doğmamış bebeğinize mektup yazın

aynen öyle canım gurbetteyim eşimde işte zaten öyle tek başıma uykusuz gecelerbir bebeğim bile yokkı onunla uğraşayım ama nasip kısmet demekki zamanını bekliyor bebeklerimiz gelmek için...

bende öyle geceler çok geçiriyorum bir teselli bebeyim bile yok kendimi avutayım bu da bir imtihan siz dogudasınız heralde şar görevi falan mı

bende öyle geceler çok geçiriyorum bir teselli bebeyim bile yok kendimi avutayım bu da bir imtihan siz dogudasınız heralde şar görevi falan mı

evet canım doğudayız eşim polis aynen bende yalnızım benimle aynı zamanda hatta sonra evlenenlerin bile çocukları büyüdüherşeyden geçtimde şu milletin konuşması çok canımı sıkıyor eşimde çocuklara çokkk düşkün rabbim hiçbirimizi fazla aratmasın inşallah...

aaaa benimde eşim polis aynı durumları yaşıyoz ne kadarlık evlisin sizde sorun ne kusura bakma soruyorum ama bir sakıncası yoktur umarım

aaaa benimde eşim polis aynı durumları yaşıyoz ne kadarlık evlisin sizde sorun ne kusura bakma soruyorum ama bir sakıncası yoktur umarım

yok canım ne kusura bakması 2 yılımız doldu....eşimde de bende de bir sorun yok canım ama olmuyor işte...3 ay klomen kullandım nerdeyse hergün doktora gider olmuştum üzerine rahim filmi çekindim gurbette anne yok baba yoktemmuzda çekindim rahim filmini doktor aşılama dedi ama ben bir sorunumuz yok çok şükür diye vazgeçtim bugünde birkaç gün gecikmeyle yine regl oldum işte böyle canım

benimde üç yılı doldu benle evlenenler ikinci hamile kaldılar üç yıldır ugraşıyoruz çok şükür bizdede proplem yok ama olmuyo bir sene ye yakın yumurta takibi gördüm hala görüyorum ama doktor banaaşılam demedi daha ben femare diye bir ilaç kullanıyorum

ne işe yarıyor pekı canım o ilaç?rahim filmi filan çekildin mi?

ya bişey diyecem facebook varsa orrda konuşalım mı bura biraz zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…