- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
amiiiiiiiiiiiin allahım tüm isteyenlere herkeze versin benim gibi düşünmekten uykusu kaçan arkadaşımada gecenin bu vaktinde dualarımızı kabul eder inşallah
inşallah canım inşallahhhhhhhhh....
inşallah canım inşallahhhhhhhhh....
sizindemi uykunuz kaçtı benim gibi
aynen öyle canım gurbetteyim eşimde işte zaten öyle tek başıma uykusuz gecelerbir bebeğim bile yokkı onunla uğraşayım ama nasip kısmet demekki zamanını bekliyor bebeklerimiz gelmek için...
bende öyle geceler çok geçiriyorum bir teselli bebeyim bile yok kendimi avutayım bu da bir imtihan siz dogudasınız heralde şar görevi falan mı
evet canım doğudayız eşim polis aynen bende yalnızım benimle aynı zamanda hatta sonra evlenenlerin bile çocukları büyüdüherşeyden geçtimde şu milletin konuşması çok canımı sıkıyor eşimde çocuklara çokkk düşkün rabbim hiçbirimizi fazla aratmasın inşallah...
aaaa benimde eşim polis aynı durumları yaşıyoz ne kadarlık evlisin sizde sorun ne kusura bakma soruyorum ama bir sakıncası yoktur umarım
yok canım ne kusura bakması 2 yılımız doldu....eşimde de bende de bir sorun yok canım ama olmuyor işte...3 ay klomen kullandım nerdeyse hergün doktora gider olmuştum üzerine rahim filmi çekindim gurbette anne yok baba yoktemmuzda çekindim rahim filmini doktor aşılama dedi ama ben bir sorunumuz yok çok şükür diye vazgeçtim bugünde birkaç gün gecikmeyle yine regl oldum işte böyle canım
benimde üç yılı doldu benle evlenenler ikinci hamile kaldılar üç yıldır ugraşıyoruz çok şükür bizdede proplem yok ama olmuyo bir sene ye yakın yumurta takibi gördüm hala görüyorum ama doktor banaaşılam demedi daha ben femare diye bir ilaç kullanıyorum
benimde üç yılı doldu benle evlenenler ikinci hamile kaldılar üç yıldır ugraşıyoruz çok şükür bizdede proplem yok ama olmuyo bir sene ye yakın yumurta takibi gördüm hala görüyorum ama doktor banaaşılam demedi daha ben femare diye bir ilaç kullanıyorum
ya bişey diyecem facebook varsa orrda konuşalım mı bura biraz zor oluyo[/QUOTEözelden mesaj atım canım bana ismini filan
ya bişey diyecem facebook varsa orrda konuşalım mı bura biraz zor oluyo[/QUOTEözelden mesaj atım canım bana ismini filan
nasıl oluya ben bilmiyom daha yeni üyeyim
nasıl oluya ben bilmiyom daha yeni üyeyim
canım ben sana göndereyim ozaman oldu mu ekle sen...
canım ben sana göndereyim ozaman oldu mu ekle sen...
tamam msj geldini nasıl anlıyacam
burdan yazsan olmazmı
canım yukarda sağda bildirileriniz var orda yazar mesajın var diye ordan yapacaksın...
canım yukarda sağda bildirileriniz var orda yazar mesajın var diye ordan yapacaksın...
tamam gönder ben kaydederim
tamam gönder ben kaydederim
canım gönderdim zaten tekrar göndermem için 10 dk geçmesi lazım
canım gönderdim zaten tekrar göndermem için 10 dk geçmesi lazım
msjda isim falan yazmıyo neyse ben söyleyeyim nurevşan özdemir diye face yaz arkadaşlık isteyi yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?