doğmamış bebege beddua

Demi ben ki eger ona hakizlik etmişsem allah yanima kar koymasin ama eger ki o iyi niyetin nankoru isde burnundan fitil fitil gelsin

doğumuna ve bebeğine odaklan boşver gelin ne yapmış..zaten pişman bile olmuş sen daha birşey yapmadan..Allah a havale et..Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

benim dedem ( baba dedem ) de Anneme biz daha doğmadan beddua etmiş seni cocuklarn....... vs. annem o bedduayı unutamiyor bize anlattı. annemin dediği günden beri soguk tavır karşılıyorum evlendim gitmedim pek ziyarete.dedem bana diyo ki dedeni hiç aramiyorsun diyo. aramiycam işde.

kötü bir insanmış, allah hidayet versin.
haklı ya da haksız olsun, doğmamış bir bebeğe beddua edebilir mi insan?
o haklı bile olsaydı, bir masum meleğe beddua etti ve Allah buna razı gelmez, o kötü laflar etti diye senin bebeğin için diledikleri tutmaz, allahın adaleti var.
dünyevi şeyleri evi malı mülkü kıskanmış...
sen allaha havale et, son haftanı bu stresle geçirme.

sinirle söylenmiş ama ayıp etmiş hemde çok büyük bi ayıp. düşüncelerinde haklısın ama üzülme doğumun olacak bebeğine odaklan.

her yerde var bu insanlardan benimde gebelik şüphem vardı paramı çalan kadını yakaladım kendi çocuğu duruken bana eğer hamileysen bebeğinin üzerine yemin ederim ki yapmadım falan dedi. sen hiç korkma ve üzme kendini. haklı olduğunu biliyorsun ya neden bebeğinden çıksın. vicdanını rahat tut canım

Gelininiz için haklı demiyorum ama kardeşinle arasına girmesenizmi diye düşündüm.sanki sizin ilişkiinizi kıskandığı için yapıyor gibi geldi.görümcemle eşim herhangi bir konuda benimle ilgili konussalar hoşuma gitmezdi,bence kardeşiniz herkesten herşeyden önce kendi eşiyle ilgilenip laf getirip götürmemeli duysada duymayacak, görsede görmeyecek,yoksa bu böyle devam eder.siz üzüldüğünüzle onlar ayrıldıklarıyla kalır.normal biri değil belliki, kardeşinize düşüyor mesafeyi korumak.sizde en mutlu olmanız gereken günleri boşa harcamamış olusunuz

bakın çocuk doğmadan evvel beddua almişsa o yengesinden nefret edecekti öle oluyor zati.

kardeşiniz neden karısıyla olan diyoloğu size anlatıyor ki ? belki sinirle istem dışı söylenen sözler .
kardeşinizde suçlu söylenmiycek lafları taşımışşş

o zaman dert etmeyin. Allah adildir. Haksız beddua tutmaz

ay karısıyla olan her mesajı her kelimeyi size mi anlatıyor yaaaa ?
nasıl bi ilişki bu .
bence o gelinede sorsanız neler neler anlatır ..

ay karısıyla olan her mesajı her kelimeyi size mi anlatıyor yaaaa ?
nasıl bi ilişki bu .
bence o gelinede sorsanız neler neler anlatır ..
Anlatacak seyi vardir belki okumadinz heralde diyorim ki bagrismasina biz gittik baya buyuk sorunlar yasadilar bizim yanimdan giderken dige gule gitti orada ne olduysa huy degisdi herkez bir yerde patlar sorununu ya arkadasina ya esine ya ailesine acar siz belki kendinz buyuk sorunlarinizi cozebilirsnz ama bu ailelere dil uzattigi icin sakli kalamazdi bizim arkamizdan saydircak bizde bisey bilmiycez salak gibi ona guler yuz gostericez sizce adil olan bumu

Hep diyorum ya bir kiyaslama icindeymis hep kardesime annende o var bende yok kardesinde bu var bende yok die die basini yermis

Bence kardesinizde pek sucsuz degil bunlari size kardesiniz mi anlatiyor?
Laf tasiyor resmen Söyleyin ona laf getirip götürmesin.

Kim bilir gelin hanima neler anlatti ....

Beddua zaten kötü enerjidir bana göre. Döner dolaşır sahibini bulur o enerji, çünkü o enerjiyi üreten insan beddua edendir. Beddua etmekle birilerine bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Kötü biriyse, üzdüyse takdiri Allah verip ona göre şeyler çıkarıyordur karşısına ya da çıkarmıyordur bilemeyiz. Belki tamamen şans eseri yaşanıyordur o ah ettiğimiz kişilerin başına gelen şeyler.

Beddua ile ah etmek arasında fark var tabi. Gerçekten zulme uğradıysan, suçun günahın yokken bilerek çok üzülmene neden olunmuşsa, hakkın yenmişse hesabını beddua etmeden Allah'a bıraktıysan işte ondan korkarım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…