sanslisiniz gercekten. ne istedigini bilmeyen, anne babasinin sözüyle hareket eden cok kisi var. ve resmiyette evlenip bazi islemler icin bunu kullanan sonrada bosanan da cok kis var, birseye alet olmayin. kendinizi kullandirtmayin. ayni ülkede yetismis biriyle evlenmek o kadar atisi olan bir seyki cok önemli.

Daha bir araya gelemediniz seni sevdiği halde ailesinin doldurmasıyla boşanmaya kalkıyorsa boşver gitsin o adamı... değmez.. kesinlikle değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…