- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi suratsiz88
-
pislik kadın manyak doğmamış masumun günahı ne o beddua döner dolaşır onu bulur merak etmeCok uzuluyorum kizlar 39 haftalik hamileyim rabbimin izni ile haftaya dogumum olcak.gelinimiz bir ay once memleketine gitti tatile burdan gayet guzel mutlu gitti aradan bir iki hafta gecmeden elli tane yalan iftira ile kardesimin beynini yemege basladi anneme bana babama herkeze iftira atti yalanlari diz boyu en son bardagi tasiran kardesime demis o dogmamis cocukdan cekin herseyi ondan bulun falan dunyam yikildi bir insan nasil bole birseyi diline getirebilir ki nasil bir kalp var ben dusmanima bile bunu diyemem dunde kardesime yalvarmis ben hataliyim sucluyum herseyi abarttim cok pismanim ben bunu asla unutamam cocuguma artik yaklasmasina bile tahamul edemem cok kafam karisik cok uzgunum
Inan suanda aklima geldikce bogazim dugumleniyor cok cirkin bisey buköpeğin duası kabul olaydı
gökten kemik yagardı.. bebeklere varana kadar kin besleyen insan her seyı hak edıyor bence.
takma
o dedi diye öyle olacak degıl..
derdi neymiş peki sizinle?Inan suanda aklima geldikce bogazim dugumleniyor cok cirkin bisey bu
sen kendini biliyorsanInan suanda aklima geldikce bogazim dugumleniyor cok cirkin bisey bu
Cok sukir rabbime vicdanim cok rahat ondan uzuldum zaten bisey yapmis olsam damarina basdimda bole dedi der gecerimKendi açınızdan vicdanınız rahatsa, beddua mekanizmasının öyle otomatik işleyeceğini sanmıyorum. Dolayısıyla çok da bi kafaya takmanın alemi yok.
Onun yerine önceden attığını söylediğiniziftiralar falan can sıkıcı bence.
Tsk ederim canim allah razi olsundusmana bıle denmıcek bısey bu gelininiz cahilmiş tek kelimeyle takma hıc kafana hayırlı doğumlae
derdi neymiş peki sizinle?
Derdi annem bisey alinca o aldi nie bana alinmadi benim evime gelince bunun evinde bundan var neden bende yok neden herseyden banada alinmiyor surekli bir rekabet pesindeydi hep demek icden ice hasetlik varmis kardesim diyordu bak sana annem babam sifirdan ev dizdiler herseyi kendi gonlune gore yapdirdin tuvaleti banyo fayansina kadar hersey istedigin oldu daha nie gozun doymuyor yine demis bana ne yapdilar digesen kendini biliyorsan
gerisi boş.. hamıle halinle sıkıntı yapmaneden buna gerek duydu sence?
Aynen unutamiyorum aklimdan cikmiyor ve aslada unutamamNasıl bir nefretmiş bu yahu. Doğmamış bebeğe kadar uzanmış dili. Hiç muhattap bile olma,mesafeli ol.
Insan kendine söyleneni unutur ama evladına söyleneni asla.
en tehlikeli insan modeliDerdi annem bisey alinca o aldi nie bana alinmadi benim evime gelince bunun evinde bundan var neden bende yok neden herseyden banada alinmiyor surekli bir rekabet pesindeydi hep demek icden ice hasetlik varmis kardesim diyordu bak sana annem babam sifirdan ev dizdiler herseyi kendi gonlune gore yapdirdin tuvaleti banyo fayansina kadar hersey istedigin oldu daha nie gozun doymuyor yine demis bana ne yapdilar dige
derdi kıskançlık hasetlik yani inan anlıyorum benzer bir sorun benim başımda da varDerdi annem bisey alinca o aldi nie bana alinmadi benim evime gelince bunun evinde bundan var neden bende yok neden herseyden banada alinmiyor surekli bir rekabet pesindeydi hep demek icden ice hasetlik varmis kardesim diyordu bak sana annem babam sifirdan ev dizdiler herseyi kendi gonlune gore yapdirdin tuvaleti banyo fayansina kadar hersey istedigin oldu daha nie gozun doymuyor yine demis bana ne yapdilar dige
Yok anlamaz biseyden hep kiyaslama hep yeni kiyafet alsam hmmm yenimi aldin nerden aldin falan dige cekisdirir di ay bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine diliyorim rabbim diline kalbine iman verir insen tehlikeli insan modeli
parasını kim verıyor eşi mi, annen mi?
Aynen birde annemlerin yaninda bir ben varim ole bes on kardesde yok bir onlar bir benderdi kıskançlık hasetlik yani inan anlıyorum benzer bir sorun benim başımda da var
bu gelinler neden evlenince kaynanaları kayınpederleri diğer çocuklarını silsin hep bana hep bana yapsın ister ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?