ben doğal yolla ikiz gebe kaldım gebeliğimde en ufak bi kusma en fak bi düşük tehlikesi hiç birşey yaşamadım hatta doktorlarım korkmasaydı normal doum içinde çok ısrar ettim kimse yapmak istemedi
tabikide güzel bi duygu ikiz hamileleliği ben 7. haftamda öğrendim sanırım ikiz hamile olduğumu değerimde çok düşüktüü betam hcg 49 çıktı bende ma adetime 1 hafta vardı zaten hamileliğimide tesadüf eseri öğrendim
bi gün çok hastalandım tansiyon yerlerde dehşet bi karın ağrısı beraberinde ishal kusma eşimde yoktu allahım bana ne oluyo böyle dedim annemi aradım hastaneye gittik o zaman domuz gribi vardı ben domuz gribi olduğumu sandım çok komik ama öyle sandım neyse kan idrar dışkı testi yapıldı dr gebelik beklentin varmı dedi olabilir dedim bende ama allah bliyo ya gebe olduğum aklımın ucundan bile geçmiyo neyse tahlili verdik 1 saat sonra annem almay gitti baktım ağlayrak geliyo herkes anneme bakıyo felan ha....tir dedim domuz grib, olmuşum işte dedim annem geldi anne oluyoun diye bi boynuma sarıldı verdiğim ilk tepki anne şakanın sırası değil neyim var söyle dedim hamilesin işte diyo yok inanmadım neyse serum felan bağladılar de geldi hamileymişim doğrumu dedim dr da testlere göre öyle dedi ben hala inanmıyorum ama neyse çıktık eve geliyoz evin burdaki hastane tekrar kan verdim diğer hastanede idrardan bakmışlardı neyse gene 1 saat bekledik o teste görede hamile çıktım allah allah dedim ben şimdi hamileiyim diyorum annrme neyse çok uzatmayayım dr 15 gün sonra çağırdı dr muaynesinden sonra inandım hamileliğime bi 15 gün sonra tekrar çağırdı o zaman bebeğim nasıl dr dedim bebeğim deil bebeklerim diye soracaksın dedi ben şok şok şok hem ağlıyom hem ağzım kulaklrımda eşim ağlıyo annem ağlıyo
neyse 35 haftalık bi süreçten sonra kokladık bebekleirmizş şimdi yaşlarına girmek üzereler tek ikiz üçüz hiç farketmez anneliğim her türlüüs güzelll
Ben evli falan değilim ama hep ikiz bebişlerimin olduğunu hayal ediyorumm. Ailede falan yok hayal olarak kalacak sanırımevlenmeyi değil de bebişi hayal etmem de değiişik tabi amaa hamileler çok tatlı duruyo yahuu
Ben dogal yolla ogullarima hamile kalmistim. Ama 7 ay once 24 haftalikken dogdular ve ne yazikki topraga verfik ikisini de... tekrar ikizlerim olmasini oyle cok istiyorm ki...Allah affetsin ama sokkakta gordugum her ikize ozeniyorum. Hala bu topikleri okuyorum, ikiz anneligiyle ilgili kitaplarimi atamiyorum. Bir kez daha o mucizeyi yasamayi oyle istiyorum ki....
Ay benım bebısler su an 6 aylıklar:))) ikiz annesi olmak çok zor belki ama dunyanın en tatlı duygusu:))))))). Ama benım gebelik ve sonrası çok zor oldu. Bulantılarım 5 buçuk aya kadar devam etti. Tam düzeldim bulantılarım geçit derken rutin doktor kontrolünde sancı gözüktü direk hastaneye yatış yaptık. Ve sancılarım hıc kesilmedi tam 8 hafta hastanede yatırım bebısler 32 haftalık doğdular kızlarım 1450 gr ve 2090 gr dı birtanesı 10 gün digeri 23 gün kuveze kaldı çok zor günler yasadık küçük kızımın beslenl
Mesinde ciddi sıkıntılar oldu su an bıraz zayıflar aylarına göre ama çok şükür o zor günleri atlattık. Ama ikiz annesi olmak o kadar güzel bir duygu ki ..su aynda çektiğimiz sıkıntılarını hiçbiri aklımıza bile gelmiyor....i
benimde ikizlerim olacak.
çok heyecanlıyız.mucize gibi bir şey.ikiz olduklarını öğrendiğimizde çok şaşırdık.hiç aklımıza gelmemişti hiç.o kadar farklı bir şey ki allah nasip eder de kollarımıza aldığımızda anlayacağız sanırım bu duygunun gerçek anlamını.
13.haftanın içindeyim bu arada.
allah kucağına almayı nasip etsin, ailenizde çoğul gebelik var mıydı canım
4/5 kuşak geride varmış aklımıza hiç gelmemişti tabi:)
minnoşlarımın ikisi de kız bu arada:)
çok isterdim , ama ne benim ailemde, ne de nişanlımın ailesinde çoğul yokmuş
şans allah biliyor 89 doğumda bir her kadın sahip olabilir doktorum söyledi:)
bol bol dua et..
allah allah, bi de bişey sorucam cinsiyet babadan belli oluyormuş, peki bu çoğul gebelik anneden mi geçer babadan mı? soy bakımından.
Ben dogal yolla ogullarima hamile kalmistim. Ama 7 ay once 24 haftalikken dogdular ve ne yazikki topraga verfik ikisini de... tekrar ikizlerim olmasini oyle cok istiyorm ki...Allah affetsin ama sokkakta gordugum her ikize ozeniyorum. Hala bu topikleri okuyorum, ikiz anneligiyle ilgili kitaplarimi atamiyorum. Bir kez daha o mucizeyi yasamayi oyle istiyorum ki....
çoğul gebelik anneden geçiyormuş.baba ile ilgili değil.cinsiyeti evet baba belirliyormuş.
anladım canım, bakımı zormuş ama isterdim yani :) sağlıklı olsun da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?