Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Canım merhaba hayırlı olsun tedavin ınşallah güzel sonuç alırsın. Tekrar basladin demek tedaviye

Canım merhaba hayırlı olsun tedavin ınşallah güzel sonuç alırsın. Tekrar basladin demek tedaviye

Merhaba cnm..inşallah cok Sagol cnm..sen nasılsın oglun nasıl..dün okudum 4 aylık olmuş dimi maaşallah..başladık cnm tekrardan bakalim neler olucak

Bu gebelik asisi herkese yapilmiyor galiba flzask2003 tam da neye yariyor bilmiyorum acikcasi

Merhaba cnm..inşallah cok Sagol cnm..sen nasılsın oglun nasıl..dün okudum 4 aylık olmuş dimi maaşallah..başladık cnm tekrardan bakalim neler olucak
Evet kuzum 4 bitiyor
Senin ilki kaç yaşında suan ben ikinci tedavi suan hiç düşünemiyorum çok zor gibi gözümde büyüyor..Rabbim bir cikartmasin seninde

Evet kuzum 4 bitiyor
Senin ilki kaç yaşında suan ben ikinci tedavi suan hiç düşünemiyorum çok zor gibi gözümde büyüyor..Rabbim bir cikartmasin seninde

Maaşallah daha ufak cnm senin bebis.kızım 26 ay biticek 4 nisanda büyüdü artık..ama yinede hamilelik olursa zorlanirim galiba.

flzask2003 merhaba canim,transferin oldumu merak ettimm

İnşallah cnm benim suan çok düşünmemeye calisiyorum..ama zaman gecmiyo
Anliyabiliyorum seni,yemene icmene dikkat et bu arada.cem bey ne soyledi yani tutma oranini ne derecede yorumladi ve embriyolarin 5. Gun embriosumiydu ve kafama takilan o gunde sordum ama gebelik asisi nasil oluyor kimlere yapiliyor etkisi tam olarak nedir :) cok soru sordum biliyorummm

Cnm.elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.taktir ALlahin.
Embriyolarin biri gayet iyimis biri orta kalite..cem bey tutma oraniyla ilgili bişey demedi bende sormadim 4.Gün embriyo su oldu bu defa niye oldu bilmiyorumda.embriyologa sordugumda emvriyolarlami ilgili bişey var ondanmi 4.Gün olucak dedim yok doktorunuzun istediği doğrultusunda dedi.çok sorup kafamı bulandirmak istemedim.hayırlısı artık.gebelik aşısı 3 deneme sonrasi yapiliyo sanırım..opudan sonra bi kan aliniyo senden o kana bi işlemler yapılıyor sonra transferden iki gün önce alttan iceriye veriliyor..bebegin tutunmasi için zemin hazirliyomus ..kizima hamile kaldifimda yapılmıştı bu asi belki bu defada faydasi olur diye yaptırdık bakalım.

Ben inaniyorumki kizina guzel bir kardes gelicekk insallah..dua edicem arkadasim sana da kendimede..

Umutlar tabiki tukenmez,allah evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne guzel haber,kizlarr benimde cuma gunu transferim var dualarinizi bekliyorum.once allah ima sonra cem beye emanet olsun,druma guveniyorum ama cokkk heyecan ve korkulardayim

Bizde Cem beyin hastasıyız (büyük şans ) cinsiyetimizi 2-3 hafta sonra öğreneceğiz.. Heyecan dorukta tabi .. Allah kızınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…