Doğal Yolla İkiz Bebek Sahibi Olanlar ve Olmak İsteyenler

2 dusuk yasadiktan sonra, dogal yolla ikiz bebeklere hamile kaldim..baba tarafinda ikiz var..genetigin rolu var

2 dusuk yasadiktan sonra, dogal yolla ikiz bebeklere hamile kaldim..baba tarafinda ikiz var..genetigin rolu var
Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza alın inşallah.ikiz gebelik anne tarafından geçer drlar boyle açıklıyor.sizinki tevafuk eseri olmus
Genelde kadınlar her ay bir kere yumurtlar.gebelik olusursa tek bebek dollenir.yumurtlama iki kere olursa ikiz olma ihtimali vardır.Bende ikiz bebek çok istiyorum dogal yoldan da çift yumurtam olusuyor anne tarafında ikiz var gel gorki hiç gebe kalamadım tüp bebekle bile..dualarınızı beklerim

Merhabalar bende doğal yolla üçüz hamileyim Allah'a şükür insanın duyguları karmakarışık oluyormus gerçekten çok isterdim ikizim üçüzüm olsun diye evlendim ve Allah bana bunu nasip etti inşallah üçünü De sağlıkla kucağıma alıcağım günü bekliyorum dua edin bizim için de benim dualarım hep bunu isteyenlerle Allah isteyen herkese nasip etsin mükemmel bişey

Yazınız o kadar guzelki, iki oğlum var ve 3. Bebeği düşünüyoruz eşim buyuk oğlum ve ben deli gibikız istiyoruz hatta oğlum adını bıle koymus. Yumurtlamadan sonra sağ ve sol kasıklarıma ayrı ayrı batma oluyor ıkı tarafta agrıyor. Çok istiyoruz Rabbim de ikiz verırse dıye bır kurt dustu ıcıme ve tesaduf yazınızı okudum. Olursa da basımın tacları olurlar ınsallah

Ayyy çok teşekkür ederim.Insallah rabbim gönlünüze göre verir.Ben bu yazıyı ne zaman yazmışım inanin hatirlayamadim:) 15 aylık dediğime göre yıllar olmuş yazalı...Ne güzel yıllar sonra bi yazinizin beğenilmesi cok mutlu ettiniz beni inanin.Şuan kızlarım 7 yaşındalar 1.sinifa basladilar oğlum 17 yaşına geldi.Dualarimdasiniz artık.Allaha emanet olun....

masallah 7 yasindaysalar 2010 da yazmissinizdir benim oglum da 7 yasinda 2010 lu. masallah ne guzel Rabbim evlatlariniza saglikli omurler versin insaAllah.

merhaba kızlar, ben de çoğul gebelik istiyorum ikiz üçüz ne olursa ama bi kız bi erkek olsun, çift yumurta ikizi olsun, hep dua ediyorum. benim de amcamın ikiz kızları var inşallah bana da bulaşır bişi :) ama daha hamile kalamadım yaş da geçiyor

Acil kizlar cevap....Ikiz bebek bekliyorum.tavsiye ettiginiz doktor ve hastane varmi memnun kaldığınız.normal dogum istiyorum.sezeryan olursada cok iyi bir doktor olmali.cevremde sezeryan olan arkadaslarim var biraz problem yasadılar bunlari yasamak istemiyorum_ istanbul avrupa yakasi

Yıllar olmuş bu konu açılalı ama yinede yazmak istiyorum. Daha yeni evliyim şu an çocuk istemiyoruz ama benim içimden 1 yıl sonrası için hep ikiz geçiyor. 2 farklı teyzemin kızları 1 gün arayla çift yumurta ikizi kızlar doğurdu ama çok zormuş psikolojik olarak çöküyormuş insan bu beni biraz korkuyor tabi ama yinede çok güzel geliyor çoğul gebelik. Allah hakkıyla bakabileceksem eğer nasip etsin inşaAllah, hepinizin gönlüne göre hakkında hayırlısı olanı versin :)

Eşim tek yumurta ikizi. Annemin tarafında uzaktan ikizler var. Bir yandan istiyorum bir yandan gözüm korkuyor. Nasip tabiki hepsi. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Merhabalar,t 10sene olmuş ama çok merak ettim oldumu ikizlerinin bende çok iatiyroum ikiz bebek rabbim tüm isteyenlere hayrla nasip etsin inşallah

Konu eski ama şuanki duygularıma hitap ediyor :))

Kayınpederimin ve kayınvalidemin ikizi var her ikisinin de :) Bu başta bana çok anormal gelmişti...
Eşimin kuzenlerinde de bir kaç tane ikiz var.
Benim ise şöyle bir durumum var, annem bana gebeyken düşük yaşamış, ikiz sendromu olduğunu düşünüyor, yani ikizimin düştüğünü düşünüyor fakat o zamanlar babamın memuriyeti gereği uç bir ilçede hemen doktora görünememiş.
Bu durumda sanki benim de ikiz gebelik ihtimalim yükseliyor gibi. Allah herkesin gönlüne göre versin, şimdilik hamilelik düşünmüyorum desem de bazen hakikaten bu sayfalara girip okuyorum, heyecanlanıyorum...

Ayni seyleri düşünüyor ve istiyoruz umarim hamileligin sağlıklı bir ikiz gebelik olur

Babam ve halam ikiz benimde umarim bana vurur o ikizler cuma test yapicam bakalim =)

Bu topiğin ilk açıldığı zaman evli bile değilmişim, şimdi iki tane bebe kucağımda. Benim annemle babam akrabalar, amca çocuklarım var üçüz, annemin halasının da ayrı ayrı hem tek yumurta hem çift yumurta ikizleri varmış. Biz 3 kız kardeşiz annem hep dua ediyormuş ikize çok heveslenip hatta ikisi de aynı cinsiyet olsun diyormuş, piyango vana vurdu. İlk bebeğimin 7. haftada kalbi durdu, ondan bir kaç ay sonra kendiliğinden çift yumurta ikizine hamile kaldım, iki tane oğlum oldu. Bir keresinde kontrolde bir doktor bana ikiz gebelik; tek bebek çarpı iki değil tek bebek çarpı çok demektir demişti. Gerçekten de bu cümleyi özellikle doğumdan sonra çok hissettim. Bakımı zor ama sevgisi de bir o kadar güzel, en güzel yanı da büyüdükçe birbirlerine arkadaşlık yapma durumları. Allah isteyen herkese hayırla, sağlıkla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…