Doğal Yolla İkiz Bebek Sahibi Olanlar ve Olmak İsteyenler

arkadaşlar bende 28 haftalık meleğimi torrağa verdim üstelik sezeryanlıyım inşlh rabbim bana 3.sezeryan hakkımda iliz verir bi kerede kurtulurum birde hç zamanında doğan ikiz yok heralde hepsi erken mi geliyor?

cnm sezeryanlamı alındı bebişlerin?

arkadaşlar bende 28 haftalık meleğimi torrağa verdim üstelik sezeryanlıyım inşlh rabbim bana 3.sezeryan hakkımda iliz verir bi kerede kurtulurum birde hç zamanında doğan ikiz yok heralde hepsi erken mi geliyor?

Canim eger 2 yil bekleyebilirsen normal dogurabilirsin. Daha onceki hamileliginden olan cocugun yasiyor mu? Insallah yasiyordur. Suan bir arkadasim hamile, onceki sezaryen ama doktor normal dogurabilirsin demis. 28 hafta cok ileri bir hafta, nedeni neymis? Basin sag olsun, umarim bir daha yasamazsin.

bunca bekleyişten sonra inşallah ikizim olur eşimin ailesinde var

cnm iki sezeryanım var bi kızı var çok şükür bide 2 ay önce 28 haftalık erken doğum oldu kanama ve sancı başladı 1. sezeryan olduğu için hemen ameliyata aldılar 3 saat yaşadu yavrum ve öldü.rabbim kimseye yaşatmasın çok zor sezeryandan sonra normal doğum yapmıyolar turkiyede riskleri çok fazlaymış bu yüzden yapanlar var ama istisna bide benim iki sezeryan oldu hiç olmaz

kızlaaaarrr ben duayı neden göremiyorum benim teyzeminde ikizleri olmuş ve iki kuzeniminde ikizleri var bende çok istiyorum ikizim olsun ama duayı göremedim benn
darısı başımıza

Benim annannemde de babannemde de ikiz var. Şimdiye kadar kendilerinin normal ve kadınsal tüm hastalıklarını tüm özelliklerini aldım inşallah bu özelliklerini de almışımdır. Şimdiki gebeliğim tek ama ilerde de olsun isterim hiç önemli değil :)

kızlar, ben henüz evli değilim nişanlıyım ama sürekli ikiz bebekten bahsederim.. delimisin sen derler .. annemin amcasının kızının ikizleri var , birde babamın amcasının oğlunun ikizleri var, Onun dışında ailede ikiz yok.. Acaba benimde ikiz doğurma şansım var mı?

Arkadaşlar benim ne ailemde sülalemde, ne de eşimin tarafında ikiz var ve ben doğal yolla ikizlere hamile kaldım.Çokkkk şaşkınımmm dün öğrendim.

Arkadaşlar benim ne ailemde sülalemde, ne de eşimin tarafında ikiz var ve ben doğal yolla ikizlere hamile kaldım.Çokkkk şaşkınımmm dün öğrendim.
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende ikiz istiyorum inşaallah.11 aydır bebiş gelmiyor ama bana dua eder misin canım? hamişlerin duası kabul olurmuş..

Allahım isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin.. 11 ay henüz çok değil stres yapmayı bırakmaya çalışın, ben daha 3 aydır gelmiyor diye stres yapıyordum, 4.ayda bşverdim ne zaman olursa o zaman dedim ve o ay hamile kaldım. Fiziki birşey yoksa tek faktör stres. Ayrıca 1 yılı doldurmadan doktor tetkiki de tavsiye edilmiyor.

Allahım banada ikiz nasıp etsın inş. saglıcakla bende eskıden beri çok istiyorum halam ve amcam ikiz . eşiminde dayısının ikizleri var inş bizimde olur amin. rabbım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…