doğmamış bebeğinize mektup yazın

canım biliyorum emeklerinin karşılığını alacaksın.bilirim o yolları bende 3 aşılama bir tüp bebek denemesinden sonra anne oldum.

amin arkadaşım inşallah bu sefer son olur sonucu almaya gittiğinde sonkez mutluluktan ağlarsın rabbim yardımcın olsun

arkadaşım başın sağ olsun

inşallah bu sefer çok zorlanmadan bebeğine kavuşursun rabbim yardımcın olsun:CüvCüv:

Bir süre önce seni kaybettim.Kaybettiğimi bilmeden,hissetmeden.
Acısız,sancısız,kansız....
Hamile olduğumuda anlamamıştım zaten.Nasıl geldiysen sessizce, yine öyle gittin sessizce.... Bir varmış bir yokmuş gibi......
Anne olmaya hazırmıydım onu da bilmiyorum.Sorumluluk almaktan korkuyordum sadece.Ama garip işte.Senden korkmama rağmen yinede içten içe istiyordum.Sen yoksun burda değilsin şimdi.Senin içimde olduğunu sandığım süre boyunca neler yazdım sana.Sonra hepsini ağlaya ağlaya yaktım lavaboda.Anladımki yaşadığım şey çok da kolay değilmiş.Bir can kaybetmek görmesemde zormuş.Babanın iyi haberlerinide alamayınca bıraktım kendimi.Allaha dedimki : 'Napayım ben napayım'Üzerime geliyorlar her yerden.Sınıyorsun biliyorum.Ama benim gücüm bitti gör ne olur' dedim.
Bir süre önce dedeni kaybetmiştik,Sonrasında babanın sağlık sorunları çıktı.Sonrada sen bırakıp gittin beni.Tüm bu skıntılarla uğraşırken senin varlığını öğrendiğimde dedim ki 'O bir umut,bunca sıkıntı içinde tek umut belkide'Olmadı kısa sürdü umuduma dayanmam.Seninle uğraşırken babanın sıkıntısı bende bir nebze azalıyordu.Şimdi sen yoksun.Neye dayanayım?Kime tutunayım?
Beni sınadığını bildiğimden indirdiğin o güzel kitaba sığınıyorum Rabbim.Sana sığınıyorum.Sana geliyorum.O güzel rahmetin iniyor şimdi.Yağmurlarda eşlik ediyor bana.Beraber ağlıyoruz gökyüzüyle.Beni gördüğünü biliyorum şu an.Ama pes etmek yok.Seninle planlayıpta yapamadıklarımı belki bir gün kardeşlerinle yapabilirim.Senide,seni yaratanıda,babanıda çok seviyorum.....
Allaha emanet ol...

(Bu mektubu düşük yaptığımı öğrendikten bir kaç gün sonra yazmıştım)

canım baban için başın sağolsun.eşin içinde geçmiş olsun.
çok güzel içtenlikle yazmışsın.dilerim Allahtan en yakın zamanda kucağına alırsın.

canım baban için başın sağ olsun bebeğin için böylesi hayırlı imiş diyelim rabbim sağlıklı hatyırlı evlat nasip etsin birdaha böyle bir acı yaşama:Saruboceq:

BEBEĞİME​
.merhaba tatlı meleğim.sen bu mektubu okuyabilecekmisin bilmiyorum.bir gün diyebilecekmiyim seni beklerken bak bunları yasadık diye.başlıyorum gül kokulum anlatmaya...bize sana kavuşmamız imkansız dediler ama biz hiç yılmadık.hep babana sarılıp daha cok güç buldum.onun kokusunu içime cektikçe hep seni hayal ettim yavrum,kollarımızda,aramızda oldugunu.hep sana bir adım daha yaklaşmaya cabaladık.senin yolunda asla yılmak yok gül kokulum.cabaladığımız bir süreçten sonra işte oradaydıın.içimde....dünyalar bizimdi artık,her gün dua ettim cok şükür allahım diye.senin nasıl bişey olduğunu hayal etmeye baslamıştık.her gece yalvardım saglıkla kucagıma almayı nasiet diye ama olmadı sana kavusamadım anneciim.koklayamadım seni gül kokulum.nasip deilmiş.gözümüzün yasını sildik ve sana kavuşmak için sabırsızlanıyoruz.senin kokunu duymak,gül yüzünü görmek,sıcaklıgını hissetmek için her gün dua ediyorum.seni çok özledik gel artık gül kokulum......

hayırlısı allahtan dua edicem sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…