M mavi2025 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2025 81 29 3 35 Bugün 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #41 Ebruha .!.: Sonuç pozitif olur inşallahhh Kişiye göre de değişen durumlar var ama anladığım kadarıyla Kiminin tamamen doğal kiminde ilaç desteği var Genişletmek için tıkla... Benim de doğal ve yumurta toplama işleminden sonra hiç ilaç kullanmadım
Ebruha .!.: Sonuç pozitif olur inşallahhh Kişiye göre de değişen durumlar var ama anladığım kadarıyla Kiminin tamamen doğal kiminde ilaç desteği var Genişletmek için tıkla... Benim de doğal ve yumurta toplama işleminden sonra hiç ilaç kullanmadım
E Ebruha Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 773 265 303 Bugün 19:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #42 mavi2025 .!.: Benim de doğal ve yumurta toplama işleminden sonra hiç ilaç kullanmadım Genişletmek için tıkla... Şuan hangi aşamadasiniz bana femara verdi doktorum
mavi2025 .!.: Benim de doğal ve yumurta toplama işleminden sonra hiç ilaç kullanmadım Genişletmek için tıkla... Şuan hangi aşamadasiniz bana femara verdi doktorum
M mavi2025 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2025 81 29 3 35 Bugün 19:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #43 Ebruha .!.: Şuan hangi aşamadasiniz bana femara verdi doktorum Genişletmek için tıkla... Bugün transfer oldum beklemedeyim. Dün don tahlili vermiştim. Sonrasında da ilaç kullanmayacağım dedi. Bakalım
Ebruha .!.: Şuan hangi aşamadasiniz bana femara verdi doktorum Genişletmek için tıkla... Bugün transfer oldum beklemedeyim. Dün don tahlili vermiştim. Sonrasında da ilaç kullanmayacağım dedi. Bakalım