canım benimya okudum şok oldum nasıl olur ya aileler önemli ama biyere kadar sonuçta siz yeni tazecik evlisiniz ve güsel gün hayali kurarken bu ayreılık nie bence mantıklı bi açıklama lazım bunla ilgili sakın cnm bence boşanma madem seviyo ona sıkı sıkı sarıl ilişkinizede öyle aileleri ikna edersiniz olmadı onlarsız devam edersiniz kendinize güvenmeniz yeterli bence
diger arkadaslar gibi dusunuyorum bende
simdiden baskalarinin agzina bakan sonrasi ne olur bilemem
hemde yurt disina geliceksin cok zor buralar arkadasim
ben neden geldim buralara guzel vatanimi birakip gelmisim diye cok aglarsin
zaten gurbetlik cok zor birde boyle baskalarinin agzina bakan birisi inan dunyan zehir olur
ben burda yurt disinda esimle iyi oldugum halde bile neden burdayim diye defalarca sordum kendime
bence herseyde bir hayir var deyip israr etme
sen zaten kendini savunmussun yapman gerkenide yapmissin
bundan sonraki hayatinda Allah yardimcin olsun
hem zaten arkadasim ne kadar da nikah yaptirsaniz nisanli konumundasin dugun olmadan
ayni evi yasamadan evli olunmazki
sizin için hayırlısı olsun..
yurtdisinda yasiyorum, kendim geldim buraya, sonradan yine tr den gelmis olan, benim durumumda olan esimle burda evlendim. buraya gelin gelen ve anlasamayan cok insan taniyorum. sanslisiniz yok cok cok yakinken gercegi gördünüz bence. burada büyüyenler özellikle erkekler tamamen anne kuzusu oluyorlar. aileleri ne derse onu yapiyorlar. o kadar cokki gelin gitirirp sonra kan kusturan. dedimya sanslisiniz gercekten. ne istedigini bilmeyen, anne babasinin sözüyle hareket eden cok kisi var. ve resmiyette evlenip bazi islemler icin bunu kullanan sonrada bosanan da cok kis var, birseye alet olmayin. kendinizi kullandirtmayin. ayni ülkede yetismis biriyle evlenmek o kadar atisi olan bir seyki cok önemli.[/QUOTE
ben yurt dışına hiç çıkmadım bilmiorum herkesin söylediği zor olacağı ama ben bunları aşabileceğimi düşünmüştüm eşim yanımda olduktan sonra güçlü olup okul bitirip işe girecektim sonuçta benimde sadece okul için yurt dışına giden ve tek başlarına ayakta duran bi sürü arkadaşım var ve ben bunu eşim yanımdayken yapacaktım onlar gözümü çok korkutmuo ama eşimin birden böyle olması beni inanılmaz şaşırttı tamam kızabiliri ama tekrar denenmeyecek bişi yoktu ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?