- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi suratsiz88
-
Nokta :) iste bundan sonrasi icin biraz bencille davranip kendinizi ve bebeginizi dusuneceksiniz..Cok sukir rabbime vicdanim cok rahat ondan uzuldum zaten bisey yapmis olsam damarina basdimda bole dedi der gecerim
bildiğin fesat yani.Yok anlamaz biseyden hep kiyaslama hep yeni kiyafet alsam hmmm yenimi aldin nerden aldin falan dige cekisdirir di ay bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine diliyorim rabbim diline kalbine iman verir ins
Heralde öle oldu dige dusunduk bizde ama cocuk olda bukdr doldurusa gelmez diyorum.nebileyim allah goruyor herseyi dige icim rahatbelli ki uymaca akıllıyı memleketinde biri doldurmuş
üzmeyin kendinizi, siz stres hormonu salgıladıkça bebeğiniz etkileniyor, inanın doğumbile zorlaşabilir hatta erken olabilir
atın kafanızdan lütfen
şu mübarek gecede Allah'ım herkesi gönlüne göre iflah etsin, siz gönlünüzü ferah tutun, bunu en çok da bebeğiniz için yapın...
Tsk ederim canim benim allah razi olsun :)insanlar bir laf konuşurken binkere düşünmesi lazım hele ki böyle hassas bir konuda...şimdi allah göstermesin bebeğinize olumsuz birşey olsa sizin elinizden gelininizi kim alabilir deyim yerindeyse...siz rahat olun öyle yalan yere yemin yalan yere beddua tutmaz allah herşeyi görür canım bebeğinize kavuşmanıza az kalmış allah sağlık sıhhat ve mutlulukla evladınıza kavuşmayı nasip etsin rahat olun bebeğinizi de üzmeyin :)
Bizimde öyle bir kardeşim bir ben varımAynen birde annemlerin yaninda bir ben varim ole bes on kardesde yok bir onlar bir ben
Inan kardesim artik laf geciremiyor iki haftabonce bosanma davasi acdi kardesim resmen yalvar yakar ben vazgecirdim kucuk cocuklari var ona kiyamiyorum kardesim diyor onun sana dedigine bak senin yapdigina haftalarca konusdum kardesmle resmen beynini yikadim yuvasi dagilmasin cocugi babasiz buyumesin dige.senin sayende onu affettim diyorbildiğin fesat yani.
neden yeri gelınce agzına lafı tıkamıyorsun veya kardeşin tıkamıyor?
sonucta senın ananın babanın malı
afedersın ama dicen ki '' sana giren cıkan ne ? '' böyle dagdan gelıp bagdakıne kıl olanlarada acayıp ifrit oluyorum.
Aynen valla bizdekide ayni bana bisey alinca onun kocasi yokmu o alsin o gotursun der dururmussen kızını görünce kendinden geçiyorsun hep onu onun çocuğunu seviyorsun demiş anneme de bizimki
oysa ki annem onun çocuğuyla o alınmasın diye daha çok ilgilenir maddi manevi desteğini evlendiği günden beri üzerlerinden çekmez
bütün düğün masraflarını bizimkiler karşıladı milyarlarca değerinde altın yaptılar
yine de bana bir çöp alsa gözü götürmüyor
sen kimsin de ana kız arasına giriyorsun be kadın
Evet varo gelinin çocuğu var mı peki
hayırlısını versin..Inan kardesim artik laf geciremiyor iki haftabonce bosanma davasi acdi kardesim resmen yalvar yakar ben vazgecirdim kucuk cocuklari var ona kiyamiyorum kardesim diyor onun sana dedigine bak senin yapdigina haftalarca konusdum kardesmle resmen beynini yikadim yuvasi dagilmasin cocugi babasiz buyumesin dige.senin sayende onu affettim diyor
senin kocan yok mu sana da o getirsin o zaman mantıksız cahilAynen valla bizdekide ayni bana bisey alinca onun kocasi yokmu o alsin o gotursun der dururmus
birde bu bedduayı eden bir anne ne vicdansızEvet var
Inan o cocuga dayanamiyorum eksik buyumesine tahamul bile edemem nebileyim belkide cok hassas davraniyorumhayırlısını versin..
içi zifiri fesat bir insanla yaşamak zordur yorar insanı.
belkı de boşanma meselesıne karısmaman gerek. madem bu kadar arsız biri.. ona karsı nötr olucan, kardesine de bişi olunca sylemeyeceksın ve kardesın tekrar bosanmak ısterse ikna etmek için çaba göstermeyeceksın.
daha ne diyeyım
Benim asla dilimden gelmez bole bsy evet gercekden vicdansiz olsa gerekbirde bu bedduayı eden bir anne ne vicdansız
Ne guzel dedin ele su serpdin icime :)o da beddua etti diye cocuğun kaderi mi değişecek :) Hem demiyor musunuz iftira attı diye haksız olan bir insanın duası niye tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?