Ben dogal yolla ogullarima hamile kalmistim. Ama 7 ay once 24 haftalikken dogdular ve ne yazikki topraga verfik ikisini de... tekrar ikizlerim olmasini oyle cok istiyorm ki...Allah affetsin ama sokkakta gordugum her ikize ozeniyorum. Hala bu topikleri okuyorum, ikiz anneligiyle ilgili kitaplarimi atamiyorum. Bir kez daha o mucizeyi yasamayi oyle istiyorum ki....
cnm sezeryanlamı alındı bebişlerin?
Yok canim, normal dogurdum. Ama cok zor bir dogum olmustu.
arkadaşlar bende 28 haftalık meleğimi torrağa verdim üstelik sezeryanlıyım inşlh rabbim bana 3.sezeryan hakkımda iliz verir bi kerede kurtulurum birde hç zamanında doğan ikiz yok heralde hepsi erken mi geliyor?
:2:
Allah inşallah sana yine nasip eder...
Canm çok üzüldüm Allah sabır versın bende hastanede yattığım sure boyunca hergüne oldum dirildim allaha verir inş yıne
Yok ne yazikki, gecen ay dusuk yaptim. Martta bebeklerimi kaybedeli bir sene olacak.şimdi bebiş var mı?
Canim eger 2 yil bekleyebilirsen normal dogurabilirsin. Daha onceki hamileliginden olan cocugun yasiyor mu? Insallah yasiyordur. Suan bir arkadasim hamile, onceki sezaryen ama doktor normal dogurabilirsin demis. 28 hafta cok ileri bir hafta, nedeni neymis? Basin sag olsun, umarim bir daha yasamazsin.
Yok ne yazikki, gecen ay dusuk yaptim. Martta bebeklerimi kaybedeli bir sene olacak.
hayırlısı senin normal doğum olduğu için hemen hamile kalabilirsin senin ikizler nie öldü
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaşlar benim ne ailemde sülalemde, ne de eşimin tarafında ikiz var ve ben doğal yolla ikizlere hamile kaldım.Çokkkk şaşkınımmm dün öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?