doğmamış bebege beddua

Son günlerde karafatmalara ve hamam böceklerine sıkça beddua eder oldum .

Nefret ediyorum doğmamış bebeklere ya da çocuklara beddua eden insanlardan. Bense Allahım kimseye evlat acısı yaşatma, kimseyi evladıyla sınama düşmanımı bile diye dua ediyorum. Ama hiç üzülme konu sahibi arkadaşım beddua döner dolaşır eden kişiyi hedef alır. Gönlünü ferah tut.

Son günlerde karafatmalara ve hamam böceklerine sıkça beddua eder oldum .
Hamam böceklerine ben de ediyorum ben ettikçe onlar çıkıyor. Resmen dünyam başıma yıkıldı ilk gördüğümde ya Aldım klorak bastım tüm giderlere, lavabolara her yeri çamaşır suyuyla döne döne temizledim yıkadım. açık neresi varsa kapadım, kapaklar aldım bunun için büyük küçük, bir de haşlanmış patates içine zeytinyağı damlatıp boric asit koyup top top yaptım her köşeye yerleştirdim, kurtuldum

siz de İzmir'de mi yaşıyorsunuz .İmareler onu gösteriyor sanki .Dertdaşız

Evet aynen. Her evden yazın çıkarmış öyle diyorlar. Muğla'nın ilçelerinden birine taşınmayı planlıyorum bu yaz. küçük, sakin bir yerde yaşayacağım
35,5 'dan selam.Karafatmaların cenneti . Küçük sakin bir yer hayaliniz varsa Kaş tarafı da iyidir .Hem yazı uzun .

Sinirle de olsa, laf da taşınmış olsa doğmamış bebeğe beddua etmek kabul edilemez. Demek ki bu kadın ileride de her canı yandığında sizin çocuğunuza ilenecek. Hiç korkmayın. Ama o kadını ve kötü enerjisini bebeğinizden uzak tutun. Zaten yaptığını herkes duymuş, size bir şey diyen olmaz.

Seni çok iyi anlıyorum canım bende hamile iken kaynanm beddua etmişti.arkadasin dediği gibi köpeğin dışı kabul olsaydı gökten kemik yagardi.boşver sıkma cnini

Köpeğin duası kabul olsadı gökten kemik yağardı canım o kendi çocuğundan çeker asıl iftiralarla yalanlarla büyütürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…