- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi suratsiz88
-
Demi ben ki eger ona hakizlik etmişsem allah yanima kar koymasin ama eger ki o iyi niyetin nankoru isde burnundan fitil fitil gelsinbak konu dını olmasın dıye yazmaıyorum,diyelim o haklı,ama senden çıkar,yalnızca senden,çocuğuna asla birşey olmaz,ayet var,kişi ancak kendı çeker gunahını,öle çocuğundan çıkar falan yok tatlım,
Hayir canim biz annemlerdeydik bu telefonda kardesime saymis laflari onun bagrismasina sinirine odaya girdik ole haberim olduGelin yüzünüze mi söyledi bu lafi?
Hayir canim biz annemlerdeydik bu telefonda kardesime saymis laflari onun bagrismasina sinirine odaya girdik ole haberim oldu
o zaman dert etmeyin. Allah adildir. Haksız beddua tutmazBenim vicdanim rahat dedigim gibi okdr kotu lafindan snra yine ben kardesimi ikna ettim barissin bisey olmaz dige sief cocuklari ortada kalmasin die bir aydir onunla konusdm ikna ettim yanlizca uzuldugun hic bir kalp hic bir dil bunu soluyemez ben dusmanima bile bunu dilime degil aklima bile getiremem
Artik yuzune bile bakmam zaten cocuklarimda yaklasdirmam aksam kardesime msj atmis ben ayip ettim solememem gerekenleri soledim guya benim cocuklarima hediye almaya gidiyormus kardesimde demis aci dilin belasini dunya maliyla cikaramzsin artik o sana eskisi gibi davranmiyck bunuda bekleme demis.
Hep diyorum ya bir kiyaslama icindeymis hep kardesime annende o var bende yok kardesinde bu var bende yok die die basini yermisSinirden demistir ... takmayin kafaniza o kadar ...
Acaba durduk yere mi söyledi? Söylencek lafta degil ki ...
Anlatacak seyi vardir belki okumadinz heralde diyorim ki bagrismasina biz gittik baya buyuk sorunlar yasadilar bizim yanimdan giderken dige gule gitti orada ne olduysa huy degisdi herkez bir yerde patlar sorununu ya arkadasina ya esine ya ailesine acar siz belki kendinz buyuk sorunlarinizi cozebilirsnz ama bu ailelere dil uzattigi icin sakli kalamazdi bizim arkamizdan saydircak bizde bisey bilmiycez salak gibi ona guler yuz gostericez sizce adil olan bumuay karısıyla olan her mesajı her kelimeyi size mi anlatıyor yaaaa ?
nasıl bi ilişki bu .
bence o gelinede sorsanız neler neler anlatır ..
Hep diyorum ya bir kiyaslama icindeymis hep kardesime annende o var bende yok kardesinde bu var bende yok die die basini yermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?