doğmamış bebege beddua

Cok sukir rabbime vicdanim cok rahat ondan uzuldum zaten bisey yapmis olsam damarina basdimda bole dedi der gecerim
Nokta :) iste bundan sonrasi icin biraz bencille davranip kendinizi ve bebeginizi dusuneceksiniz..

Boyle bos insanlara vakit ayirmak, anca sinir ziplatir + birde yipratir

Gerek var mi..

Yok anlamaz biseyden hep kiyaslama hep yeni kiyafet alsam hmmm yenimi aldin nerden aldin falan dige cekisdirir di ay bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine diliyorim rabbim diline kalbine iman verir ins
bildiğin fesat yani.
neden yeri gelınce agzına lafı tıkamıyorsun veya kardeşin tıkamıyor?
sonucta senın ananın babanın malı
afedersın ama dicen ki '' sana giren cıkan ne ? '' böyle dagdan gelıp bagdakıne kıl olanlarada acayıp ifrit oluyorum.

Heralde öle oldu dige dusunduk bizde ama cocuk olda bukdr doldurusa gelmez diyorum.nebileyim allah goruyor herseyi dige icim rahat

sen kızını görünce kendinden geçiyorsun hep onu onun çocuğunu seviyorsun demiş anneme de bizimki

oysa ki annem onun çocuğuyla o alınmasın diye daha çok ilgilenir maddi manevi desteğini evlendiği günden beri üzerlerinden çekmez

bütün düğün masraflarını bizimkiler karşıladı milyarlarca değerinde altın yaptılar

yine de bana bir çöp alsa gözü götürmüyor

sen kimsin de ana kız arasına giriyorsun be kadın

Tsk ederim canim benim allah razi olsun :)

Esasinda cocuga degil size beddua etmis.
Sizde sikinti cekin o cocuk yuzunden diye.
Ama tabi hic bir soz onu hakli cikarmaz.
Sacmalamis.
Hic ugrasmayin.

Inan kardesim artik laf geciremiyor iki haftabonce bosanma davasi acdi kardesim resmen yalvar yakar ben vazgecirdim kucuk cocuklari var ona kiyamiyorum kardesim diyor onun sana dedigine bak senin yapdigina haftalarca konusdum kardesmle resmen beynini yikadim yuvasi dagilmasin cocugi babasiz buyumesin dige.senin sayende onu affettim diyor

Aynen valla bizdekide ayni bana bisey alinca onun kocasi yokmu o alsin o gotursun der dururmus

hayırlısını versin..
içi zifiri fesat bir insanla yaşamak zordur yorar insanı.
belkı de boşanma meselesıne karısmaman gerek. madem bu kadar arsız biri.. ona karsı nötr olucan, kardesine de bişi olunca sylemeyeceksın ve kardesın tekrar bosanmak ısterse ikna etmek için çaba göstermeyeceksın.
daha ne diyeyım

Inan o cocuga dayanamiyorum eksik buyumesine tahamul bile edemem nebileyim belkide cok hassas davraniyorum

Beddua sahibini bulur... Bebegini düsün Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar

o da beddua etti diye cocuğun kaderi mi değişecek :) Hem demiyor musunuz iftira attı diye haksız olan bir insanın duası niye tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…