Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza alın inşallah.ikiz gebelik anne tarafından geçer drlar boyle açıklıyor.sizinki tevafuk eseri olmus2 dusuk yasadiktan sonra, dogal yolla ikiz bebeklere hamile kaldim..baba tarafinda ikiz var..genetigin rolu var
Yazınız o kadar guzelki, iki oğlum var ve 3. Bebeği düşünüyoruz eşim buyuk oğlum ve ben deli gibikız istiyoruz hatta oğlum adını bıle koymus. Yumurtlamadan sonra sağ ve sol kasıklarıma ayrı ayrı batma oluyor ıkı tarafta agrıyor. Çok istiyoruz Rabbim de ikiz verırse dıye bır kurt dustu ıcıme ve tesaduf yazınızı okudum. Olursa da basımın tacları olurlar ınsallahcanım inşallah Allah gönlüne göre verir ama herşeyden önce hayırlısını dile..benimde 15 aylık ikiz kızlarım var bende doğal yolla hamile kaldım üstelik eşimin ailesinde de benim ailemde de ikiz yok aile değil sülalelerimizde hiç yok.11 yaşında bir oğlum var yıllar sonra oğlumuza bi kardeş yapalım dedik ikiz oldular şok olduk inanki büyüdüler hala inanamıyoz bazen sabah kalkıyorum şaşıyorum Alahım bunlar benimmi diyorum.tek yumurta ikizleri çok benziyolar.eşim hep bi kızımızın olmasını isterdi kız çocuklarını çok sever Allah iki tane verdi.hatta eşimin kız çocuğunu çok istemesi beni korkutuyodu bizim kızımız olmaz sen çok istiyosunya derdim.demekki hayatta olmayacak şey yok yeterki kalpten iste eğer olmuyorsa hakkımızda hayırlısı böylemiş dersiniz.Allahım her isteyene nasip etsin çok güzel bir duygu ama önce tabiki hiç çocuk sahibi olmayanlara nasip etsin.(amin)
inşallah yakın zamanda sizden de güzel haberler alırız..mutlu yıllar..
Ayyy çok teşekkür ederim.Insallah rabbim gönlünüze göre verir.Ben bu yazıyı ne zaman yazmışım inanin hatirlayamadim:) 15 aylık dediğime göre yıllar olmuş yazalı...Ne güzel yıllar sonra bi yazinizin beğenilmesi cok mutlu ettiniz beni inanin.Şuan kızlarım 7 yaşındalar 1.sinifa basladilar oğlum 17 yaşına geldi.Dualarimdasiniz artık.Allaha emanet olun....Yazınız o kadar guzelki, iki oğlum var ve 3. Bebeği düşünüyoruz eşim buyuk oğlum ve ben deli gibikız istiyoruz hatta oğlum adını bıle koymus. Yumurtlamadan sonra sağ ve sol kasıklarıma ayrı ayrı batma oluyor ıkı tarafta agrıyor. Çok istiyoruz Rabbim de ikiz verırse dıye bır kurt dustu ıcıme ve tesaduf yazınızı okudum. Olursa da basımın tacları olurlar ınsallah
masallah 7 yasindaysalar 2010 da yazmissinizdir benim oglum da 7 yasinda 2010 lu. masallah ne guzel Rabbim evlatlariniza saglikli omurler versin insaAllah.Ayyy çok teşekkür ederim.Insallah rabbim gönlünüze göre verir.Ben bu yazıyı ne zaman yazmışım inanin hatirlayamadim:) 15 aylık dediğime göre yıllar olmuş yazalı...Ne güzel yıllar sonra bi yazinizin beğenilmesi cok mutlu ettiniz beni inanin.Şuan kızlarım 7 yaşındalar 1.sinifa basladilar oğlum 17 yaşına geldi.Dualarimdasiniz artık.Allaha emanet olun....
ya inanılmaz sülalede yokken sizin ikizlerinizin olması... Bende 35 yaşındayım ve heran hersaniye dualarım ikiz annesi olmak... her gördüğüme ikizimiz olsun diye dua edin diyorum... 2,5 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu şimdi daha hırsla bebeklerimiz olsun istiyoruz.. eğer ikizimiz olmazsa bir yaşını doldurur doldurmazzz tekra yapacağım :)))
amin canım inşallah bende sizlerin gibi olurummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?