Doğal Yolla İkiz Bebek Sahibi Olanlar ve Olmak İsteyenler

Bu mesaj yazılalı tam iki sene geçmiş üzerinden ama insan hamile olunca bu topikteki bütün mesajları konuları satır satır okuyor. Benim yaptığım gibi... İnan beni de ağlattın. Allah güzel ailenle mutluluk dolu bir ömür nasip etsin.

Ben evli falan değilim ama hep ikiz bebişlerimin olduğunu hayal ediyorumm. Ailede falan yok hayal olarak kalacak sanırım evlenmeyi değil de bebişi hayal etmem de değiişik tabi amaa hamileler çok tatlı duruyo yahuu

benim de ailemde yok hiç ikiz hatta 3 kuşak öncesinde de bilinen hiç ikiz yok annem tarafında ama ben doğal yolla ikizlere hamile kaldım doğurdum 1 yaşına getirdim bile :) şimdi benden sonraki kuşaklar için de yol açmış oldum galiba kızım ve torunlarım açısından :)

Ben dogal yolla ogullarima hamile kalmistim. Ama 7 ay once 24 haftalikken dogdular ve ne yazikki topraga verfik ikisini de... tekrar ikizlerim olmasini oyle cok istiyorm ki...Allah affetsin ama sokkakta gordugum her ikize ozeniyorum. Hala bu topikleri okuyorum, ikiz anneligiyle ilgili kitaplarimi atamiyorum. Bir kez daha o mucizeyi yasamayi oyle istiyorum ki....

Ay benım bebısler su an 6 aylıklar:))) ikiz annesi olmak çok zor belki ama dunyanın en tatlı duygusu:))))))). Ama benım gebelik ve sonrası çok zor oldu. Bulantılarım 5 buçuk aya kadar devam etti. Tam düzeldim bulantılarım geçit derken rutin doktor kontrolünde sancı gözüktü direk hastaneye yatış yaptık. Ve sancılarım hıc kesilmedi tam 8 hafta hastanede yatırım bebısler 32 haftalık doğdular kızlarım 1450 gr ve 2090 gr dı birtanesı 10 gün digeri 23 gün kuveze kaldı çok zor günler yasadık küçük kızımın beslenl
Mesinde ciddi sıkıntılar oldu su an bıraz zayıflar aylarına göre ama çok şükür o zor günleri atlattık. Ama ikiz annesi olmak o kadar güzel bir duygu ki ..su aynda çektiğimiz sıkıntılarını hiçbiri aklımıza bile gelmiyor....i

Son düzenleme:

Canm çok üzüldüm Allah sabır versın bende hastanede yattığım sure boyunca hergüne oldum dirildim allaha verir inş yıne

merhaba,
benimkiler de 5.buçuk aylık.
yakın epey dogum yaptıgımız tarihler.düzen oturtabildin mi?ek gıdaya geçtin mi?

bende gebelıgımın basında cıft yumurta ıkızıydı ama bırını kaybettık sukur kızım dogdu Allah ona uzun omurler versın ama hala ıcım cızlar ve dua edıyorum ınsallah ıkıncı gebelıgımde de Allah bana hayırlısı ıle ıkız gebelıgı yasatsın

benimde ikizlerim olacak.

çok heyecanlıyız.mucize gibi bir şey.ikiz olduklarını öğrendiğimizde çok şaşırdık.hiç aklımıza gelmemişti hiç.o kadar farklı bir şey ki allah nasip eder de kollarımıza aldığımızda anlayacağız sanırım bu duygunun gerçek anlamını.
13.haftanın içindeyim bu arada.

allah kucağına almayı nasip etsin, ailenizde çoğul gebelik var mıydı canım

cinsiyeti babanın belirlemesinin nedeni kromozom yapılarından kaynaklanıyor. Yani şöyle anne XX baba XY kromozom çiftlerine sahip. Çocuk anneden her halükarda X kromozomunu alır babadan ise X yada Y kromozomunu alır. Eğer babadan X kromozomu alırsa XX yani kız olur eğer Y kromozomunu alırsa XY yani erkek olur. Bu yüzden belirleyici baba oluyor cinsiyette

:2:

Allah inşallah sana yine nasip eder...

Hayırlısıyla bende ikiz çok istiyorum. Hep görünce özeniyorum ikiz annelerine.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…